15 Nisan 2013, Pazartesi 09:24:12

TATCA'DAN HAVACILIK FESTİVALİ

Türkiye Hava Trafik Kontrolörleri Derneği (TATCA) 9 Haziran 2013 günü bir havacılık festivali düzenliyor...
  • Böyle bir etkinliğin yapılması çok güzel. Havacılık kültürünün artması ve gelişmesi adına büyük faydalar sağlayacaktır. Ayrıca, havacılığın sadece yolcu uçaklarından oluşmadığı vurgulanmalı, genel ve sportif havacılık sahipsiz kalmamalı. Organizasyonu yapanları tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
  • Havacılıkla alakalı herkez gelebiliyormu ? Ayrıca videoda 46 uçuş kulesi denilmiş benim bildiğim 46 havalimanı var bunlardan 5-6 tanesinde kulecilerin tamamı askeri personel. Demek ki onlarıda dernek üyesi yaptınız çaktırmadan.

TATCA, Haziran ayında bir havacılık festivali organize edecek. 9 Haziran günü Selçuk Efes Havaalanı'nda yapılacak olan festivale ev sahipliği yapacak olan TATCA, konuyla ilgili bir de tanıtım videosu yayınladı.

İşte o video:

TATCA'DAN HAVACILIK FESTİVALİ

Yorumlar

çok güzel, ~ 11 yıl önce
Böyle bir etkinliğin yapılması çok güzel. Havacılık kültürünün artması ve gelişmesi adına büyük faydalar sağlayacaktır. Ayrıca, havacılığın sadece yolcu uçaklarından oluşmadığı vurgulanmalı, genel ve sportif havacılık sahipsiz kalmamalı. Organizasyonu yapanları tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç... ~ 11 yıl önce
Havacılıkla alakalı herkez gelebiliyormu ? Ayrıca videoda 46 uçuş kulesi denilmiş benim bildiğim 46 havalimanı var bunlardan 5-6 tanesinde kulecilerin tamamı askeri personel. Demek ki onlarıda dernek üyesi yaptınız çaktırmadan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000