08 Ağustos 2011, Pazartesi 10:36:55

TARKİM DE PİLOT ADAYLARINA İŞ GARANTİSİ VERİYOR

Pilot eğitimine gün geçtikçe ilgi artarken Atlasjet’in kurduğu Afa’dan sonra Türkiye’nin en eski uçuş okullarından biri olan Tarkim de pilot adaylarına iş garantisi sunuyor. İşte iş garantili pilot eğitiminin detayları...
  • Merhaba bir sorum war lutfen cewaplarsaniz sewinirim Europa da yeni lizansini yapmis pilot is garentisi nasil weriyorsunuz ? tekrara buyuk ucaklarin eytimi nekadar ? gerekli bilgileri werirseniz sewinirim saygilarimla. Edel
  • neymiş kendi hataları..?olmayan şeyi olmayan yerde yaptılar ne demek?
  • yüksel ay nereden gitti.tarkim adana efsane oldu.ama insanlar hocalarımıza gereksiz yazılar yazmaları .insanı deli ediyor.yolunuz acık olsun.herkes pilot olur ama öğretmen olmaz.hergidende öretmen olacak diye birsöz varmı.elemeleri gecenler bence şanslı.yakup hocam işini bilir.onun yetiştirdiği yüzlerden biri olmak herkese nasip olmaz.olanda şanslı.
  • o arkadaşlar kendi hatalarıyla düştüler.neyin hesabını verecek tarkim.allah mekanlarını cennet etsin.olmayan şeyi olmayan yerde yaptılar.kazayı sırlarıyla götürdüler.ailelerine allah sabır versin.
  • yakup hocam ellerinden öperim,GÖKHAN
  • Hem de avrupanin gobeginde calisma imkani tabii basarili olanlara
  • çekemeyenler anten taksın
  • bazı yorumlardan da anlaşılacağı gibi tarkimi çekemeyen çok sanırım :) kafadan yorumlar yok yapamazmıştı yok edemezmişte falan filan.. adamlar yapmış işte,ellerinde de sözleşmeleri var hazı git oku gör.. daha görmeden nereden biliyosun? sözleşmeye uyamadıkları takdirde sana her ay bir pilot maaşı ödemeye başlıyorlar.daha ne olması gerekiyor acaba bu yorumlardan vaz geçmeniz için.yeterli kriterlere sahipsen git gör anla ve karar ver bu kadar basit..
  • 21 mayıs 2010'da adana tarkim'den havalanıp mersin'e düşen rahmetli arkadaşlarımızın neden düştüğünün açıklamasını istiyoruz!!!
  • efsane olmuş bir insana neden yazarınız anlamadım.hocamı yakından tanırım.yüzlerce pilot yetiştirmiş,onlarcasını işe koymuştur.konu yakup hocamı .tarkimde hergüzel iş her mezun olan yakup hocanın emeğini unutamaz.onun allah yolunu acık etsin.sağlıklı uçuşlara devam etsin.

Türkiye’nin ilk özel uçuş okulu olan Tarkim Havacılık, pilotluğa gönül veren gençlerin "Lisansımı aldıktan sonra iş bulabilecek miyim?" korkusunu, İş Garantili Uçuş Eğitim Projesi ile ortadan kaldırıyor.

Tarkim tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda eğitime kabul edilecek olan pilot adaylarının eğitimlerini başarı ile tamamlayıp ATPL lisansını almaya hak kazanmalarından sonra anlaşmalı olduğu havayolu şirketlerinde, kendi bünyesinde, sektörde faaliyet gösteren diğer Hava Taksi İş Jetlerinde ve Uçuş Okulunda Uçuş Öğretmeni (FI) 3 ayrı seçenek sunarak çalışma garantisi veriyor.

Eğitimlerini tamamlayan  pilot adayları, Tip Eğitimi(Type Rate) alarak havayollarında, hava takside iş jetlerinde, Tarkim bünyesinde bulunan iş jetlerinde uçuş kariyerlerine başlayabilecek.

Kariyerine Uçuş Öğretmeni olarak başlamak isteyenler ise diledikleri takdirde Tarkim Havacılık'ta göreve başlayacak.

İş garantili uçuş eğitimine kabul edilecek olan pilot adaylarında aranan koşullar ise şöyle:

• 4 yıllık üniversite mezunu olmak,
• Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
• Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da 3 yıl tecilli olmak,
• İyi derecede İngilizce (L4) bilmek,
• 35 yaşını aşmamış olmak
 
©AirportHaber.com








TARKİM DE PİLOT ADAYLARINA İŞ GARANTİSİ VERİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Yucel Edel ~ 8 yıl önce
Merhaba bir sorum war lutfen cewaplarsaniz sewinirim Europa da yeni lizansini yapmis pilot is garentisi nasil weriyorsunuz ? tekrara buyuk ucaklarin eytimi nekadar ? gerekli bilgileri werirseniz sewinirim saygilarimla. Edel

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
neymiş kendi hataları..?olmayan şeyi olmayan yerde yaptılar ne demek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yüksel ay nereden gitti.tarkim adana efsane oldu.ama insanlar hocalarımıza gereksiz yazılar yazmaları .insanı deli ediyor.yolunuz acık olsun.herkes pilot olur ama öğretmen olmaz.hergidende öretmen olacak diye birsöz varmı.elemeleri gecenler bence şanslı.yakup hocam işini bilir.onun yetiştirdiği yüzlerden biri olmak herkese nasip olmaz.olanda şanslı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o arkadaşlar kendi hatalarıyla düştüler.neyin hesabını verecek tarkim.allah mekanlarını cennet etsin.olmayan şeyi olmayan yerde yaptılar.kazayı sırlarıyla götürdüler.ailelerine allah sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yakup hocam ellerinden öperim,GÖKHAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hem de avrupanin gobeginde calisma imkani tabii basarili olanlara

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çekemeyenler anten taksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bazı yorumlardan da anlaşılacağı gibi tarkimi çekemeyen çok sanırım :) kafadan yorumlar yok yapamazmıştı yok edemezmişte falan filan.. adamlar yapmış işte,ellerinde de sözleşmeleri var hazı git oku gör.. daha görmeden nereden biliyosun? sözleşmeye uyamadıkları takdirde sana her ay bir pilot maaşı ödemeye başlıyorlar.daha ne olması gerekiyor acaba bu yorumlardan vaz geçmeniz için.yeterli kriterlere sahipsen git gör anla ve karar ver bu kadar basit..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
21 mayıs 2010'da adana tarkim'den havalanıp mersin'e düşen rahmetli arkadaşlarımızın neden düştüğünün açıklamasını istiyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
efsane olmuş bir insana neden yazarınız anlamadım.hocamı yakından tanırım.yüzlerce pilot yetiştirmiş,onlarcasını işe koymuştur.konu yakup hocamı .tarkimde hergüzel iş her mezun olan yakup hocanın emeğini unutamaz.onun allah yolunu acık etsin.sağlıklı uçuşlara devam etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000