04 Eylül 2018, Salı 17:42:01

TALPA Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyor!

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA, olağanüstü genel kurul kararı aldı. Peki, TALPA Başkanı Ayhan Günal olağanüstü genel kurul ile ilgili daha önce neler demişti?
  • Değnekçi tayfası bakalim daha ne kadar toplanacak...
  • Şu aşağıda ki yorumlara bakınca seviyenin yerlerde gezdiği bir camianın üyesi olduğumdan dolayı utandım.Bizim neyimize Sivil Toplum Kuruluşuna üye olmak,mutlaka maddi bir menfaat elde etmezsek ne işe yarıyor bunlar diye homurdanırız.Yıllarca İSPARK’a 3 günde verdiğin para kadar Tav otoparkına sorunsuz girdin çıktın ama bir teşekkür bile etmedin,bunun için emek veren insanları değnekçi diye aşağıladın. Avrupa’da 10 STK’ya üye olmayını adam hesabına bile almıyorlar.Belki bir meslektaşının hayatını kurtardı farkında değilsin.Bizlerden kesinlikle adam olmaz.Bu örümcek ve menfaatci zihniyetle kimse baş edemez.Gönüllü olarak çalışılan bu derneklerde yakında elini taşın altına koyacak kimse bulamayacaksınız.Haklarımız için mücadeleyi kim yapacak?Patronlarınızmı yoksa Uçuş işletme başkanlarınızmı?Siz STK’larınıza sahip çıkmazsanız yarın birileri gelir size sahip çıkar. Not.Yeni havalimanında o değnekçiyi çoook arayacaksınız.
  • Kabinden 120 tl otopark parasi alip kokpitten 60 tl aliyorsunuz . Gozunuzu toprak doyursun . Yeni havalimani acildiginda uye kalacak mi bakalim .
  • otopark abonelklerini %100 zam yapacğız talpaya duyurulur :)
  • 3700*50*12= 2.220.000 TL Bir yılda 2 milyon TL den fazla para toplanıyor. Bu paraların nereye gittiğini bilen var mı?
  • STK lar ulkemizde yok olmasin, havacilik kanununun cikarilmadigi bir yerde, devletimizle muhatab olsun, mucadele etsin, bizler gibi emekcilerin haklarini arasin dedigimiz ortamda, yillardir sadece varliginizi hatirlatmak icin yaptiginiz birkac aciklama ve eylem disinda, nasil buyuk bir basariniz var? Uye sayisini arttirmaniz, sizin bunyenizdeki havacilara her konuda destek olmanizdan degil de, insanlarin bu ve benzeri kurumlari (Pilvak THK veya v.b) yasatma cabasindan ve havacilik misyonunun temellerini yureklerinde tasimalarindan ve birgun gercekten sonuc alabileceginiz bir caba sarfedeceginiz umuduyla hareket etmelerinden olabilir mi?
  • Üye sayısının artması için otoparkı kullanırsanız, yeni havalimanına geçerken böyle olağanüstü toplanırsınız. Çünkü çok sayıda kişi talpayı bırakmak için gün sayıyor.
  • Üye sayısındaki artışı kişisel başarı olarak algılama sakın Ayhan efendi, demokrasiye tamamen ters olan bir durumdan dolayı millet mecburen üye oldu faydasız Talpa'ya. O da neydi hatırlayalım; Talpa'ya üye olunmazsa Atatürk havalimanındaki otopark üyelikleri iptal olacağı için. Asıl düşündürücü olan Talpa'nın ne kadar faydasız bir kurum oluşudur...
  • Talpa sadece otoparkdan ibaret gerisi hava civa. Milletten aldiginiz paralarla tatil yemek vs. donemleri bitiyo. Yeni havalimaninda tk personele otopark ucretsiz diyollaaa...
  • Üye sayısı artar tabi, otopark hakkınızı iptal ederiz derseniz millet korku ile üye olur. Tek problem siz değilsiniz tabi, 50 lira fazla vermemek için gelip üye olanlara ne demeli....

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA, olağanüstü genel kurul kararı aldı. TALPA'dan üyelerine gönderilen açıklamada, "Tüzük Değişikliği" gündemi ile toplanılacağı belirtildi.

TALPA Başkanı Ayhan Günal geçtiğimiz aylarda düzenlenen IFTE 2018'de düzenlenen konferansta olağanüstü genel kurulla ilgili yaptığı açıklamada, "Olağanüstü genel kurulumuzda ülkemizdeki tüm pilotları kanatlarımızın altına almak adına çalışmalarımız olacak. Biz önerimizi sunacağız. Hazirun tarafından da bu önerinin kabul göreceğine inanıyoruz. İnşallah ondan sonra da gerekli adımları atarak derneğimize üye olmak isteyen pilotları aramızda görmek istiyoruz. 2,5 yıl önce göreve geldiğimizde bin 800 civarında olan üye sayımızı kısa sürede 3 bin 700 gibi bir rakama ulaştırdık. Mevcut şartlarda 6 bin 500 kadar üye olabilecek pilot varken 60 yıllık köklü bir derneğin bu rakamlarda kalması da düşündürücü. Biz sivil toplum örgütleri çatısı altında maalesef ki birlik olamıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

İşte TALPA'dan Olağanüstü Genel Kurul ile yapılan açıklama:

"Değerli Üyemiz,

20 Ocak 2016 tarihinde yapılan Genel Kurul’da alınan karar gereği ‘Tüzük Değişikliği’  gündemli TALPA Olağanüstü Genel Kurulu 25 Eylül 2018 Salı günü 10: 00-17: 00 saatleri arasında dernek merkezimizde, bu toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda, salt çoğunlukla 3 Ekim 2018 Çarşamba günü 10:00-17:00 saatleri arasında Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali Ali Sürmen Konferans Salonu/Yeşilköy adresinde yapılacaktır.

