10 Haziran 2018, Pazar 09:59:38

Tarihi uçuşun detayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime iki gün kala İstanbul üçüncü havalimanına ilk inişi TC-TUR uçağıyla yapacak.
  • oğlum pilot tarihe geçebilirsin..
  • Donusu de konsimentoyla olursa ne datli olur
  • Aynı gün Kandile Türk bayrağı çekilecek...
  • Çok güzel gelişme , - Bugüne kadar Cumhur başkanımıza söylenemeyen 29 ekim 18'de yetiştirilemeyeceğini / açılmayacağını birisi söyler artık. Kendileri de çıplak göz ile görürler. - Zaten 2 gün sonrası da seçim olacağından ! 24 haziran 18 akşamı milletin söyleyeceği realitenin sonrasında kimseyi kritik bir sürecin töhmetinde bırakmadan açılışın da ertelendiği ve doğrusunun EN UYGUN ZAMAN OLAN 19 MAYIS 2019 'da olacağı birileri tarafından ilan edilmiş olacak. - o tarihte seçim çalışması niteliğinde havalimanında miting de yapılmalı ki , 4 ay sonra açılması için çaba gösterenler için buranın ULAŞIM testi de yapılmış olur.
  • SİYASİ RANT SAĞLAMAK İÇİN TABİİKİ
  • Insin 22 haziranda 2 gün sonrasinda saraydan inecek insallah. Bye bye FaschistErdoganTerrörÖrgütü=FETÖ
  • Bye bye reis 25 hazirandan sonra c152 ile gidersin
  • Kazanırsa şayet 24 Haziran akşamı balkon konuşmasını orda bekliyorduk biz iga uluslarası Recep Tayyip Erdoğan havalimanda
  • Çatlasın
  • Sanki kendi cebinden yaptırıyor! Millet bu işlere kanmaz! Cebindeki para azaldıkça, eve ekmek götüremedikçe...reisiniz isterse takla atsın o alanda ama işe yaramayacak

29 Ekim’de resmen açılacak olan İstanbul yeni havalimanında inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken havalimanın ilk konuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Erdoğan, 22 Haziran günü uçağıyla yeni havalimanına ineceğini AirportHaber olarak sizlere duyurmuştuk.

Bütün etapları tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanları arasında yer alacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nda çalışmalarda son aşamaya gelindi. İnşaatının yüzde 90’ı bitirilen yeni havalimanında bir pist tamamlanırken ikinci pistin ise bitimine çok az bir süre kaldı. İlk etapta iki pistle açılacak olan yeni havalimanında uçuş sistemlerinin testleri de yapılmaya başlandı. DHMİ’ye ait TC-LAD kuyruk tescilli uçakla bir süredir aletli yaklaşma sistemlerinin kalibrasyon testleri yapılırken son dönemde hızlandırılan hazırlıkların nedeni de ortaya çıktı.

Erdoğan'ın 22 Haziran'da İstanbul Yeni Havalimanı'na iniş yapacağı öğrenilirken, uçuş programının detayları da ortaya çıkmaya başladı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçime iki gün kala İstanbul üçüncü havalimanına ilk inişi TC-TUR uçağıyla yapacak.

Erdoğan’ın büyük oranda tamamlanan üçüncü havalimanına inişi öncesinde hazırlıklar tamamlandı.

Erdoğan’ın dünyanın en büyük havalimanları arasında bulunan havalimanına 22 Haziran’da inmesi planlanıyor. Erdoğan’a Başbakan Yıldırım’ın yanı sıra bakanlar da eşlik edecek.

Havalimanının ikinci pistinde de son aşamaya gelindi. Havalimanının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılması planlanıyor.

Tarihi uçuşun detayları belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

haydi ~ 6 yıl önce
oğlum pilot tarihe geçebilirsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gidis-donus ~ 6 yıl önce
Donusu de konsimentoyla olursa ne datli olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
% 58.5 ~ 6 yıl önce
Aynı gün Kandile Türk bayrağı çekilecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
%58.5'a ~ 6 yıl önce
Sen önce kendi toprağına Türk bayrağı çek. Bu ülkede Türk bayrağının çekilemediği yerler var. Sebebini de Türk diye bir şey yoktur, Türklük faşistliktir diyenlere sor.
ŞİMDİ TAM ZAMANI ~ 6 yıl önce
Çok güzel gelişme , - Bugüne kadar Cumhur başkanımıza söylenemeyen 29 ekim 18'de yetiştirilemeyeceğini / açılmayacağını birisi söyler artık. Kendileri de çıplak göz ile görürler. - Zaten 2 gün sonrası da seçim olacağından ! 24 haziran 18 akşamı milletin söyleyeceği realitenin sonrasında kimseyi kritik bir sürecin töhmetinde bırakmadan açılışın da ertelendiği ve doğrusunun EN UYGUN ZAMAN OLAN 19 MAYIS 2019 'da olacağı birileri tarafından ilan edilmiş olacak. - o tarihte seçim çalışması niteliğinde havalimanında miting de yapılmalı ki , 4 ay sonra açılması için çaba gösterenler için buranın ULAŞIM testi de yapılmış olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ulaşım testi ~ 6 yıl önce
ulaşım testi kısmı gerçekten çok düşündürücü. o kadar vatandaş, partili oraya gelecek. bu bir risk aynı zamanda... bir de şöyle bak olaya, kara ulaşımı demedik, hava ulaşımı dedik. pist tamam mı... ulaşım sağlanmıştır.
Neden seçime 2 gün kala? ~ 6 yıl önce
SİYASİ RANT SAĞLAMAK İÇİN TABİİKİ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakkı ~ 6 yıl önce
Haklıdır da...
24Haziran veda turu ~ 6 yıl önce
Insin 22 haziranda 2 gün sonrasinda saraydan inecek insallah. Bye bye FaschistErdoganTerrörÖrgütü=FETÖ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacı ~ 6 yıl önce
bu kadar rahat nasıl hakaret edebiliyorsun?
Güldük ~ 6 yıl önce
Bye bye reis 25 hazirandan sonra c152 ile gidersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ground handlıng manager ~ 6 yıl önce
Kazanırsa şayet 24 Haziran akşamı balkon konuşmasını orda bekliyorduk biz iga uluslarası Recep Tayyip Erdoğan havalimanda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hemso ~ 6 yıl önce
Graund handling Manager.. ne demek. Reisine söyle, ona bir isim versin. bu ne böyle ecnebi isimler felan.. Hani yerli ve milliydiniz.
FligHt ~ 6 yıl önce
Rüyanda mı gördün havalimanın ismini? Fazla uçma havalarda.
Çekemeyenler ~ 6 yıl önce
Çatlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevo ~ 6 yıl önce
Sanki kendi cebinden yaptırıyor! Millet bu işlere kanmaz! Cebindeki para azaldıkça, eve ekmek götüremedikçe...reisiniz isterse takla atsın o alanda ama işe yaramayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000