07 Haziran 2022, Salı 13:57:49

TASSA'dan Özlem Öncel'e Ziyaret

Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) Yönetim Kurulu, THY Kabin Hizmetleri Başkanı Özlem Öncel’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  • Bir kurum tassa
  • Hiç bir işe yaramayan kurum. Yalnızca 31 Mayıs kutlaması ve çiçekli fotoğraf
  • Çokça kez yazılı ve sözlü dile getirdik talebimizi, uçucu annelere yarı zamanlı çalışma uygulaması uzatılsın lütfen,yerde çalışan arkadaşlarımız çocuklarını 5 yaşına getirene kadar yarı zamanlı çalışabiliyorlar,uçucu personele de en azından 3 yıla kadar bu hak verilsin,hem çalışma hayatımızı en verimli ve motive bir şekilde sürdürmek,hemde yavrularımızın yanında olabilmek istiyoruz,herşey sizin elinizde sevgili yöneticiler, uçucu anneler olarak dört gözle güzel haberi bekliyoruz..
  • Hakkımı sana helal etmiyorum!!!
  • İki kanka bulusmus bizim sorunları mı masaya yatırmış bırakın ya. Özlem hanım ilk sene yumuşak görünecek sonra kimleri asıp kesecek göreceksiniz nevini mumla aratacak
  • temsil edenlere gel...
  • Olumlu işler olacağını düşünüyorum.
  • Otopark sorununuda dile getirselerdi keşke
  • Kabin memurlarinin ne sorunu varmis hep er ucup neredeyse fo maasi aliyorlar pilotlarla ayni zammi alip ayni pass ced siralamasindalar

Türkiye Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) Yönetim Kurulu, THY Kabin Hizmetleri Başkanı Özlem Öncel’e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TASSA Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Erakpınar ve TASSA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Birkan Bayrakdaroğlu ile TASSA Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Vatansever gerçekleştirdiği ziyarette önemli konuları gündeme getirdi.

THY Kabin Hizmetleri Teknik Müdürü Bülent Metin’inde katıldığı görüşmede kabin memurlarının yaşadığı aksaklıklara ve çözüm önerilerine ilişkin fikir alış verişinde bulunuldu.

Ayrıca görüşmede TASSA’nın yeni çalışması olan “Kabin Memuru Sertifika Kaybı Sigortası” için yapmayı planladıkları çalıştay konusu da masaya yatırıldı.

TASSA'dan Özlem Öncel'e Ziyaret

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Boş ~ 2 yıl önce
Bir kurum tassa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramiz ~ 2 yıl önce
Hiç bir işe yaramayan kurum. Yalnızca 31 Mayıs kutlaması ve çiçekli fotoğraf

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan anne ~ 2 yıl önce
Çokça kez yazılı ve sözlü dile getirdik talebimizi, uçucu annelere yarı zamanlı çalışma uygulaması uzatılsın lütfen,yerde çalışan arkadaşlarımız çocuklarını 5 yaşına getirene kadar yarı zamanlı çalışabiliyorlar,uçucu personele de en azından 3 yıla kadar bu hak verilsin,hem çalışma hayatımızı en verimli ve motive bir şekilde sürdürmek,hemde yavrularımızın yanında olabilmek istiyoruz,herşey sizin elinizde sevgili yöneticiler, uçucu anneler olarak dört gözle güzel haberi bekliyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ~ 2 yıl önce
Hakkımı sana helal etmiyorum!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boş muhabbet ~ 2 yıl önce
İki kanka bulusmus bizim sorunları mı masaya yatırmış bırakın ya. Özlem hanım ilk sene yumuşak görünecek sonra kimleri asıp kesecek göreceksiniz nevini mumla aratacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyvah ~ 2 yıl önce
temsil edenlere gel...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabinci ~ 2 yıl önce
Olumlu işler olacağını düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
112 Ap0 ~ 2 yıl önce
Otopark sorununuda dile getirselerdi keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne sorunu ~ 2 yıl önce
Kabin memurlarinin ne sorunu varmis hep er ucup neredeyse fo maasi aliyorlar pilotlarla ayni zammi alip ayni pass ced siralamasindalar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neye ~ 2 yıl önce
dostum senin sorunların bunlarmış demek!
:) ~ 2 yıl önce
Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
Km ~ 2 yıl önce
Nedir bu nefretin ? Bunlar insan değil mi? Utan utan,ayıptır fo kadar maaş almaları seni rahatsız ediyor belli ki. Bunu yiyorsa git yönetime söyle. Sağda solda cavlama.
Fo ~ 2 yıl önce
İşine bak, senin işin aşka Onun işi başka. Üst görev makamı falan değilsin ayrı birimlersiniz boş boş konuşup durmayın
Xxx ~ 2 yıl önce
Hazımsızlığın böylesi, uçucu olabileceğinizi düşünmek istemiyorum
senin gibilerin ~ 2 yıl önce
sorun denildiğinde akıllarına sadece para geldiği için haliyle tepkinde kıt oluyor. Böyleleri zam alınca ağladıkları, şikayet ettikleri her şeyden de feragat eden tipler.
çatla patla abisi ~ 2 yıl önce
yanlışın var abisi, pass ced sıralamasında senin önündeyim. şimdi şurdaki kapı eşiğinde kudurabilirsin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000