23 Haziran 2009, Salı 12:59:02

TASSA'NIN OKUL PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Kısa adı TASSA olan Havayolları Kabin Memurları Derneği’nin yaptıracağı okul ile ilgili ilk resmi adım atıldı.
  • bence de yapılan iş çok güzel.değerlerimizi kaybetme konusuna katılıyorum.kabin memurlarının çoğu duyarsız.hiç birlik değiller.kendi kendilerini baltalıyorlar.şu ''iyi ki çıkmışım'' yorumuna baksanıza.çıkacağına Tassa ile çalışıp,bir ucundan tutsaydın işin.hiçbir şey yapmayayım,çamur atayım.oldu!!!!
  • ne yorumlar yazanlar olmus yaa,,, yikici olan ve hicbir deger tasimayan yorumculari siddetle kiniyorum,,, o insanlar orada ulkeye birseyler kazandirmak icin ugras vermisler,,, sizde bunu olumsuzluk olarak goruyorsunuz,,, yazik ki ne yazik,,,
  • Bu yorumları yazanların insani duygular taşımadıklarını düşünüyorum. Biz kabin memurları bu kadar mı kötü ruhlu insanlar olduk! Böyle kutsal bir göreve adım atmışlar destek olacağımıza hala altında birşeyler arayıp taş atıyoruz. Bu yorumlara yazık diyorum sadece... Toplum olarak günden güne değer yargılarımızı yitiriyoruz. Okul tabiiki İstanbul'da inşaa edilmelidir bu insanlar okul bitti diye kapısını bir daha açmayacaklar mı? Genel merkez hangi şehirde? Herhalde okulu yaptırmaya karar verirken çocukları okutmayı ya da okulla ilgilenmeyi gerektiğinde okulun bakımını ya da ihtiyaçlarını karşılamayyı da düşünmüşlerdir. Kötülük arayanları Allahüteala'ya havale ediyorum.
  • Kesin bunda da birşey vardır.Tassa gitsin güneydoğunun haline baksın.Kabin memurlarının çalışma şartlarını iyileştirmek adına bir iş yapsın.Kedi olalı bir fare yakalasın!!Bilmem nerede indirim,kuaförde indirim,güzellik salonunda indirim,çeyizde indirim,abuk sabuk işler...İyi ki üyelikten ayrılmışım...
  • Gercekten tebrikler memleketime tas ustune tas koyana.Darisi talpa, uted ve talta`nin basina diyelim.Ancak kucuk bir elestiride yapmadan edemiyecegim memlekette okadar okula ihtiyaci olan veya okulunun yenilenmesi gereken bir cok yer varken;azimsanmayacak sayida havacilik sektoru personelinin yasadigi beylikduzunun secilmesi banabiraz manikdar geldi.

“TASSA İlköğretim Okulu” adı verilecek olan okulun, İstanbul Beylikdüzü’nde yapılacağı açıklandı. 8495 metrekare kapalı alana inşa edilecek okul, 40 derslikten oluşacak.

Derslik, Laboratuar, Kütüphane ve diğer odalara; görevi başında vefat etmiş ya da yaralanmış kabin memurlarının isimleri verilecek. Okul arsasının Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından TASSA’ya 45 gün içinde inşaata devam edilmek üzere ücretsiz olarak tahsis edileceği belirtildi.

“BAĞIŞ OKUL PROTOKOLÜ” geçtiğimiz hafta Cuma günü düzenlenen tören ile Beykoz Sabancı Öğretmen Evinde, İstanbul Valisi Muammer Güler, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun da hazır bulunduğu bir törenle imzalandı.

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu tarafından TASSA'ya Onur Belgesi takdim edildi.

TASSA

TASSA

TASSA'NIN OKUL PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 15 yıl önce
bence de yapılan iş çok güzel.değerlerimizi kaybetme konusuna katılıyorum.kabin memurlarının çoğu duyarsız.hiç birlik değiller.kendi kendilerini baltalıyorlar.şu ''iyi ki çıkmışım'' yorumuna baksanıza.çıkacağına Tassa ile çalışıp,bir ucundan tutsaydın işin.hiçbir şey yapmayayım,çamur atayım.oldu!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ne yorumlar yazanlar olmus yaa,,, yikici olan ve hicbir deger tasimayan yorumculari siddetle kiniyorum,,, o insanlar orada ulkeye birseyler kazandirmak icin ugras vermisler,,, sizde bunu olumsuzluk olarak goruyorsunuz,,, yazik ki ne yazik,,,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu yorumları yazanların insani duygular taşımadıklarını düşünüyorum. Biz kabin memurları bu kadar mı kötü ruhlu insanlar olduk! Böyle kutsal bir göreve adım atmışlar destek olacağımıza hala altında birşeyler arayıp taş atıyoruz. Bu yorumlara yazık diyorum sadece... Toplum olarak günden güne değer yargılarımızı yitiriyoruz. Okul tabiiki İstanbul'da inşaa edilmelidir bu insanlar okul bitti diye kapısını bir daha açmayacaklar mı? Genel merkez hangi şehirde? Herhalde okulu yaptırmaya karar verirken çocukları okutmayı ya da okulla ilgilenmeyi gerektiğinde okulun bakımını ya da ihtiyaçlarını karşılamayyı da düşünmüşlerdir. Kötülük arayanları Allahüteala'ya havale ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kesin bunda da birşey vardır.Tassa gitsin güneydoğunun haline baksın.Kabin memurlarının çalışma şartlarını iyileştirmek adına bir iş yapsın.Kedi olalı bir fare yakalasın!!Bilmem nerede indirim,kuaförde indirim,güzellik salonunda indirim,çeyizde indirim,abuk sabuk işler...İyi ki üyelikten ayrılmışım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Gercekten tebrikler memleketime tas ustune tas koyana.Darisi talpa, uted ve talta`nin basina diyelim.Ancak kucuk bir elestiride yapmadan edemiyecegim memlekette okadar okula ihtiyaci olan veya okulunun yenilenmesi gereken bir cok yer varken;azimsanmayacak sayida havacilik sektoru personelinin yasadigi beylikduzunun secilmesi banabiraz manikdar geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000