13 Ekim 2018, Cumartesi 09:34:06

Tarihin ilk LGBT uçak seferi duyuruldu

İngiliz havayolu şirketi Virgin Atlantic, tarihin ilk LGBT seferinin düzenleneceğini duyurdu. Seferi gerçekleştirecek mürettebat tamamen LGBT temsilcilerinden oluşacak.
  • O kadar uzağa gitme, Karaman'da onlarca çocuğa tecavüz eden ensarlılara niye bişey olmuyor.
  • Aman ne güzel bravo çok modern
  • Arkadaş adam tüm dünyaya adını duyurdu mu ?? Duyurdu ... 20 sn de ilgi çekmeyi başardı mı ?? Evet .. isterse içinde karpuz taşısın bu saatten sonra hatırlanacak olan , ilk akla gelecek olan o .. sen de yap seni de duysun cümle alem ..
  • Sunu da dusunmedim degil son olarak: Thy hostes bozuntulari yazan dengesiz ve bunu yayinlayan pek degerli arkadas,lgbt'nin acilimi olan lezbiyen gay biseksuel ve transeksuellerden HOSLANIYORsa tabi cok degerli thy hostesi arkadaslarim icin bu lgbtlerin daha guzel olduklarini yazip yorum yapabilirler hatta bu lgbtlerle istediklerini yapabilir ve bu ucusa da bilet alabilirler ve hatta bu biletler icin paraniz yetmezse hesap no gonderin aylik aldigimiz,ve bu sitede yorum yapan bir cok cekemeyip fesatlik yaptigi aylik on bin lira ustu maaslarimizdan birazini aramamizda toplayip size yardimci olabiliriz bilet konusunda,o ucusta hem thy hostesleriyle daha fazla dalga gecip bu yorum yapanlarla ve lgbtlerle guzel hos zaman gecirir eglenirsiniz SAYIN admin ne dersin;)...
  • Helal olsun
  • Aynisini Pegakus’tan da bekliyoruz.
  • Allahin laneti üzerlerine...
  • Zaten virgin havayollarının ceo su lgbt
  • Eşcinsel arkadaşlarım var, hepsini çok severim ve saygı duyuyorum. Dinim bütündür, benim dinim ortçağda eşcinsellik ile ilgili fıkıh konusu açmış harikulade bir dindir. Lut kavmi meselesi çok ayrı bir meseledir. Velakin asıl konuya gelecek olursak ; Basit bir simpsons cizgi dizisinden bilinc altı mesajlar veren batının, nüfus azalması için harekete geçeceği ilk argümanın eşcinsellik olduğu bariz belliydi. Çok sevdiğimiz batı daha iyi şeyler de yapacaktır eminim buna. Bilim bilim bilim en iyi dünya biz olcaz. Onyüzden marsta hayat ariyoruz... Herkese saygılar, sevgiler...
  • Bizde kırmızı ruj yasak, eteklerin dizde olması yasak dizaltı olacak vs. Biz böyle dünyayı geriden izleyip duralım.

İngiliz medyasının haberine göre seferin, 28 Haziran 2019’da yapılması planlanıyor. Uçak, Londra’nın Heathrow havalimanından havalanarak New York’un Newark havalimanına inecek.

8 saatlik uçuş sırasında yolcular, ABD’li oyuncu ve şarkıcı Tituss Burgess’in sunacağı özel programı izleyebilecek. Ayrıca yolcular için bir DJ, drag queen sanatçıları ve diğer şarkıcılar da performanslarını sergileyecek.

Sefer, 12 Mayıs-30 Haziran günleri New York’ta yapılan geleneksel WorldPride etkinliğine adandı.

Tarihin ilk LGBT uçak seferi duyuruldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Pompeici ~ 5 yıl önce
O kadar uzağa gitme, Karaman'da onlarca çocuğa tecavüz eden ensarlılara niye bişey olmuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski hostes ~ 5 yıl önce
Aman ne güzel bravo çok modern

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 5 yıl önce
Arkadaş adam tüm dünyaya adını duyurdu mu ?? Duyurdu ... 20 sn de ilgi çekmeyi başardı mı ?? Evet .. isterse içinde karpuz taşısın bu saatten sonra hatırlanacak olan , ilk akla gelecek olan o .. sen de yap seni de duysun cümle alem ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ama ~ 5 yıl önce
Sunu da dusunmedim degil son olarak: Thy hostes bozuntulari yazan dengesiz ve bunu yayinlayan pek degerli arkadas,lgbt'nin acilimi olan lezbiyen gay biseksuel ve transeksuellerden HOSLANIYORsa tabi cok degerli thy hostesi arkadaslarim icin bu lgbtlerin daha guzel olduklarini yazip yorum yapabilirler hatta bu lgbtlerle istediklerini yapabilir ve bu ucusa da bilet alabilirler ve hatta bu biletler icin paraniz yetmezse hesap no gonderin aylik aldigimiz,ve bu sitede yorum yapan bir cok cekemeyip fesatlik yaptigi aylik on bin lira ustu maaslarimizdan birazini aramamizda toplayip size yardimci olabiliriz bilet konusunda,o ucusta hem thy hostesleriyle daha fazla dalga gecip bu yorum yapanlarla ve lgbtlerle guzel hos zaman gecirir eglenirsiniz SAYIN admin ne dersin;)...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KAy ~ 5 yıl önce
Helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baha ~ 5 yıl önce
o lanet sizlerin uzerinde ama farkinda degilsiniz
Insallah ~ 5 yıl önce
Aynisini Pegakus’tan da bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pompei ~ 5 yıl önce
Allahin laneti üzerlerine...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah allah ~ 5 yıl önce
Pompeidekilerin hiç haberi Yok senin anlattıklarından
Z ~ 5 yıl önce
Sana ne zararlari var?
RUS1-TR 0 ~ 5 yıl önce
Sana ne zararı var diyen arkadaşım Kötü örnek denen bir şey var, özendirmek denen bir şey var Ve ALLAH ın büyük günah diye uyarması var. Anladın.
F.o ~ 5 yıl önce
Ne zararlari olucak, kendisi de gizliden takiliyordur.
Ceo ~ 5 yıl önce
Zaten virgin havayollarının ceo su lgbt

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yhm ~ 5 yıl önce
Eşcinsel arkadaşlarım var, hepsini çok severim ve saygı duyuyorum. Dinim bütündür, benim dinim ortçağda eşcinsellik ile ilgili fıkıh konusu açmış harikulade bir dindir. Lut kavmi meselesi çok ayrı bir meseledir. Velakin asıl konuya gelecek olursak ; Basit bir simpsons cizgi dizisinden bilinc altı mesajlar veren batının, nüfus azalması için harekete geçeceği ilk argümanın eşcinsellik olduğu bariz belliydi. Çok sevdiğimiz batı daha iyi şeyler de yapacaktır eminim buna. Bilim bilim bilim en iyi dünya biz olcaz. Onyüzden marsta hayat ariyoruz... Herkese saygılar, sevgiler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arada kaç yüzyıl fark var? ~ 5 yıl önce
Bizde kırmızı ruj yasak, eteklerin dizde olması yasak dizaltı olacak vs. Biz böyle dünyayı geriden izleyip duralım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİK ~ 5 yıl önce
Git başka yerde hostes ol o zaman alternatif çok. Bu ülkede yapamazsın ya sev ya terket
Beavo ~ 5 yıl önce
Yaşasın LGBT

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000