Üyelerimize saygı ile duyururuz.

TALPA Yönetim Kurulu

Adresler:

25 Eylül 2018 Birinci Toplantı – Dernek Binası

Adres    :      Şenlikköy Mah. Avcılar Sk. No:43 Florya-Bakırköy – İSTANBUL
Tel         :      0-212-662 12 01

3 Ekim 2018 İkinci Toplantı – TAV Ali Sürmen Konferans Salonu     

Adres   :       TAV Dış Hatlar Terminali Gidiş Katı Yeşilköy-İSTANBUL
Tel        :       0-212-463 30 00

NOT:

Duyurunun yapıldığı tarih itibari ile Asil Üyeliği onaylanmış olan ve aidat borcu bulunmayan üyelerimiz bu toplantıda oy kullanabileceklerdir.

Gündem maddesi olan Tüzük değişikliği ile ilgili çalışma hakkında ilerleyen günlerde e-mail yolu ile bilgi verilecektir."

TALPA Olağanüstü Genel Kurul'a gidiyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Tass ~ 6 yıl önce
Değnekçi tayfası bakalim daha ne kadar toplanacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hass ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Yazıklar olsun ~ 6 yıl önce
Şu aşağıda ki yorumlara bakınca seviyenin yerlerde gezdiği bir camianın üyesi olduğumdan dolayı utandım.Bizim neyimize Sivil Toplum Kuruluşuna üye olmak,mutlaka maddi bir menfaat elde etmezsek ne işe yarıyor bunlar diye homurdanırız.Yıllarca İSPARK’a 3 günde verdiğin para kadar Tav otoparkına sorunsuz girdin çıktın ama bir teşekkür bile etmedin,bunun için emek veren insanları değnekçi diye aşağıladın. Avrupa’da 10 STK’ya üye olmayını adam hesabına bile almıyorlar.Belki bir meslektaşının hayatını kurtardı farkında değilsin.Bizlerden kesinlikle adam olmaz.Bu örümcek ve menfaatci zihniyetle kimse baş edemez.Gönüllü olarak çalışılan bu derneklerde yakında elini taşın altına koyacak kimse bulamayacaksınız.Haklarımız için mücadeleyi kim yapacak?Patronlarınızmı yoksa Uçuş işletme başkanlarınızmı?Siz STK’larınıza sahip çıkmazsanız yarın birileri gelir size sahip çıkar. Not.Yeni havalimanında o değnekçiyi çoook arayacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Degnekcisiniz ~ 6 yıl önce
Kabinden 120 tl otopark parasi alip kokpitten 60 tl aliyorsunuz . Gozunuzu toprak doyursun . Yeni havalimani acildiginda uye kalacak mi bakalim .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan söyleme ~ 6 yıl önce
Kabin 105...Kokpit 75+50=125 veriyor.Gözüne dizine dursun nankör kedi
otopark ~ 6 yıl önce
otopark abonelklerini %100 zam yapacğız talpaya duyurulur :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 6 yıl önce
3700*50*12= 2.220.000 TL Bir yılda 2 milyon TL den fazla para toplanıyor. Bu paraların nereye gittiğini bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sor ~ 6 yıl önce
Sor söylesinler :)
Sorgusuz sualsiz ~ 6 yıl önce
STK lar ulkemizde yok olmasin, havacilik kanununun cikarilmadigi bir yerde, devletimizle muhatab olsun, mucadele etsin, bizler gibi emekcilerin haklarini arasin dedigimiz ortamda, yillardir sadece varliginizi hatirlatmak icin yaptiginiz birkac aciklama ve eylem disinda, nasil buyuk bir basariniz var? Uye sayisini arttirmaniz, sizin bunyenizdeki havacilara her konuda destek olmanizdan degil de, insanlarin bu ve benzeri kurumlari (Pilvak THK veya v.b) yasatma cabasindan ve havacilik misyonunun temellerini yureklerinde tasimalarindan ve birgun gercekten sonuc alabileceginiz bir caba sarfedeceginiz umuduyla hareket etmelerinden olabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otopark ~ 6 yıl önce
Üye sayısının artması için otoparkı kullanırsanız, yeni havalimanına geçerken böyle olağanüstü toplanırsınız. Çünkü çok sayıda kişi talpayı bırakmak için gün sayıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlama özürlü ~ 6 yıl önce
Ah bir de yapılan açıklamayı anlayabilsen yavru kuş
Üye sayısındaki artış!!! ~ 6 yıl önce
Üye sayısındaki artışı kişisel başarı olarak algılama sakın Ayhan efendi, demokrasiye tamamen ters olan bir durumdan dolayı millet mecburen üye oldu faydasız Talpa'ya. O da neydi hatırlayalım; Talpa'ya üye olunmazsa Atatürk havalimanındaki otopark üyelikleri iptal olacağı için. Asıl düşündürücü olan Talpa'nın ne kadar faydasız bir kurum oluşudur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
37 FO ~ 6 yıl önce
Talpa sadece otoparkdan ibaret gerisi hava civa. Milletten aldiginiz paralarla tatil yemek vs. donemleri bitiyo. Yeni havalimaninda tk personele otopark ucretsiz diyollaaa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurk ~ 6 yıl önce
Üye sayısı artar tabi, otopark hakkınızı iptal ederiz derseniz millet korku ile üye olur. Tek problem siz değilsiniz tabi, 50 lira fazla vermemek için gelip üye olanlara ne demeli....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000