03 Mart 2009, Salı 18:35:28

TASSA, Amsterdam'dan haber gönderdi

TASSA, Amsterdam'dan yaralıların durumu ile ilgili bir haber gönderdi.
  • www.perihanozden.com dan arkadaşları dostları tüm türkler sağlık durumu hakkında güncel bilgileri alabilir, ona ziyaretci defterinden özel mesaj gönderebilirler...
  • Bir uçak düştü ama ya sonrası? Aynı gün uçuşlar devam etti, sonraki gün de, sonrasında da... Peki kabin memurları nasıl gitti bu uçuşlara? Kim onları toparlamaya çalıştı, kim-birbirinize tutunun- dedi? Birileri birlik çağrısı yapmış illa yermek mi lazım?
  • M:B bence siz biraz daha bekleseydiniz belki tassa dışında hosteslerin durumu ile ilgili açıklama yapan olurdu...
  • Pardon Tassa'nın SMS'lerini, basın açıklamalarını bir tek ben mi okudum? Niye herkes ilk defa Tassa'dan haber almış gibi yorum yazıyor?
  • Bilmem farkında mısınız? Sendikanızın gayrimenkulleri var... Vakıfınızın taşınmazları var... Derneğiniz nesi var? Bir tek kendi bürosu.Ne vakıf ne sendika üyelerine aidatlarının harcanması ile ilgili bilgi vermez. Ancak dernek her 3 senede bir genel kurul yaparak üyelerine faaliyet raporu sunar. Herhangi bir üyenin yapılan harcalamalara ilişkin itirazı ile yönetim kurulu kendini genel kurulda aklayamaz... Bu aşamada üyelerin biri bile itiraz etse yön. kuruluna dava açma hakına sahiptirler. Bu kanuni bir yaptırımdır. Bilip bilmeden konuşmak bu forumlarda çok moda! Aidatların nereye harcandığını merak eden herkes 24 martta genel kurullarına gitsin. Canı isteyen dava açsın... Ama burada komik duruma dişmesin. Bu ülkede mahkemeler var!
  • MAAŞALLAH KABİN MEMURLARI... İyi ki bir derneğiniz var, oturup yerden yere vurun... Kazanın olduğu gün Amsterdam'a derneğin genel sekreteri gitmedi mi, cenazeler dönene dek orada kalmadı mı? Derneğin başkanı kaza günü itibariyle günlerce havalimanında kriz masasında görev almadı mı? Cenazelerin kalkmasının ardından aynı başkan Amsterdam'a gitmedi mi? Diğer yöneticiler her gün dernekte değil miydiler? Basın açıklaması, SMS yazmadılar mı?Amsterdamda görevliler 40 dak. boyunca enkaza yaklaşmazken bu insanlar gidip enkazda kurtarma çalışması mı yapacaklardı? Suçu kime attığınızı, iğneyi nereye batırdığınıza dikkat edin.Orada çalışanlarda uçuş personeli, sizlerin iş arkadaşı. Ha hiç beğenmiyorsanız koyun adaylığınızı katılın seçime,kolay mı??
