04 Eylül 2011, Pazar 12:05:16

"TASARIMCIYI KUTLAMAK LAZIM"

Radikal Gazetesi yazarlarından Cüneyt Özdemir, dün gece CIP salonunda twitter'dan 'tuvalet' sıkıntısına değindi...
  • görmemişin avanta uçuşlarda kazandığı milleri olmuş .. gösterişsiz harcamaya kıyamamış tutmuş yazmak için yazmış benimde 3dk vaktimi çalmış eee nolmuş cüneyttt
  • Yeni CIP salonuna hiç gitmedim, dolayısı ile de WC olayına yorum yapamam. Ama cam kenarını mil kullanarak alanlara vermemek mi? :) puahhahah... bu arkadaş hayatında hiç mi check-in yapmamış acaba?... Yahu bu kadar basit ve bu kadar cahilce bir yorum yapılabilir mi? Demek ki sadece ve sadece duyduklarını yazmış bu adam... Yazık be... biz de izliyoruz bu adamı tv'de... valla çok yazık... Hala gülüyorum yaw :):):) cam kenarını mil kullananlara vermemek... bugün bütün gün buna güleceğim... :):):) acaba kastettiği başka bir cam kenarı olabilir mi :)
  • E uçmuşsun bi problem görmüşsün konuştunmu yetkililer ile sana ne dediler nedeni ne imiş ? e hadi bunu da yapmadın yada konuştun nedenide biliyorsun ama sırf balon haber yapmak için onlardan gelen bilgileri haber yapmadın .!! Peki önerin ne cüneyit bey hani o kadar ünlü profosyonelsiniz ya ne öneriniz nedir çözüm ? Yok demi herhangi bir açıklama Çünkü açıklama yapmak için düşünmek lazım neden nasıl ilişkisi kurmak lazım ama oda sizde yok ..:))
  • Gene hiyake anlatmış Cüneyit :)) Ya kardeşim ne zaman senden dogru düzgün bi haber bi programcılık görecegiz Sen ne zaman düzeleceksin :)) Senin bu hikayelerine uçan kargalar bile dönüp bakmaz nerde gündem oluşturup insanları haberlerini okutmaya çalışaçaksın.Sana tavsiyemiz SEN BU İŞİ BIRAK gel THY WC sırasını düzenleme görevi verilsin daha başarılı olursun :))
  • Sen git kendi hayatını kontrol et zavallı , devletin parası ile imkanları ile saga sola git yok Mill puanlarınla kontrol ediyormuş sen kimsin ya Terbiyesiz !! Senin kim oldugunu bilen o kadar insan varki Önce sen toplum içerisindeki ezikligini düzeltecek şekle gelmen için kendini çek et o Mill puanlarınla ! Sen ve senin gibilerin yaptıgı bu tür haberlwer ne gercegi yansıtıyor nede dikkate alınıyor.Ance senin gibi düşünen insanlardan prim alabilirsin gerisi boş yazık sana bu imkanları saglayan kişilere.
  • Cüneyitcim sen bırak bu işleri git magazin haberçisi ol orada ünlü olursun ne seni nede senin haberlerinle yaptıgın programları kayde alan ciddi insanlar yok yorma kendini !! türkiyeden senin gibi haberçilerin çıkmış olmasını üzülmek bi yana milli servetlerimizle kendine yer bulmaya çalışmanda anlamsız Zavallı birisisin unutma bunu .....
  • Hangi Türkiyenin En ünlü televizyon yapıcısı bu adam ya. Ne yapmış ,ne yazmış, neyi tespit etmiş De ünlü olmuş .Kardeşim kendinizi kandırmayın ortaya zavallı insanları ünlü diye çıkarmayın normal vatandaş işte, beceresi,yetenegi olmayıp saçma sapan taraf yazılarla haber yaparak onu bunu kötüleyerek magazin haberi yapıp kendine bir yer bulmaya çalışan birisi.Airport habere hiç yakışmıyor zaten bu tür haber ( Lütfen bunu yayınlayınız )
  • CIP yi para veren herkes kullanır. Bilmeden yorum yapmayın. Sadece işadamları için değildir.
  • 20 TL verip CIP e gir orayı denetle , yok ya.
  • CIP Commercial Important Person demek değilmidir? Gazeteci neden ve nasıl Commercial oluyor. Bilen varsa anlatabilirmi?
Türkiye'nin en ünlü televizyon yapımcılarından ve köşe yazarlarından biri olan Cüneyt Özdemir dün gece Los Angeles uçuşunu beklediği dış hatlar CIP salonunda attığı tweetlerle dikkat çekti.

