12 Şubat 2010, Cuma 16:19:57

TASSA'YA AIRBUS DOPİNGİ

Türkiye Hava Yolları Kabin Memurları Derneği’nin başlattığı ilköğretim okulu projesi tüm hızıyla devam ediyor. Aydınlı Yapı’dan sonra Airbus da projeye destek veriyor.
  • Aydınlı yapı nasıl ve ne tür bir destek veriyormuş acaba çok merak ettim.

Türkiye Hava Yolları Kabin Memurları Derneği (TASSA), 23 Haziran 2009 tarihinde imzaladığı Bağış Okul Protokolü’nden hemen sonra okul inşaatının çalışmalarına ve sponsor anlaşmalara hız kazandırmıştı.

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre; Avrupalı uçak üreticisi Airbus, TASSA’nın Beylikdüzü’ndeki ilköğretim okulu projesine katkıda bulunacak.

Levi, AirportHaber’e yaptığı açıklamada; “Yazışmalarımız tamamlandı. Bugün son mektubumuzu gönderdik. Paranın bugün ya da en geç Pazartesi hesabımıza geçmesini bekliyoruz” dedi.

Öte yandan Levi, Airbus'ın bu katkısından sonra, okula yapılacak bilgisayar odasına Airbus'ın adını vermeyi kararlaştırdıklarını belirtti.

Boeing’in projeye destek olması konusunda da TASSA Başkanı İzzet Levi, “Boeing ile de yazışma yaptıklarını ancak Boeing’den henüz bir cevap gelmedi” dedi.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu eski başkanı Candan Karlıtekin’in destek almak amacıyla, Airbus ve Boeing’e proje hakkında bilgi verdiği de AirportHaber’e gelen bilgiler arasında.

©AirportHaber

TASSA'YA AIRBUS DOPİNGİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Aydınlı yapı nasıl ve ne tür bir destek veriyormuş acaba çok merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000