  • SEVGİLİ ARKADAŞLAR TASSA GİZLİ İŞLER YAPAN HERKESTEN SAKLANAN BİR YER ALTI ÖRGÜTÜ DEĞİL .YERİ YURDU BELLİ ATAKÖYDE .TELEFONLARI HER YERDE VAR.O MERAK EDEN ARKADAŞLAR BİR ZAHMET NACİZ BEDENLERİNİ KALDIRIP GİTSİNLERDE ORDA SORSUNLAR BU SORULARI .BENCE EVDE OTURUP ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ OLMUYOR. BU HEPİMİZİN DERNEĞİ ZATEN BİZİM SORUNUMUZ BU BİLMEDEN ÖĞRENMEDEN SACEDE KARALAMAK .SANKİ BU ARTIK TÜRK İNSANIN GENİNE İŞLEMİŞ. NE DİYEYİM BEN BİR KABİN MEMURU OLARAK BU KAFADAKİ ARKADAŞLARLA NE UÇMAK NEDE AYNI DERNEKTE OLMAK İSTİYORUM BEĞENMİYORSANIZ AYRILIRSINIZ. SİZİ ORAYA ZİNCİRLEMİ BAĞLADILAR.KARALAYACAĞINIZA YARDIMCI OLUN .DESTEK OLUN.YAZIK EKİP RUHUNU UÇUCULUK RUHUNU KAYBETMİŞ ARKADAŞLARA ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM TEŞEKKÜRLER TASSA
  • ARKADASLAR ABARTMAYIN LUTFEN TASSA SADEC BIR DERNEK KUSACAKSANIZ KININIZI 5 YILDIZA DOGRU GIDEN MEMURUNDAN HABERIN OLMAYAN THY YE KUSUN.. ACIKLAMAMI YAPILDI HAKKIMIZDA YADA BIR TELEVIZYONDA BIZDEN BAHSETTILERMI SIZ ANCAK BURDAN YAZIN DURUN. HANGINIZ ARADI SIRKETIDE SORDU OTURDUGUN YERDEN YAZMASI KOLAY. BILMEDEN KONUSMAKSA COK AYIP IZZET BEYIN KRIZ MASASINDA GUNLERDIR UYKUSUZ OLDUGUNU COK IYI BILIYORUM AMA KIMSEYE YARANILMAZ ONUDA COK IYI BILIYORUM YINEDE TESEKKURLER TASSA YINEDE TESEKKURLER LEVİ. ARKADASLARIMIZA ACIL SIFALAR DILIYORUM. EMNIYETLI UCUSLAR..
  • Neredeydi aklınız bugüne kadar,..show yapıyorsanız zahmet etmeyin , hiç inandırıcı değilsiniz...
  • ya size de birşeyi beğendiremiyoruz.uçak düşer istifa et,gider geç gittin.ya bu Türk insanı neden birşeyi üretemez,yapamaz,beceremez de her konuda fikir sahibidir,ukalalığa gelince öter durur.Bizler bu zihniyet ile Anadolu yakası kadar toprağı olmayan ülkelerin hep gerisinden el sallar,onların ürettiği cihazları almak için sıraya gireriz gecenin bir yarısı.Bizim düzelmemiz için illa ki bir savaş,fekalet olacakta o zaman kendi gücümüzü sorgulamadan canla başla çalışacağız.Adamlar gitmişler hala neden geç kalındı şu bu diyorsun,kazadan bir saat sonra gitse ne yapacaktı,açık kalp ameliyatına mı girecekti hayır anlamıyorum ki simülasyon pilotları burada havacılık kralı gibiler.

