14 Haziran 2022, Salı 16:09:31

TALPA sektör ziyaretlerine devam ediyor

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) yönetimi Pegasus ve ACT Hava Yolları yöneticileriyle bir araya geldi. Taraflar sektörün son durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.
  • Talpa okuyor musun yazilanlari , en ufak bir utanma dusunme , toplanip nerde yanlis yapiyoruz diyor musunuz. Ne ziyareti bunlar , ne yapmaya calisiyorsunuz. Pilotlarin ne istedigini bilmiyorsunuz , beceremiyorsunuz
  • talpa hic bir ise yaramiyorsun. sosyal faliyetleri bitirdin ; ki se milyonluk villaniza gelmez gitmez oldu. nerde hani genc talpaydi. yine baskandan ve Haydar kaptan yukseltmis yasi , eski kafasiniz, gidin ailenizle vs baska islerle ugrasin
  • Kendi pr leri dışında bir iş yapmayanların güle oynaya verdiği fotoğraflara bakınca sormak lazım acaba herşey bu kadar güzelmi diye
  • Yalaka tayfası
  • ZHN haricinde iyi adamlar
  • 6 ay önceki başkanı uçuş işletme başkanı yaptılar. Sandık ki sorunlara hakim, en azından çabalar. Daha kötü oldu herşey. Bu arkadaşlarda seneye bişeylerin başkanı müdürü olur yakında. Güzel fotoğraflar aferin. Ne güzel böyle gülücükler. Herşey yolunda değilmi.
  • Kendi kişisel pr larını yapan, herşey harikaymış gibi gülücükler saçarak fotoğraf veren bu ekip mi pilotların artık hiç kalmayan haklarını savunacakmış. Aferin güzel fotoğraf. Populariteniz arttımı bari?
  • Ayak üstü ücretsiz izin inceliklerini, pilot fazla derken bir anda nasıl pilot ilanı açtıklarını anlatmıştır. Çalışanının maaşını kesip daha çok yüzde alan bir yönetici grubu ve lafa geldiğinde uçuş emniyetini ağızdan düşürmeyen insanlar. Adamın ailesinin hakettiği parasını kestiğinde nasıl uçuş emniyeti olacaksa artık.
  • Cok komiksin pegasus, hayatınız şov
  • Iyi gezdiniz. Artik maaslari normale dondurmek icin gundem olusturma calismalarina ne dersiniz?

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) yönetimi Pegasus ve ACT Hava Yolları yöneticileriyle bir araya geldi. Taraflar sektörün son durumu hakkında görüş alışverişinde bulundu.

TALPA Yönetim Kurlu Başkanı Kaptan Pilot Okan Üreksoy ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kaptan Pilot Hatil Haydar Özer, sektör ziyaretlerine devam ediyor. İki ismin son durağı Pegasus ile ACT Hava Yolları oldu.

ACT Hava Yolları'nın Genel Müdürü Güneş Nomaler ve Uçuş İşletme Başkanı Kaptan Pilot Naci Akbaş'ı makamlarında ziyaret eden TALPA yönetimi, sektörel konuları gündeme taşıdı. Görüşmede kargo operasyonlarının durumu, ACT Havayollarının sektörel  planları, işe alımlarda OML kısıtlıların durumları konuları görüşülmüş, fikir alışverişinde bulunuldu.



PEGASUS YÖNETİMİ İLE DE BULUŞULDU

ACT ile yapılan görüşmenin yanısıra Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Güliz Öztürk ve Uçuş İşletme Başkanı Kaptan Pilot  Gençer Karatepe'yi de ziyaret eden TALPA yöneticileri Pegasus'un sektörel planları, işe alımlarda OML kısıtlılara yaklaşımları, FTL uygulamaları, işsiz pilotlarımızın işe alımları konularını görüştü.

Sektörel anlamda operasyon emniyeti ile ilgili konularda yakın iş birliği içerisinde çalışmalar yapılması konusunda görüş birliğine varılan ziyarette, son zamanlarda hava sahamızda yaşanan GPS sinyal kayıpları konusunun kaygı verici boyutlara gelmeye başladığı da değerlendirildi.

Konuyla ilgili TALPA'nın çalışma ve paylaşımları Pegasus yönetimine de aktarıldı.


©AirportHaber.com

TALPA sektör ziyaretlerine devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

EskiPilot ~ 2 yıl önce
Talpa okuyor musun yazilanlari , en ufak bir utanma dusunme , toplanip nerde yanlis yapiyoruz diyor musunuz. Ne ziyareti bunlar , ne yapmaya calisiyorsunuz. Pilotlarin ne istedigini bilmiyorsunuz , beceremiyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thyPilot ~ 2 yıl önce
talpa hic bir ise yaramiyorsun. sosyal faliyetleri bitirdin ; ki se milyonluk villaniza gelmez gitmez oldu. nerde hani genc talpaydi. yine baskandan ve Haydar kaptan yukseltmis yasi , eski kafasiniz, gidin ailenizle vs baska islerle ugrasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talpr ~ 2 yıl önce
Kendi pr leri dışında bir iş yapmayanların güle oynaya verdiği fotoğraflara bakınca sormak lazım acaba herşey bu kadar güzelmi diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Görüntü ~ 2 yıl önce
Yarin Okan kaptanda şirket de müdür olur, yeni talpa başkanı da Ali Haydar kaptan olur. Bu böyle gider. Peki ne değişir. Mesailer mi, roster mı, haklar mı? Cevap, hiçbiri.
Tayfa ~ 2 yıl önce
Yalaka tayfası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A few good man ~ 2 yıl önce
ZHN haricinde iyi adamlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin ~ 2 yıl önce
6 ay önceki başkanı uçuş işletme başkanı yaptılar. Sandık ki sorunlara hakim, en azından çabalar. Daha kötü oldu herşey. Bu arkadaşlarda seneye bişeylerin başkanı müdürü olur yakında. Güzel fotoğraflar aferin. Ne güzel böyle gülücükler. Herşey yolunda değilmi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aferin ~ 2 yıl önce
Kendi kişisel pr larını yapan, herşey harikaymış gibi gülücükler saçarak fotoğraf veren bu ekip mi pilotların artık hiç kalmayan haklarını savunacakmış. Aferin güzel fotoğraf. Populariteniz arttımı bari?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus yönetimi ~ 2 yıl önce
Ayak üstü ücretsiz izin inceliklerini, pilot fazla derken bir anda nasıl pilot ilanı açtıklarını anlatmıştır. Çalışanının maaşını kesip daha çok yüzde alan bir yönetici grubu ve lafa geldiğinde uçuş emniyetini ağızdan düşürmeyen insanlar. Adamın ailesinin hakettiği parasını kestiğinde nasıl uçuş emniyeti olacaksa artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 2 yıl önce
Cok komiksin pegasus, hayatınız şov

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oneri ~ 2 yıl önce
Iyi gezdiniz. Artik maaslari normale dondurmek icin gundem olusturma calismalarina ne dersiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000