06 Haziran 2021, Pazar 20:38:48

TALPA duyurdu... A340 için pilot aranıyor

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) A340'ta görevlendirilmek üzere kaptan pilot ve first officer arandığını duyurdu.
  • Arif kardeş yanlış anlama Teknisyen ,kabin memuru ,kaptan ,f/o, kaleci,bu Arkadaşlar uçağın uçurulması İçin çalışır Arif ise öbür türlü sen onların işine karışşşşma.boş ver gitsin
  • Mayıs bordrolarında gelir vergisi iki kat artmış,arttırılmış haberiniz var mı?Oldu bitti ile bir yıldır zaten maaşlar %50 kesilmişti, geriye dönüş konuşulmazken şimdide vergiler yoluyla çalışanın cebine göz dikiliyor.Sendika neredesin aloo oradamısın yandaş sendika.
  • Havalimanı inşaatı devam ediyor, oraya amele olarak desem, şartları sağlayabilmen çok şüpheli. Sen yerinde yatmaya devam et bence.
  • Ben de arff olarak basvurdum , hayirlisi
  • umarım birilerine uçmak nasip olur, is imkani olur. istediği rakamı istatistiği açıklasın, bu dönemin kaybedeni thy ve üstün başarılı (!) yönetimidir. insanlar charter ilanı kovalar hale geldi kurtulmak için. yapılanlar zulme varmaya başladı, reel maaş kaybı yüzde yetmiş kayip olmakla birlikte olay sadece maaş kesintisini geçmiş durumdadır. tam bir yönetim sorunudur. bunlari söylemek hicap veriyor ama maalesef bayrak taşıyıcının bir personel politikası bile yoktur. bu rezilliklere imza atanlar bu zalimlikle anlayışsızlıkla anılacaklar. HEPİNİZE YAZİKLAR OLSUN!!!
  • Ben de kabindeyim ama hizimi alamayip basvurdum emiratese:)))))
  • Bu ilani verdiklerine gore,artik eski yunanli savas pilotlari gelmiyor turkiyeye.
  • kiymetli kardeslerim. bi gun elbet piyasa acilacak. bu yasananlarin hesabi icin gorusecegiz! biz bu sektorun delileriyiz. biz bu sektorun fedaileriyiz. biz bu sektorun serdengectileriyiz.
  • Herkes başvuru yapmış, Ben de yapayım bari. Hadi yaptım kabul oldu güle güle.
  • O değil de, Emirates'te alım yapılacak mı yakın zamanda, duyum alan var mı arkadaşlar?

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) A340'ta görevlendirilmek üzere kaptan pilot ve first officer arandığını duyurdu.

TALPA tarafından Pilot İstihdam Portalı üzerinden yapılan duyuruyla, istihdam edilecek pilotların Libya ve İstanbul base olarak görevlendirileceği ifade edildi.

"Yaşanılan zorlu süreçte, mesleklerini icra etme imkanı kesintiye uğramış meslektaşlarımıza destek olma çalışmalarımız kapsamında oluşan fırsatları bu portal arayıcığıyla duyuracağız" denilen açıklamanın devamı şu şekilde:

"Sizlerin başvurularını talep eden taraflara bildirerek istihdam edilebilmeniz yönünde gereken buluşmayı sağlamayı hedeflemekteyiz. Bu kapsamda A340 uçak tipinde Kaptan ve First Officer olmak üzere Libya ve İstanbul base için bir talep derneğimize ulaşmıştır. İlgilenen üyelerimizin en kısa zamanda aşağıdaki bilgileri tamamlamaları gerekmektedir."

TALPA'NIN DUYURUSUNA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

AKILLARA KADDAFİ'NİN UÇAĞI GELDİ

Öte yandan geçtiğimiz gün Atatürk Havalimanı'na gelen Libya'nın eski lideri Muhammer Kaddafi'nin kullandığı 5A-ONE kuyruk tescilli A340-200 tipi uçağı akıllara getirdi. 

VIP dizaynlı uçağın bakım için İstanbul'a geldiği belirtilmişti. 