TASSA Hava Yolları Kabin Memurları Derneği olarak, 25 Şubat günü Amsterdam’da meydana gelen uçak kazasının neticesinde Amsterdam’daki yetkililerin resmi açıklama yapmaması nedeniyle uzun ve endişeli bir bekleyiş sürecine girmiştik. Sürecin devamında Kabin Memuru arkadaşımız Ulvi Murat ESKİN’in vefat haberiyle acımız kat be kat arttı. Her ne kadar TASSA kabin memurlarının temsil edildiği bir dernek olsa da bizlerin düşüncesinde kokpit ekibi-kabin ekibi gibi bir ayrım söz konusu değildir. Bizim için uçuş ekibi birdir: mesai arkadaşı oldukları kadar kader arkadaşıdırlar. Hayatını kaybeden uçak mürettebatına Allah’tan bir kez daha rahmet diliyor, ailelerine ve tüm camiamıza sabır diliyoruz.

Dün (02.03.2009) dernek başkanımız İzzet LEVİ, kazadan yaralı olarak kurtulan kabin ekibinin durumlarını bizzat görmek ve kendilerine destek olmak maksadıyla Amsterdam’a gitmiştir. Kendisinden: Kabin Amiri Figen Eren’in tetkik ve tedavisine devam edildiği, Kabin Memuru Yasemin Vural’ın yarın (04.03.2009) 3.kez ameliyat olacağı, Kabin Memuru Perihan Özden’in genel sağlık durumunun iyi olduğu ve çok yakında taburcu olabileceği bilgilerini almış bulunmaktayız.

Bu üzücü olay karşısında bir kez daha gördük ki, biz çok büyük bir aileyiz. Havacılık camiası dağılıp bozulan bir yap-boz gibi gereken zamanlarda birbirine tutunmayı her zaman bilmiştir. Buradan camiamıza mensup tüm kabin memuru arkadaşlarımıza birlik çağrısı yapmak istiyoruz. Gün, beraberlik günüdür.

Gelin birlik olalım, tedavileri devam eden 3 kabin memuru arkadaşımıza destek olalım. Onlar bizlerin sevgisi ve desteği ile belki de uzun soluklu olabilecek tedavi sürecini daha kolay atlatacaklardır.

Olayın gerçekleşmesinden itibaren gerek telefonla, gerekse bizzat gelerek bizlere destek olan, acımızı paylaşan TASSA Antalya şube Başkanımıza, özel Hava Yollarındaki meslektaşlarımıza ve diğer sektör temsilci ve çalışanlarına teşekkür ederiz. 

