18 Temmuz 2016, Pazartesi 11:18:28

TATCA'dan darbe açklaması

TATCA darb girişimiyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.
  • Atatürk kule de basıldı. Hadi askerler silah zoruyla girdi diyelim birsürü alakasız insan nasıl girdi, delinin biri sivil vatandaş kafasında bere kan akıtmaya linç girişimine gelmiş kuleyi basıyor. Kule ve hava trafik merkezlerinin güvenliği göstermelik. Söylüyoruz dinletemiyoruz. Bu işe gereken önem verilir umarım. Direkt hava trafiğinin kontrolüne yönelik bir harekette olabilecekleri tahmin etmek zor değil. Tüm milletimize geçmiş olsun.
  • Bütün DHMİ çalışanlarını kule arff vb ayrımı yapmadan kutluyorum ülkemize ve kurumumuza yakışan yapılmıştır hepinize helal olsun

TATCA darb girişimiyle ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Aziz ve Yüce Türk Milleti

Ülkemiz, tarihi boyunca defalarca amaçlarına ulaşamayan düşmanların ve hainlerin eylemlerine maruz kalmıştır. 15 Temmuz gecesi yaşananlar Cumhuriyetimize, Hürriyetimize ve Demokrasiye karşı bir darbe değil terör saldırısıdır.  Demokrasinin ve özgürlüklerin en büyük garantisi, halkımızın bu değerlerin kıymetini bilmesi ve hakkını vermesidir.

Keza 15 Temmuz gecesinde yaşanan gerçekleşmesi imkânsız girişim, devlet büyüklerimiz, sağduyulu askerlerimiz, emniyet güçlerimiz ve vatansever halkımızın azmiyle, püskürtülmüştür. Ayrıca bir takım kendini bilmezler nedeniyle devletine, ulusuna ve Ulu Önderine sadakatle bağlı olan  Şanlı Türk Ordusu ve Kahraman Mehmetçiğe olan güvenimiz asla sarsılmamıştır.

Olay gecesi kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, gece boyunca bölünmez bütünlüğümüzü ve Cumhuriyeti korumaya çalışan sağduyulu herkese şükranlarımızı sunarız.

Kalkışma esnasında görevleri başında olan baskı, belirsizlik ve silahlı çatışmaların ortasında yılmadan, korkmadan ve asil duruşlarıyla görevlerini icra eden tüm meslektaşlarımıza ve tüm ulusumuza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bir daha bu tarz anti demokratik eylemlerin gerçekleşmemesini temenni ederiz, saygılarımızla.

TATCA
Yönetim Kurulu

TATCA'dan darbe açklaması

Yorumlar

Atatürk kule ~ 8 yıl önce
Atatürk kule de basıldı. Hadi askerler silah zoruyla girdi diyelim birsürü alakasız insan nasıl girdi, delinin biri sivil vatandaş kafasında bere kan akıtmaya linç girişimine gelmiş kuleyi basıyor. Kule ve hava trafik merkezlerinin güvenliği göstermelik. Söylüyoruz dinletemiyoruz. Bu işe gereken önem verilir umarım. Direkt hava trafiğinin kontrolüne yönelik bir harekette olabilecekleri tahmin etmek zor değil. Tüm milletimize geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal olsun ~ 8 yıl önce
Bütün DHMİ çalışanlarını kule arff vb ayrımı yapmadan kutluyorum ülkemize ve kurumumuza yakışan yapılmıştır hepinize helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000