20 Ekim 2021, Çarşamba 09:32:43

TATCA'dan Kutlama Mesajı

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.
  • havalimanı?
  • Kardes dur allasen. Kokpitin ici karsik bu ara

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Günü vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

TATCA tarafından yayınlanan kutlama mesajı şu şekilde:

"Türkiye genelinde; 57 havalimanının meydan kontrol kuleleri ile yaklaşma kontrol ünitelerinin yanı sıra, Türkiye Hava Trafik Kontrol Merkezi'nde dünyanın dört bir yanından yüz binlerce uçuşa, hava trafik kontrol hizmeti veren, hava trafik yönetim ve eğitim ağının çeşitli kademelerinde kritik görevler yürüten; emniyetli, düzenli ve verimli havacılığın güvencesi olan 7800 kişilik büyük bir aile olarak 20 Ekim Dünya Hava Trafik Kontrolörleri Gününü kutluyoruz!

Birçok farklı disiplin ve kurumdan sektör paydaşımızın desteğini aldığınız bu yolda Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan askeri hava trafik kontrolörü arkadaşlarımız ile omuz omuza mesleğimize ve sivil havacılığımıza katkı veriyoruz.
Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL) tüm performans parametrelerinde zirvede olan bir hava seyrüsefer ağının oluşmasında ve idaresinde başrol oynayan üyelerimiz, kısır tartışmalardan uzak durarak görevlerini en iyi şekilde icra edecek ve havacılığımızı Avrupa'nın zirvesine taşımaya devam edecektir.

Pandeminin ikinci yılında, hem pandemi kaynaklı fiziki şart ve sınırlamaları başarıyla yöneten hem de havacılığımızın hızla
normalleştiği bir dönemde her zaman olduğu gibi Avrupa'nın en büyük ve yoğun hava sahalarından birinin emniyet, düzen ve verimliliğini sağlayan üyelerimize tüm kamuoyunun önünde teşekkür ederiz.

Dünyada hava trafik kontrol hizmetinin 100. yılını kutlayacağımız 2022 yılı yaklaşırken, hava trafik kontrolörleri her zaman, her koşulda olduğu gibi yine görevlerinin başında, "Göklerdeki İstikbal"in peşinde!"

TATCA'dan Kutlama Mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

What about2 ~ 2 yıl önce
havalimanı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi zirve ~ 3 yıl önce
Kardes dur allasen. Kokpitin ici karsik bu ara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 3 yıl önce
Her bir havacılık haberine kokpit fo purser kabin maaşı ikramiye diye ziplamazsaniz seviniriz
Tabiki ama ~ 3 yıl önce
Her kavramın bir çekirdeği vardır. Çekirdek yoksa hücre ölür. Burda çekirdek uçak ve pilottur emrecim
What about ~ 3 yıl önce
Yolcu ?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000