11 Mart 2019, Pazartesi 18:37:05

TALPA Hava İş ve Hava Sen ile 'mecburi hizmet süresini' görüştü

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) TSK pilotlarının mecburi hizmet süresine yönelik yeni düzenleme ile ilgili açıklama yaptı.
  • Anca konusursunuz eş dost alisveriste görsün hesabı sanki biseyleri degistirmeye gücünüz var komiksiniz.
  • Artan vergi oranları gibi tüm sektörü ilgilendiren konuları ne zaman konuşur acaba beyefendiler..
  • Bir suçtan dolayı 5 yıl yattınız çıktınız. Sonra kanun değişiyor, sizin suçun cezası 10 yıla çıkmış. Diyorlar ki sen gel bi 5 sene daha yat, cezanız onanıyor bi daha, içeride yatarken diyorlar ki 13 yıla çıktı senin ceza! Arasında fark yok. Sivil fo yum. Tk 320 filosu mu böyle bir tek bilmiyorum, asker olsun sivil olsun Kaptanların çoğu süper. Bütün arkadaşlarım da aynı fikirde. Tek tük cins var mı var tabi. Ama bu asker düşmanlığı nereden geliyor, tüm arızalar diğer filolara diğer şirketlere mi paylaşırılmış, yoksa bu asker düşmanlarının asıl kendileri mi sorunlu, ya da sadece troller midir nedir
  • Nasılda suratsız ve vasızfsız duruyor bu HAVA İŞ temsilcileri. Ne umut edilirki onlardan ..Muhtemelen PARK mafyası kılıklı Sendika başkanları Tatlıbalın talimatıyla ISL nin park yerinin işletmesini istemeye gelmişlerdir. :)))
  • bravo. her iki sendikayı birayaya getirip çözüm aramanız ülke adına güzel bir haber. hasret kaldık birlikte hareket etmeye
  • Adı üstünde “pilotlar vakfı”. Yani aynı düzeyde değilde gözlemci statüsünde çağrılmış. Niye toplandınız ki?
  • Gerçi ha talpa ha havasen. Ikisi de etkisiz eleman.
  • Bu hukuksuzluktan etkilenen/etkilenecek birilerini de alsaydınız ya toplantıya!
  • Yeni havalimanina gectigimiz gun birakicam talpa uyeligini. Otopark disinda faydasini gormedim
  • ZED Ler giderken kapılarına gittiğimizde aslında iyi ya bak emekli olursunuz iyi iyi sorun yok diyen arkadaşları 21 yıla çıkınca tutuşmuş görmenin dayanılmaz hafifliği... Hadi l....nnnnnn
Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) TSK pilotlarının mecburi hizmet süresine yönelik yeni düzenleme ile ilgili açıklama yaptı.

TALPA'dan yapılan açıklamada Hava İş Sendikası ile Hava Sen Sendikası temsilcileri ile konu üzerinde toplantı yapıldığı belirtildi.

İşte TALPA'nın açıklaması;
Değerli Basın Mensupları,

Türk Silahlı Kuvvetlerinde Pilot olarak görev yapan/yapmış personelin mecburi hizmet süresinin 21 yıl ve geriye dönük olarak uygulanması ile ilgili çıkarılan kanunun; Ülkemiz, TSK, Sivil Havacılık bünyesinde görev yapan pilotlar bazında etkileri değerlendirilmiştir.

Bu kanunun uygulanmasında tüm birimler için en etkin ortak çözümün koordine edilmesi amacıyla, TALPA Başkanlığında Hava İş Sendikası ve Hava Sen Sendikasının katılımı ile TALPA Genel Merkezinde bir toplantı yapılmıştır. Toplantıya üyelerini etkileyecek hususları tespit etmek maksadıyla Pilotlar Vakfı Temsilcisi de gözlemci olarak katılmıştır.

TALPA, Hava İş Sendikası ve Hava Sen Sendikası temsilcilerinden oluşturulacak ortak komisyonun tüm birim ve kurumlarla toplantı ve görüşmelerin başlatılmasına karar verilmiştir. 

