04 Mayıs 2015, Pazartesi 15:12:22

TARİHİ MAÇA TARİHİ İLGİ!

Geçtiğimiz Pazar sabahı Floyd Mayweather ile Manny Pacquiao arasındaki boks maçı için Las Vegas'a akın eden binlerce insan inginç bir ayrıntıyı da gözler önüne serdi.
  • Küresel ısınmamı oda ne, açlık mı, kimin umrunda, bu dünya zenginler yüzünden iflah olmaz duruma gelmiş köle gibi çalışanlar bile yaşasın kapitalizim diyor, lanet olsun içimdeki insan sevgisine.
  • Bune ya mekan valesi yerlestirmis gibi :))
  • Aynen bizdeki gibi paralara kaçaksaraylara uçaklara verir emekliye zam yapmazlar. O adamlar en azından kendi kazançlarını yiyorlar, bazıları gibi yetim hakkı değil.
  • En dipteki tayyarelerden birinin sahibi acil işim çıktı ben izlemiyorum maçı erken dönecem dese yandı garibim push back operatörleri. 2 3 kanat ucu kopar kesin.
  • Turk insani neden zengin sevmez ?
  • mayweather sadece kacti savunma yapti. pacquiao guzel dovustu hakkini verdi . ama mayweather kazandi . adaletsiz bir macti .
  • bo.a su gibi para akıtırlar ama aç insanlara, muhtaçlara, fakirlere yardıma gelince ellerini ceplerine atmazlar. Zannediyorlar ki bunun hesabı olmayacak. Karun'un kıssasını okumanızı tavsiye ederim.
  • Bizde otobüs terminali ne ise adamlar için uçak terminali o :-) Amerika da 5000'in üzerinde içlerinde hem uluslararası hem de kişilere ayit küçük çaplı havaalanı var diye biliyorum.
  • napak yani ölek mi :)

Geçtiğimiz Pazar sabahı Floyd Mayweather ile Manny Pacquiao arasındaki boks maçı için Las Vegas'a akın eden binlerce insan inginç bir ayrıntıyı da gözler önüne serdi. Las Vegas'taki McCarran Uluslararası Havalimanı'ndaki özel jetleri görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Toplam 400 milyon doların üzerinde gelirin elde edildiği ve boks tarihinin en pahalı maçı olarak kayıtlara geçen Floyd Mayweather-Manny Pacquiao boks maçı tüm dünyanın gündemindeydi.

Böylesine bir maçı izlemek için Las Vegas'a akın eden binlerce boks sever, kenti adeta karnaval havasına soktu. Maçı bir çok tanınmış insanın yanı sıra, çok sayıda iş adamı da takip etti.

Dev maçı izlemek için Las Vegas'a akın edenler, havalimanını adeta airshow'a çevirdi. McCarran Uluslararası Havalimanı'na özel jetleriyle inenler, ilginç bir görüntü oluşturdu. Edinilen bilgiye göre; havalimanına 100'ün üzerinde özel jet iniş yaparken, park konusunda da zaman zaman sıkıntılar yaşandı.

İşte özel jetlerin oluşturduğu görüntü:



TARİHİ MAÇA TARİHİ İLGİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

131.65 ~ 9 yıl önce
Küresel ısınmamı oda ne, açlık mı, kimin umrunda, bu dünya zenginler yüzünden iflah olmaz duruma gelmiş köle gibi çalışanlar bile yaşasın kapitalizim diyor, lanet olsun içimdeki insan sevgisine.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bune ya mekan valesi yerlestirmis gibi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aynen bizdeki gibi paralara kaçaksaraylara uçaklara verir emekliye zam yapmazlar. O adamlar en azından kendi kazançlarını yiyorlar, bazıları gibi yetim hakkı değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 9 yıl önce
En dipteki tayyarelerden birinin sahibi acil işim çıktı ben izlemiyorum maçı erken dönecem dese yandı garibim push back operatörleri. 2 3 kanat ucu kopar kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Turk insani neden zengin sevmez ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 9 yıl önce
Neden sevmez biliyor musun yiyemiyeceğinden fazlasını garibanın sırtından kazanıp o garibanın kursağına iki lokma gidmediğinden.
airliner ~ 9 yıl önce
fakir olduğu için :)
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
mayweather sadece kacti savunma yapti. pacquiao guzel dovustu hakkini verdi . ama mayweather kazandi . adaletsiz bir macti .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bora ~ 9 yıl önce
bo.a su gibi para akıtırlar ama aç insanlara, muhtaçlara, fakirlere yardıma gelince ellerini ceplerine atmazlar. Zannediyorlar ki bunun hesabı olmayacak. Karun'un kıssasını okumanızı tavsiye ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 9 yıl önce
Ağzın bal yesin kardeşim...
Bunlar ~ 9 yıl önce
aynı zamanda çalışanların, emekçinin, alın terinin hakkına gelince de çok pintidirler. Ve malesef sağcısı da, solcusu da, dindarı da, inançsızı da bu konuda birlik içindedir ve birbirlerinden farkı yoktur. Ah Karaoğlan, ah ağır sanayi Hocası, sizleri özledik, mumla arıyoruz. O zamanlar uçağa binemiyorduk ama olsun, daha mutluyduk.
Aynen... ~ 9 yıl önce
Hepsine katılıyorum. Geçen bir yerde okumuştum; para, bir zaman sonra (temel ihtiyaçlar giderildikten sonra) kişilerde bağımlılık yapıyormuş. Tabi ki bu, ne bir mazeret ne de başka bir şey... Sadece 'onlar hasta' diyerek de işin içinden çıkılmaz... Neyse...
S.B. ~ 9 yıl önce
Bizde otobüs terminali ne ise adamlar için uçak terminali o :-) Amerika da 5000'in üzerinde içlerinde hem uluslararası hem de kişilere ayit küçük çaplı havaalanı var diye biliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
biz fakirler.. ~ 9 yıl önce
napak yani ölek mi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 9 yıl önce
ölün!!!
Porsche'den selamlar ~ 9 yıl önce
Ölsün fakirler!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000