Saygılarımızla
TASSA Yönetim Kurulu

TASSA, Amsterdam'dan haber gönderdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 15 yıl önce
www.perihanozden.com dan arkadaşları dostları tüm türkler sağlık durumu hakkında güncel bilgileri alabilir, ona ziyaretci defterinden özel mesaj gönderebilirler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bir uçak düştü ama ya sonrası? Aynı gün uçuşlar devam etti, sonraki gün de, sonrasında da... Peki kabin memurları nasıl gitti bu uçuşlara? Kim onları toparlamaya çalıştı, kim-birbirinize tutunun- dedi? Birileri birlik çağrısı yapmış illa yermek mi lazım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
M:B bence siz biraz daha bekleseydiniz belki tassa dışında hosteslerin durumu ile ilgili açıklama yapan olurdu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Pardon Tassa'nın SMS'lerini, basın açıklamalarını bir tek ben mi okudum? Niye herkes ilk defa Tassa'dan haber almış gibi yorum yazıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bilmem farkında mısınız? Sendikanızın gayrimenkulleri var... Vakıfınızın taşınmazları var... Derneğiniz nesi var? Bir tek kendi bürosu.Ne vakıf ne sendika üyelerine aidatlarının harcanması ile ilgili bilgi vermez. Ancak dernek her 3 senede bir genel kurul yaparak üyelerine faaliyet raporu sunar. Herhangi bir üyenin yapılan harcalamalara ilişkin itirazı ile yönetim kurulu kendini genel kurulda aklayamaz... Bu aşamada üyelerin biri bile itiraz etse yön. kuruluna dava açma hakına sahiptirler. Bu kanuni bir yaptırımdır. Bilip bilmeden konuşmak bu forumlarda çok moda! Aidatların nereye harcandığını merak eden herkes 24 martta genel kurullarına gitsin. Canı isteyen dava açsın... Ama burada komik duruma dişmesin. Bu ülkede mahkemeler var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
MAAŞALLAH KABİN MEMURLARI... İyi ki bir derneğiniz var, oturup yerden yere vurun... Kazanın olduğu gün Amsterdam'a derneğin genel sekreteri gitmedi mi, cenazeler dönene dek orada kalmadı mı? Derneğin başkanı kaza günü itibariyle günlerce havalimanında kriz masasında görev almadı mı? Cenazelerin kalkmasının ardından aynı başkan Amsterdam'a gitmedi mi? Diğer yöneticiler her gün dernekte değil miydiler? Basın açıklaması, SMS yazmadılar mı?Amsterdamda görevliler 40 dak. boyunca enkaza yaklaşmazken bu insanlar gidip enkazda kurtarma çalışması mı yapacaklardı? Suçu kime attığınızı, iğneyi nereye batırdığınıza dikkat edin.Orada çalışanlarda uçuş personeli, sizlerin iş arkadaşı. Ha hiç beğenmiyorsanız koyun adaylığınızı katılın seçime,kolay mı??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SEVGİLİ ARKADAŞLAR TASSA GİZLİ İŞLER YAPAN HERKESTEN SAKLANAN BİR YER ALTI ÖRGÜTÜ DEĞİL .YERİ YURDU BELLİ ATAKÖYDE .TELEFONLARI HER YERDE VAR.O MERAK EDEN ARKADAŞLAR BİR ZAHMET NACİZ BEDENLERİNİ KALDIRIP GİTSİNLERDE ORDA SORSUNLAR BU SORULARI .BENCE EVDE OTURUP ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ OLMUYOR. BU HEPİMİZİN DERNEĞİ ZATEN BİZİM SORUNUMUZ BU BİLMEDEN ÖĞRENMEDEN SACEDE KARALAMAK .SANKİ BU ARTIK TÜRK İNSANIN GENİNE İŞLEMİŞ. NE DİYEYİM BEN BİR KABİN MEMURU OLARAK BU KAFADAKİ ARKADAŞLARLA NE UÇMAK NEDE AYNI DERNEKTE OLMAK İSTİYORUM BEĞENMİYORSANIZ AYRILIRSINIZ. SİZİ ORAYA ZİNCİRLEMİ BAĞLADILAR.KARALAYACAĞINIZA YARDIMCI OLUN .DESTEK OLUN.YAZIK EKİP RUHUNU UÇUCULUK RUHUNU KAYBETMİŞ ARKADAŞLARA ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM TEŞEKKÜRLER TASSA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ARKADASLAR ABARTMAYIN LUTFEN TASSA SADEC BIR DERNEK KUSACAKSANIZ KININIZI 5 YILDIZA DOGRU GIDEN MEMURUNDAN HABERIN OLMAYAN THY YE KUSUN.. ACIKLAMAMI YAPILDI HAKKIMIZDA YADA BIR TELEVIZYONDA BIZDEN BAHSETTILERMI SIZ ANCAK BURDAN YAZIN DURUN. HANGINIZ ARADI SIRKETIDE SORDU OTURDUGUN YERDEN YAZMASI KOLAY. BILMEDEN KONUSMAKSA COK AYIP IZZET BEYIN KRIZ MASASINDA GUNLERDIR UYKUSUZ OLDUGUNU COK IYI BILIYORUM AMA KIMSEYE YARANILMAZ ONUDA COK IYI BILIYORUM YINEDE TESEKKURLER TASSA YINEDE TESEKKURLER LEVİ. ARKADASLARIMIZA ACIL SIFALAR DILIYORUM. EMNIYETLI UCUSLAR..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neredeydi aklınız bugüne kadar,..show yapıyorsanız zahmet etmeyin , hiç inandırıcı değilsiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya size de birşeyi beğendiremiyoruz.uçak düşer istifa et,gider geç gittin.ya bu Türk insanı neden birşeyi üretemez,yapamaz,beceremez de her konuda fikir sahibidir,ukalalığa gelince öter durur.Bizler bu zihniyet ile Anadolu yakası kadar toprağı olmayan ülkelerin hep gerisinden el sallar,onların ürettiği cihazları almak için sıraya gireriz gecenin bir yarısı.Bizim düzelmemiz için illa ki bir savaş,fekalet olacakta o zaman kendi gücümüzü sorgulamadan canla başla çalışacağız.Adamlar gitmişler hala neden geç kalındı şu bu diyorsun,kazadan bir saat sonra gitse ne yapacaktı,açık kalp ameliyatına mı girecekti hayır anlamıyorum ki simülasyon pilotları burada havacılık kralı gibiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000