Saygılarımızla
TALPA Yönetim Kurulu


TALPA Hava İş ve Hava Sen ile 'mecburi hizmet süresini' görüştü

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Re ~ 5 yıl önce
Anca konusursunuz eş dost alisveriste görsün hesabı sanki biseyleri degistirmeye gücünüz var komiksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kendine bak ~ 5 yıl önce
Sende sadece yaz .bir şeyide beğenin yahu
Kendine bak ~ 5 yıl önce
Sende sadece yaz .bir şeyide beğenin yahu
Yorum ~ 5 yıl önce
Artan vergi oranları gibi tüm sektörü ilgilendiren konuları ne zaman konuşur acaba beyefendiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diyelim ki ~ 5 yıl önce
Bir suçtan dolayı 5 yıl yattınız çıktınız. Sonra kanun değişiyor, sizin suçun cezası 10 yıla çıkmış. Diyorlar ki sen gel bi 5 sene daha yat, cezanız onanıyor bi daha, içeride yatarken diyorlar ki 13 yıla çıktı senin ceza! Arasında fark yok. Sivil fo yum. Tk 320 filosu mu böyle bir tek bilmiyorum, asker olsun sivil olsun Kaptanların çoğu süper. Bütün arkadaşlarım da aynı fikirde. Tek tük cins var mı var tabi. Ama bu asker düşmanlığı nereden geliyor, tüm arızalar diğer filolara diğer şirketlere mi paylaşırılmış, yoksa bu asker düşmanlarının asıl kendileri mi sorunlu, ya da sadece troller midir nedir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
Askerlik ve cezaevini kıyaslamışsın yaa karaktersiz,sivil fo yum dediğine görede bedelli çocuklardansın!!!Senin gibilerdende böyle "büyük büyük laflar"edeyim derken,sıçan tipler çıkar ancak!!
Asker sevmeyenlerin %100’ ya tekniyen ya tgs ~ 5 yıl önce
Çünkü emir komutaya gelemiyorlar, çünkü teknisyene şunu yap demek ağır geliyor! İstiyorlar ki rica minnet edelim. Ellaaaam! Tahminlerin doğrudur çiçeği burnunda kardeşim. Hepsi teknisyen ve tgs’li trollerdir. Hayırlı uğurlu olsun.
TK..tk. ~ 5 yıl önce
Nasılda suratsız ve vasızfsız duruyor bu HAVA İŞ temsilcileri. Ne umut edilirki onlardan ..Muhtemelen PARK mafyası kılıklı Sendika başkanları Tatlıbalın talimatıyla ISL nin park yerinin işletmesini istemeye gelmişlerdir. :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stewart ~ 5 yıl önce
bravo. her iki sendikayı birayaya getirip çözüm aramanız ülke adına güzel bir haber. hasret kaldık birlikte hareket etmeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüsto ~ 5 yıl önce
Adı üstünde “pilotlar vakfı”. Yani aynı düzeyde değilde gözlemci statüsünde çağrılmış. Niye toplandınız ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havasen ne alaka ~ 5 yıl önce
Gerçi ha talpa ha havasen. Ikisi de etkisiz eleman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet yaa ~ 5 yıl önce
Hava iş çok etkili müthiş! Troll seni.
Sen ~ 5 yıl önce
Sen etkili elemansın belli silucan deliģi
!!!! ~ 5 yıl önce
Bu hukuksuzluktan etkilenen/etkilenecek birilerini de alsaydınız ya toplantıya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 5 yıl önce
Yeni havalimanina gectigimiz gun birakicam talpa uyeligini. Otopark disinda faydasini gormedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Niye? ~ 5 yıl önce
Niye kardesim level sinavlarinda uye olanlar 4 den basliyor dercelendirilmeye, olmayanlar 2 den. Bence degerlendirmek lazim :))
Cpt Mehmet ~ 5 yıl önce
Talpa bir dernek. Ne fayda bekliyorsunki! İkramiyemi vericeklerdi yada karına indirimli kuaförmü?!
Puhaha ~ 5 yıl önce
ZED Ler giderken kapılarına gittiğimizde aslında iyi ya bak emekli olursunuz iyi iyi sorun yok diyen arkadaşları 21 yıla çıkınca tutuşmuş görmenin dayanılmaz hafifliği... Hadi l....nnnnnn

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000