Yeni yapılan CIP salonunu eleştiren Cüney Özdemir, '2000 kişilik salon tek tuvalet, bu sırayı en son askerde görmüştüm' dedi. Millerle uçma konusundaki görüşlerini de aktaran Radikal Gazetesi yazarı Özdemir, bu uçuşun detaylarını paylaşacağını takipçilerine aktardı.

İşte Özdemir'in o tweetleri:














©AirportHaber

"TASARIMCIYI KUTLAMAK LAZIM"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 13 yıl önce
görmemişin avanta uçuşlarda kazandığı milleri olmuş .. gösterişsiz harcamaya kıyamamış tutmuş yazmak için yazmış benimde 3dk vaktimi çalmış eee nolmuş cüneyttt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yeni CIP salonuna hiç gitmedim, dolayısı ile de WC olayına yorum yapamam. Ama cam kenarını mil kullanarak alanlara vermemek mi? :) puahhahah... bu arkadaş hayatında hiç mi check-in yapmamış acaba?... Yahu bu kadar basit ve bu kadar cahilce bir yorum yapılabilir mi? Demek ki sadece ve sadece duyduklarını yazmış bu adam... Yazık be... biz de izliyoruz bu adamı tv'de... valla çok yazık... Hala gülüyorum yaw :):):) cam kenarını mil kullananlara vermemek... bugün bütün gün buna güleceğim... :):):) acaba kastettiği başka bir cam kenarı olabilir mi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
E uçmuşsun bi problem görmüşsün konuştunmu yetkililer ile sana ne dediler nedeni ne imiş ? e hadi bunu da yapmadın yada konuştun nedenide biliyorsun ama sırf balon haber yapmak için onlardan gelen bilgileri haber yapmadın .!! Peki önerin ne cüneyit bey hani o kadar ünlü profosyonelsiniz ya ne öneriniz nedir çözüm ? Yok demi herhangi bir açıklama Çünkü açıklama yapmak için düşünmek lazım neden nasıl ilişkisi kurmak lazım ama oda sizde yok ..:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gene hiyake anlatmış Cüneyit :)) Ya kardeşim ne zaman senden dogru düzgün bi haber bi programcılık görecegiz Sen ne zaman düzeleceksin :)) Senin bu hikayelerine uçan kargalar bile dönüp bakmaz nerde gündem oluşturup insanları haberlerini okutmaya çalışaçaksın.Sana tavsiyemiz SEN BU İŞİ BIRAK gel THY WC sırasını düzenleme görevi verilsin daha başarılı olursun :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen git kendi hayatını kontrol et zavallı , devletin parası ile imkanları ile saga sola git yok Mill puanlarınla kontrol ediyormuş sen kimsin ya Terbiyesiz !! Senin kim oldugunu bilen o kadar insan varki Önce sen toplum içerisindeki ezikligini düzeltecek şekle gelmen için kendini çek et o Mill puanlarınla ! Sen ve senin gibilerin yaptıgı bu tür haberlwer ne gercegi yansıtıyor nede dikkate alınıyor.Ance senin gibi düşünen insanlardan prim alabilirsin gerisi boş yazık sana bu imkanları saglayan kişilere.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cüneyitcim sen bırak bu işleri git magazin haberçisi ol orada ünlü olursun ne seni nede senin haberlerinle yaptıgın programları kayde alan ciddi insanlar yok yorma kendini !! türkiyeden senin gibi haberçilerin çıkmış olmasını üzülmek bi yana milli servetlerimizle kendine yer bulmaya çalışmanda anlamsız Zavallı birisisin unutma bunu .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangi Türkiyenin En ünlü televizyon yapıcısı bu adam ya. Ne yapmış ,ne yazmış, neyi tespit etmiş De ünlü olmuş .Kardeşim kendinizi kandırmayın ortaya zavallı insanları ünlü diye çıkarmayın normal vatandaş işte, beceresi,yetenegi olmayıp saçma sapan taraf yazılarla haber yaparak onu bunu kötüleyerek magazin haberi yapıp kendine bir yer bulmaya çalışan birisi.Airport habere hiç yakışmıyor zaten bu tür haber ( Lütfen bunu yayınlayınız )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CIP yi para veren herkes kullanır. Bilmeden yorum yapmayın. Sadece işadamları için değildir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
20 TL verip CIP e gir orayı denetle , yok ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
CIP Commercial Important Person demek değilmidir? Gazeteci neden ve nasıl Commercial oluyor. Bilen varsa anlatabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000