16 Mart 2017, Perşembe 09:23:57

Tansu Çiller’in dünürü pilot Altıntaş hayatını kaybetti

Eski Başbakan Tansu Çiller’in eski dünürü emekli Kaptan Pilot Turgun Altıntaş hayatını kaybetti.
  • OnurAir de çalışmaya başladığım ilk yıl Altıntaş kaptanının da uçuştaki son zamanlarıydı.Ekibiyle iletişimi son derece seviyeli ve samimiydi.Çok düzgün bir Türkçe ve İngilizce ile hosgeldiniz anonsu yapar, uçuşun bitiminde kokpit kapısının önüne çıkar, Kabin Amirinden rica ettiği bir avuç olips şekeri uçaktan inen çocuklar a ikram ederdi.Yolcuları bizzat kendisi uğurlardı. Birilerinin eski dünürü diye değil havayolu çalışanları için örnek bir kaptandı diye anılması bence daha uygundur. Allah gani gani rahmet eylesin.
  • Allah Rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
  • Bir Kaptan,bir Baba,Bir Duayen göçüp gitti,ama arkasinda ne birakti güzel hatiralar ve koltugunu biraktigi bizler kaldik,çok sey oğrendik,çok sevdik unutulmaz uçuşlar yaptik,Mekanin Cennet olsun Babamiz,hocamiz
  • Bu haberin başlığı, "havacılık camiasının gururu öğretmen kaptan pilot Burak Altıntaş'ın babası kaptan pilot Turgut Altıntaş hayatını kaybetti" olmalı idi. Askeri ve sivil yaşamında üstlendiği her görevi kazasız kırımsız tamamlayarak mesai arkadaşlarının ve yolcularının sevgisini kazanan değerli ağabeyim kaptanım, bizlere Burak gibi bir pırlanta miras bıraktı. Magazinsel istismara en açık konumda bile yanlışsız, nemasız, ailesine sahip çıktı. Yaşam görevini de başarı ile tamamlayan sevgili kaptanıma Tanrı'dan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar dilerim.
  • mekanı cennet olsun. ailesine sabırlar diliyorum.
  • Turgut Kaptan sivil yaşamını sadece Onur Havayollarında geçirdi. Bizler tabi ki kendisini çok sevdik,ancak hatırlayıp şu anda üzülen yolcularımızda vardır eminim,zira yolcuları rahatlatmayı ve uçuşta anonslarıyla onların uçuşa alışmalarını iyi bilirdi. Kısaca yolcuyu seven, yolcularında onu sevdiği bir kaptandı. Mekanı cennet olsun.
  • Allah rahmet eylesin.
  • Çok seviyorduk,mekanın cennet olsun..))
  • Allah rahmet eylesin, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.
  • Allah rahmet etsin Ölümlü dünya Kimse ölmeyecekmiş gibi yaşamasın egosu tavan yapmasın,Arada bir cenazelere gidip ölümü gidecekleri yeri görsünler...

Eski Başbakan Tansu Çiller’in eski dünürü emekli Kaptan Pilot Turgun Altıntaş hayatını kaybetti.

Son olarak Onur Havayolları’nda görev yaptıktan sonra emekli olan Turgut Altıntaş, hayatını kaybetti. Eski Başbakanlardan Tansu Çiller’in eski dünürü olan Emekli Kurmay Albay Altıntaş’ın cenazesi yarın İstanbul Selimiye Camii’nde kılınacak öğlen namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Tansu Çiller’in oğlu Mert Çiller ile Turgut Altıntaş’ın kızı Burcu Altıntaş, 2002 yılında dünyaevine girmiş, çiftin evlilikleri üç yıl sürmüştü.

Tansu Çiller’in dünürü pilot Altıntaş hayatını kaybetti

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

F58 ~ 7 yıl önce
OnurAir de çalışmaya başladığım ilk yıl Altıntaş kaptanının da uçuştaki son zamanlarıydı.Ekibiyle iletişimi son derece seviyeli ve samimiydi.Çok düzgün bir Türkçe ve İngilizce ile hosgeldiniz anonsu yapar, uçuşun bitiminde kokpit kapısının önüne çıkar, Kabin Amirinden rica ettiği bir avuç olips şekeri uçaktan inen çocuklar a ikram ederdi.Yolcuları bizzat kendisi uğurlardı. Birilerinin eski dünürü diye değil havayolu çalışanları için örnek bir kaptandı diye anılması bence daha uygundur. Allah gani gani rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
Allah Rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UNUTULMAZ ~ 7 yıl önce
Bir Kaptan,bir Baba,Bir Duayen göçüp gitti,ama arkasinda ne birakti güzel hatiralar ve koltugunu biraktigi bizler kaldik,çok sey oğrendik,çok sevdik unutulmaz uçuşlar yaptik,Mekanin Cennet olsun Babamiz,hocamiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LP ~ 7 yıl önce
Bu haberin başlığı, "havacılık camiasının gururu öğretmen kaptan pilot Burak Altıntaş'ın babası kaptan pilot Turgut Altıntaş hayatını kaybetti" olmalı idi. Askeri ve sivil yaşamında üstlendiği her görevi kazasız kırımsız tamamlayarak mesai arkadaşlarının ve yolcularının sevgisini kazanan değerli ağabeyim kaptanım, bizlere Burak gibi bir pırlanta miras bıraktı. Magazinsel istismara en açık konumda bile yanlışsız, nemasız, ailesine sahip çıktı. Yaşam görevini de başarı ile tamamlayan sevgili kaptanıma Tanrı'dan rahmet, ailesi ve sevenlerine sabırlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
mekanı cennet olsun. ailesine sabırlar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pe ~ 7 yıl önce
Turgut Kaptan sivil yaşamını sadece Onur Havayollarında geçirdi. Bizler tabi ki kendisini çok sevdik,ancak hatırlayıp şu anda üzülen yolcularımızda vardır eminim,zira yolcuları rahatlatmayı ve uçuşta anonslarıyla onların uçuşa alışmalarını iyi bilirdi. Kısaca yolcuyu seven, yolcularında onu sevdiği bir kaptandı. Mekanı cennet olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KSK ~ 7 yıl önce
Çok seviyorduk,mekanın cennet olsun..))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Utkan ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Allah rahmet etsin Ölümlü dünya Kimse ölmeyecekmiş gibi yaşamasın egosu tavan yapmasın,Arada bir cenazelere gidip ölümü gidecekleri yeri görsünler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 7 yıl önce
Gidiliyor ama ibret almaktansa boş konuşmalar ile gecistiriliyor adeta cenaze merasimleri, sanki ölümden bahsedip ibret almak suç gibi hatta.. Halbuki ölümü hatırlamak dünyada olgunluğu, tevazuyu, hak yememeyi ve insanca yaşam kalitesini arttırır. Dünyadaki faydalarından birkaçı sadece...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000