15 Haziran 2017, Perşembe 11:25:56

TALPA'DAN başsağlığı mesajı

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), eski başkanlardan Gürcan Mantı'nın vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınladı.
  • 65 yaş bu tip görevler için fazla.
  • Degnekciligi birakin da ftl'e itiraz edin insanlar can veriyor can!
  • Allah rahmet eylesin. ölümün yaşı yok...
  • Bir yildiz daha kaydi gitti Cok iyi bir pilot ,ögretmen,kalbi iyilikle dolu ,insanlara yardim etmek icin cirpinan bir kardesimizdi..cok basarili bir kariyeri oldu örnek bir aile babasi idi..O 'nu erken kaybettık ısıklar ıcınde uyusun ..unutmayacagız ,,Gerıde bıraktıklarına sabır ve uzun ömürler dılıyorum ALLAH rahmet eylesın
  • pilot luk zor meslek pilotlarda uzun yaşayan yok. stres radyosyon hostesler insanlar farklı saat dilimleri kalp yoruluyor.
  • Fanidir bu dünya. Kimseye kalmayacak. Kimse elde etmek işin didindiği şeyleri yanında götürmeyecek. Şanını, şöhretini, ismini bile. İster sefil yaşa, ister vezir, son hep aynı.
  • Kac yasinda ya da kac dogumluydu?Allah rahmet eylesin

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), eski başkanlardan Gürcan Mantı'nın vefatı üzerine bir başsağlığı mesajı yayınladı.

TALPA'nın internet sitesinden yayınlanan mesajda şöyle denildi:

Derneğimiz önceki Başkanlarından Değerli Üyemiz Kpt. Plt. Gürcan MANTI vefat etmiştir. Merhumun Cenazesi  16.06.2017 Cuma günü (yarın) saat 11:00’da THY Eğitim Başkanlığında düzenlenecek törenin ardından Ataköy 5. Kısım Camii’nde kılınacak öğle Namazını (13:12) müteakip Çatalca Örcünlü Köyü Mezarlığı’nda toprağa verilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli Ailesine ve Havacılık camiasına başsağlığı dileriz. Saygılarımızla TALPA

TALPA'DAN başsağlığı mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

× ~ 7 yıl önce
65 yaş bu tip görevler için fazla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevgili Talpa ~ 7 yıl önce
Degnekciligi birakin da ftl'e itiraz edin insanlar can veriyor can!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
Allah rahmet eylesin. ölümün yaşı yok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GG ~ 7 yıl önce
Bir yildiz daha kaydi gitti Cok iyi bir pilot ,ögretmen,kalbi iyilikle dolu ,insanlara yardim etmek icin cirpinan bir kardesimizdi..cok basarili bir kariyeri oldu örnek bir aile babasi idi..O 'nu erken kaybettık ısıklar ıcınde uyusun ..unutmayacagız ,,Gerıde bıraktıklarına sabır ve uzun ömürler dılıyorum ALLAH rahmet eylesın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rahmet ~ 7 yıl önce
pilot luk zor meslek pilotlarda uzun yaşayan yok. stres radyosyon hostesler insanlar farklı saat dilimleri kalp yoruluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünya ~ 7 yıl önce
Fanidir bu dünya. Kimseye kalmayacak. Kimse elde etmek işin didindiği şeyleri yanında götürmeyecek. Şanını, şöhretini, ismini bile. İster sefil yaşa, ister vezir, son hep aynı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Küçüksün ~ 7 yıl önce
Senin küçüklüğün burada....
Zavallı küçük ~ 7 yıl önce
Konunun küçük ya da büyük olmayla bir alakası var mı a zavallı. Sen kazık çakacağını mı sanıyorsun dünyaya. Ölümsüzlük hapını mı buldun yoksa. Edecek kelam bulamamış küçüksün diye yorum yapmışsın aklın sıra. Ne kafası var sizde anlayamadık ki her yoruma bu ve benzer cevaplar yazıyorsun.
Bi yazmadiniz ~ 7 yıl önce
Kac yasinda ya da kac dogumluydu?Allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1954 ~ 7 yıl önce
Çok genç gitti rahmetli.
Dedikodu ~ 7 yıl önce
Başladı bile. Asker kökenli mi? Şu jetleri çağırıp gösteri yaptırıp halkı kapıdan çevirme meselesinin mucidiydi rahmetli.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000