02 Ocak 2019, Çarşamba 13:34:37

TASSA'den sağlık alanında dev anlaşma

Sağlık alanında uluslararası arenanın liderlerinden Liv Hospital Ulus ve TASSA Kabin Memurları Derneği önemli bir işbirliğine imza attı.
  • Bizi neden düşünen yok sizin canınızı kurtarırken alevlerle savaşıp canımızı tehlikeye atıyoruz ya hiç uçak düşmese hiç yangın çıkmasa bile sürekli hazır beklediğimiz için yoğun stres yaşıyoruz siz biliyormusunuz ani çalan bir alarmın kalbe ne kadar çok zarar verdiğini bizimde daha çok para ve yıpranma tazminatı almamız kısaca önemsenmemiz gerekiyor

Sağlık alanında uluslararası arenanın liderlerinden Liv Hospital Ulus ve TASSA Kabin Memurları Derneği önemli bir işbirliğine imza attı.

Üstelik havacılık sektöründe  birçok konuda öncü olan Tassa bu anlaşmaya yalnızca üyelerini değil tüm havacılık çalışanlarını dahil etti.Liv Hospital Genel Koordinatörü Meri İSTİROTİ ve Tassa Yönetim Kurulu Başkanı Sabit COŞKUN tarafından imzalanan anlaşmanın,Tassa üyelerine ve Hava Yolları çalışanlarına pek çok avantaj sağlayacağı belirtildi.

İmzalanan anlaşmaya göre ;Liv Hospital Ulus’a gelen Tassa üyeleri ve diğer tüm  hava yolları çalışanları AGE ölçümü, skolyoz kontrolü, 3D cilt analizi, saç sağlığı ve hastalıkları klinikleri ön görüşmesi, varisle ilgili ön görüşme, "Kansersiz Yaşam Senin Elinde" kapsamındaki akciğer kanseri sağlık kontrollerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Ayrıca TASSA üyeleri için hazırlanan diş muayene, panaromik film, alt ve üst çene diş taşı temizliğini kapsayan Diş Paketinden de özel fiyatlarla yararlanabilecek.

TASSA, Liv Hospital Ulus’un sağlık ve hizmet kalitesini üyeleri ve atacağı mesajlar vasıtasıyla birçok kişiye iletme imkanı sunacak.

TASSA'den sağlık alanında dev anlaşma

Yorumlar

Arff ~ 5 yıl önce
Bizi neden düşünen yok sizin canınızı kurtarırken alevlerle savaşıp canımızı tehlikeye atıyoruz ya hiç uçak düşmese hiç yangın çıkmasa bile sürekli hazır beklediğimiz için yoğun stres yaşıyoruz siz biliyormusunuz ani çalan bir alarmın kalbe ne kadar çok zarar verdiğini bizimde daha çok para ve yıpranma tazminatı almamız kısaca önemsenmemiz gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 5 yıl önce
İyi anlaşma helal.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000