©AirportHaber.com

TALPA duyurdu... A340 için pilot aranıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (70)

Arif... ~ 3 yıl önce
Arif kardeş yanlış anlama Teknisyen ,kabin memuru ,kaptan ,f/o, kaleci,bu Arkadaşlar uçağın uçurulması İçin çalışır Arif ise öbür türlü sen onların işine karışşşşma.boş ver gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kamera tripod ~ 3 yıl önce
Mayıs bordrolarında gelir vergisi iki kat artmış,arttırılmış haberiniz var mı?Oldu bitti ile bir yıldır zaten maaşlar %50 kesilmişti, geriye dönüş konuşulmazken şimdide vergiler yoluyla çalışanın cebine göz dikiliyor.Sendika neredesin aloo oradamısın yandaş sendika.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnşaata mı ~ 3 yıl önce
Havalimanı inşaatı devam ediyor, oraya amele olarak desem, şartları sağlayabilmen çok şüpheli. Sen yerinde yatmaya devam et bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 3 yıl önce
Ben de arff olarak basvurdum , hayirlisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Votandaş ~ 3 yıl önce
İnşallah çıkar kardesss.... Biz de kurtuluruz senden Belki gidince boş boş yazmazsin ordan Papau Yeni Gine hava yolları ilan vermiş arffci arıyormuş aylık 30 bin dolar hemen basvur
77ci ~ 3 yıl önce
umarım birilerine uçmak nasip olur, is imkani olur. istediği rakamı istatistiği açıklasın, bu dönemin kaybedeni thy ve üstün başarılı (!) yönetimidir. insanlar charter ilanı kovalar hale geldi kurtulmak için. yapılanlar zulme varmaya başladı, reel maaş kaybı yüzde yetmiş kayip olmakla birlikte olay sadece maaş kesintisini geçmiş durumdadır. tam bir yönetim sorunudur. bunlari söylemek hicap veriyor ama maalesef bayrak taşıyıcının bir personel politikası bile yoktur. bu rezilliklere imza atanlar bu zalimlikle anlayışsızlıkla anılacaklar. HEPİNİZE YAZİKLAR OLSUN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 cpt ~ 3 yıl önce
Bu ay delilergibi uçtum.yatan maaş normal ‘in %60 eksiği oldu.Vergi şu dönemde bile şirket fazlası ile kesiyor.THY NE yapmak istiyor anlaşılır gibi değil.Acaba bizleri kaybetmek ve dükkanı kapatmak mi istiyor.anlamıyorum.
Kkmkmm ~ 3 yıl önce
Ben de kabindeyim ama hizimi alamayip basvurdum emiratese:)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 yıl önce
Çok komikmişsin
2. Sinif vatandas ~ 3 yıl önce
Bu ilani verdiklerine gore,artik eski yunanli savas pilotlari gelmiyor turkiyeye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kpt 737 ~ 3 yıl önce
kiymetli kardeslerim. bi gun elbet piyasa acilacak. bu yasananlarin hesabi icin gorusecegiz! biz bu sektorun delileriyiz. biz bu sektorun fedaileriyiz. biz bu sektorun serdengectileriyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir kanera ~ 3 yıl önce
Bir kamera bir tripoda yenileceksiniz
Ibis seni ~ 3 yıl önce
Hadi oradan yalaka, TK’da her turlu muameleye eyvellah deyip ucmaya devam edenler sen ve senin gibilerdi. Talpa hala yabanci pilotlarin Turkiye’de ucmasini yasaklamak icin baski yapmazken uyeleri hala sen ve senin gibiler.
Kpt ~ 3 yıl önce
Adamsin, kaybedecekler…
.. ~ 3 yıl önce
Ben deli falan değilim. Mafya da değilim. Gayet aklım başımda olarak suların çekilmesini bekliyorum.
Vallahi Kaybedecekler ~ 3 yıl önce
Bir 4 sırma kaptana bir 3 sırma fo’ya …parayı kazanma sebepleri olan uçucu kabin, kokpit ve tekniğin ALINTERİ’ne kaybedecekler!!!
Harikaa ~ 3 yıl önce
Herkes başvuru yapmış, Ben de yapayım bari. Hadi yaptım kabul oldu güle güle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 Fo ~ 3 yıl önce
O değil de, Emirates'te alım yapılacak mı yakın zamanda, duyum alan var mı arkadaşlar?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emirates ~ 3 yıl önce
çıkardıklarını geri alacak bildiğim kadarıyla
Hsn ~ 3 yıl önce
çok yakında alım başlayacakmış kesin bilgi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000