13 Haziran 2016, Pazartesi 11:16:27

TALPA'dan sert açıklama

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), Atatürk Havalimanı gümrüksüz satış mağazalarındaki bilgilendirme panosunda bulunan uyarı hakkında bir açıklama yayınladı.
  • SENİN ADIN "MÜLAYİM",SERT OLSAN KAÇ YAZAR.
  • once ingilizce Türkiye nasil yazilir onu ogrenelim!!!!
  • Cunku talpanin isi bu. Milletin iq puanini kendilerininki kadar saniyorlar. Yok atu boyle yazmis feveran edelim yok sendika baskani sunu demis isyan edelim. Ilkini git kendin coz kanina dokunuyorsa ikincisi icinse zaten birsey demiyorum adamin biri anonim bir sey yazmis yorumun bir yerinde bile ali kemal tatlibalim dememis sen mi dedin diyorlar. E bize de bu mustehak su meslegin erbablari olarak basimiza bunlari getirdik lanet olsun be
  • Hadi TALPA yönetimi, bu rezaleti(!)ancak grev temizler.
  • Yav kardeşler, Ali Kemal'in bu mesajı yazdığını nereden çıkardınız da böyle sert(!) bir açıklama yaptınız?
  • Hadi TALPA'nın genç, enerjik, dinamik, ilkeli, omutgalı yönetimi iyisiniz...Bu çakma kriz sizi 6 ay götürür artık.
  • Asla ve asla ali kemal tatlibal im diye bir beyanim olmadi bu son seferde boyle isimle yazdim ki nefret sacanlar da okusun ve bos yere provoke olmasinlar. Zira boyle bir beyan hatta ima dahi olmamasina ragmen bir insanin haysiyetini cignemek zulumdur.ayiptir. Saygilar bu airport habere son yorumumum herkese tesekkurler.
  • Talpa'nın bariz bir şekilde şirketin haklarını koruyan toplu iş sözleşmesinin imzalanma sürecinde kılını kıpırdatmaması ve hemen inkar edilecegi açık seçik belli olan bir haber yorumuna ortalığı ayağa kaldırması harika bir basiretsizlik örneği.
  • işiniz gücünüz yok mu abicim sizin?
  • ahaaha etliye sütlüye karışmayan arkadaşları kaçırıldığında yada kaçırılmalarını protesto eden arkadaşları atıldığında kılını kıpırdatmayan talpa hesap soracakmış...

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), Atatürk Havalimanı gümrüksüz satış mağazalarındaki bilgilendirme panosunda bulunan uyarı hakkında bir açıklama yayınladı.

Uyarı panosunda bulunan Pilotlara 'taşıt sürücüsü' ifadesi nedeniyle ATÜ Genel Müdürü ile bir görüşme yapılacağını açıklayan TALPA, Hava İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal'ı da açıklama yapmaya davet etti.

Söz konusu uyarının Ali Kemal Tatlıbal'a ait olduğu ileri sürülen internet sitesinde de yer bulduğu ve bu sitede TALPA üyeleri hakkında infiale neden olacak yazıların yer aldığı belirtilerek açıklama yapılması istendi.

İşte TALPA açıklaması:

Sivil Havacılık Kamuoyuna...

TALPA Yönetim Kurulunun 12 Haziran günü gerçekleştirdiği olağanüstü yönetim toplantısında aşağıdaki kararlar alınarak, kamuoyuyla paylaşılmasına karar verilmiştir:

1. ATÜ Mağazalarında ilan olunan ve camiamız mensuplarını “sürücü ve hizmetli” diyerek tanımlayan ilanın geri çekilerek düzeltilmesi doğrultusundaki girişimlerimiz üzerine, ATÜ Genel Müdürü ile 13 Haziran Pazartesi günü toplantı yapılması kararlaştırılmıştır.

2. 7 Haziran Salı günü internet sitelerine yansıyan, üyesi olduğumuz Hava-İş Sendikasının Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal’a ait olduğu ileri sürülen ve TALPA üyeleri arasında infial yaratan haber/yorumlar hakkında, kamuoyunu ikna edecek bir açıklamayı acilen yapmasını sendikadan talep ediyoruz.

Saygılarımızla

TALPA Yönetim Kurulu

TALPA'dan sert açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

yolcu ~ 8 yıl önce
SENİN ADIN "MÜLAYİM",SERT OLSAN KAÇ YAZAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 8 yıl önce
once ingilizce Türkiye nasil yazilir onu ogrenelim!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oooo cok sert'e ~ 8 yıl önce
Cunku talpanin isi bu. Milletin iq puanini kendilerininki kadar saniyorlar. Yok atu boyle yazmis feveran edelim yok sendika baskani sunu demis isyan edelim. Ilkini git kendin coz kanina dokunuyorsa ikincisi icinse zaten birsey demiyorum adamin biri anonim bir sey yazmis yorumun bir yerinde bile ali kemal tatlibalim dememis sen mi dedin diyorlar. E bize de bu mustehak su meslegin erbablari olarak basimiza bunlari getirdik lanet olsun be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haydi greve... ~ 8 yıl önce
Hadi TALPA yönetimi, bu rezaleti(!)ancak grev temizler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oooo Çok sert ~ 8 yıl önce
Yav kardeşler, Ali Kemal'in bu mesajı yazdığını nereden çıkardınız da böyle sert(!) bir açıklama yaptınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Second Officer ~ 8 yıl önce
Hadi TALPA'nın genç, enerjik, dinamik, ilkeli, omutgalı yönetimi iyisiniz...Bu çakma kriz sizi 6 ay götürür artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asla ve asla ~ 8 yıl önce
Asla ve asla ali kemal tatlibal im diye bir beyanim olmadi bu son seferde boyle isimle yazdim ki nefret sacanlar da okusun ve bos yere provoke olmasinlar. Zira boyle bir beyan hatta ima dahi olmamasina ragmen bir insanin haysiyetini cignemek zulumdur.ayiptir. Saygilar bu airport habere son yorumumum herkese tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talpa ~ 8 yıl önce
Talpa'nın bariz bir şekilde şirketin haklarını koruyan toplu iş sözleşmesinin imzalanma sürecinde kılını kıpırdatmaması ve hemen inkar edilecegi açık seçik belli olan bir haber yorumuna ortalığı ayağa kaldırması harika bir basiretsizlik örneği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talpisler ~ 8 yıl önce
işiniz gücünüz yok mu abicim sizin?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik olmayın ~ 8 yıl önce
ahaaha etliye sütlüye karışmayan arkadaşları kaçırıldığında yada kaçırılmalarını protesto eden arkadaşları atıldığında kılını kıpırdatmayan talpa hesap soracakmış...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000