26 Nisan 2017, Çarşamba 23:22:50

TALPA pillotlar gününü böyle kutladı

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), 26 Nisan dünya pilotlar gününü gerçekleştirği organizasyonla kutladı.
  • Şarlatan nedir? Nasil olunur?
  • Bu kadar şehit,bu kadar üzüntü, Sertab Erener cuk oturmuş.Artık kafa yerinde başka birşeyler taşınıyor galiba.Sade kutlama hem uygun ve hemde ekonomik olurdu.
  • Gürcan kaptan nerdesin geç talpanın başına yaptıklarınıda bozuyorlar senin kımetini bilemedik
  • Otopark değnekcisi papyon takmış.
  • hicbirseyi begenmeyin, herseye muhalefet olun, dirdir virvir baska birsey yok, ne mutsuz adamlarsiniz arkadas, senede birgun pilotlar gunu napsin adamlar yas mi tutsun, sizin gibi evde oturup surat mi asmakla mi mesgul olsun, bu toplumun sevmeyi de sevilmeyi de unuttu maalesef artik sadece nefret dedikodu kiskanclik var kalplerinde, yazik oysa sevmenin sermayesi bedava
  • Bır pılot olarak bu görüntülere üzuldum.Artık bu isilerden vazgecın.ıyıkı üye degılımm
  • gitti bizim aidatlar
  • TALPA = KOLPA
  • Bilal Ekşiye yeni Havalimanı otopark işini bize bırakın diye yalvarmıştır. Böylece daha çok üyemiz olur ve biz daha çok yer içer eğleniriz demiştir. Eğer şirket yeni Havalimanı otopark işini size bırakmaz ise üye sayınızın en az 50%si 10 ay sonra yok. Ondan sonra birazda kendi paranızla yer içersiniz. Şimdiden kenara koymaya başlarsanız iyi olur.
  • Bırgunde sızı Türk hava ıs Kanunu hazırladık zorluyoruz çıkıyor çıkmak üzere haberlerı baslıgı altında görmek ıstıyoruz ey TALPA uyelerı. Isınız parti eğlence eller havaya da sonrada gelın üye olun dıyorsunuz. Gosterıste 1 numara TALPA

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA), 26 Nisan Dünya Pilotlar Günü'nü gerçekleştirği organizasyonla kutladı. Yeşilköy'deki Polat Renaissance'da pilotları bir araya getiren TALPA, üyelere unutulmaz bir gece yaşattı.

Geceye Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi de katılırken, burada değerlendirmelerde bulundu.

Pilotların gününü kutlayan Ekşi, pilotların sektördeki önemine vurgu yaptı. Türk Hava Yolları'nın 2017 rezervasyonları hakkında da açıklamalarda bulunan Bilal Ekşi, rezervasyonların 2016 yılındaki rezervasyonları geçtiğini duyurdu.

TALPA Başkanı Ayhan Günal da yaptığı konuşmada, pilotlar günü nedeniyle bir araya geldiklerini belirterek 26 Nisan'ı kutladı. Günal; 'Pilot sayısı geçtimiz yıllara göre arttı. Sektör büyükdükçe pilot ihtiyacı da artacak' dedi.

Konuşmaların ardından ünlü sanatçı Sertab Erener, konuklara unutulmaz bir gece yaşattı.



0



















TALPA pillotlar gününü böyle kutladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Afferin.. ~ 7 yıl önce
Şarlatan nedir? Nasil olunur?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat öztürk ~ 7 yıl önce
Bu kadar şehit,bu kadar üzüntü, Sertab Erener cuk oturmuş.Artık kafa yerinde başka birşeyler taşınıyor galiba.Sade kutlama hem uygun ve hemde ekonomik olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talpa ~ 7 yıl önce
Gürcan kaptan nerdesin geç talpanın başına yaptıklarınıda bozuyorlar senin kımetini bilemedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka ~ 7 yıl önce
Hakikaten şakacı dolu heryer.
... ~ 7 yıl önce
Otopark değnekcisi papyon takmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sergio ~ 7 yıl önce
hicbirseyi begenmeyin, herseye muhalefet olun, dirdir virvir baska birsey yok, ne mutsuz adamlarsiniz arkadas, senede birgun pilotlar gunu napsin adamlar yas mi tutsun, sizin gibi evde oturup surat mi asmakla mi mesgul olsun, bu toplumun sevmeyi de sevilmeyi de unuttu maalesef artik sadece nefret dedikodu kiskanclik var kalplerinde, yazik oysa sevmenin sermayesi bedava

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asr ~ 7 yıl önce
Bır pılot olarak bu görüntülere üzuldum.Artık bu isilerden vazgecın.ıyıkı üye degılımm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cpt ~ 7 yıl önce
gitti bizim aidatlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhabbet sahane ~ 7 yıl önce
Otopark muhabbetinden çarptığı paralarla 5 yildizli otellerde sertap erenerli kutlama yapiyor değnekçi
TALPA ~ 7 yıl önce
TALPA = KOLPA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DEYNEKCİ ~ 7 yıl önce
Bilal Ekşiye yeni Havalimanı otopark işini bize bırakın diye yalvarmıştır. Böylece daha çok üyemiz olur ve biz daha çok yer içer eğleniriz demiştir. Eğer şirket yeni Havalimanı otopark işini size bırakmaz ise üye sayınızın en az 50%si 10 ay sonra yok. Ondan sonra birazda kendi paranızla yer içersiniz. Şimdiden kenara koymaya başlarsanız iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 7 yıl önce
Şu memleket , ne çekiyorsa , oturdugu yerden atip tutanlardan cekiyor, yapabiliyorsan gec Talpanin basina duzelt yanlisliklari !!!!!!
Vaybeee ~ 7 yıl önce
Bırgunde sızı Türk hava ıs Kanunu hazırladık zorluyoruz çıkıyor çıkmak üzere haberlerı baslıgı altında görmek ıstıyoruz ey TALPA uyelerı. Isınız parti eğlence eller havaya da sonrada gelın üye olun dıyorsunuz. Gosterıste 1 numara TALPA

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000