27 Kasım 2019, Çarşamba 16:11:17

TALPA: "Atlasglobal'in süreci güçlenerek atlatacağına inanıyoruz"

Türkiye'nin köklü havayolu şirketlerinden Atlasglobal'in uçuşlarını geçici olarak durdurma kararı sonrası Türkiye Havayolu Pilotları Derneği'nden (TALPA) açıklama yapıldı.
  • Bu işler planlı yapılıyor Atlasa son çünkü herkez biliyor THY büymesi lazım üsgünüz.
  • Turuzim bakanı yardım etmeli
  • Ne inattır be! Atatürk düşmanları! Atatürk hava alanı istanbulun kalbiydi iç hatlar buradan uçar dış hatlar aktarmalar yeni sinden bu kadar basit. Londrada 4 havaalanı çatır çatır işliyor .
  • Sayın TALPA yöneticileri bütün yapabileceginiz bu mu? Destek olmak!. Çalıştıgınız, yüksek maaş aldığınız koca bir havayolu şirketi neden ve nasıl bu duruma geldi, hiç merak ettiniz mi? sizce havayolu şirketlerinin bu tür finansal sorun yaşamamaları için çözüm önerileriniz nedir?
  • Hava yolları batarsa hava alanları da batar .
  • Hadi bakalim
  • Atlas kısa süre sonra iflas açıklar kendimizi kandırmayalım , 20 gün sonra havalimanı maliyetleri azalmayacak 20 günde ilave pazar ve yolcuda bulunmayacak , herkese geçmiş olsun
  • BU ÜLKEYE 20 YILDAN BERİ GÜZİDE BİR HAVA YOLU ŞİRKETİ OLARAK ETKİLİ VE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE HİZMET SUNAN, AYNI ZAMANDA BİRÇOK AİLENİN DE EKMEK KAPISI DURUMUNDA BULUNAN ATLASJET/ ATLASGLOBAL' İN İÇİNDE BULUNDUĞU FİNANSAL SIKINTIDAN EN KISA ZAMANDA ÇIKARILARAK DAHA ÜSTÜN BİR PEFORMANSLA ÜLKEMİZE HİZMETE DEVAM ETMESİ EN SAMİMİ DİLEĞİMİZDİR. BÖYLE GÜZİDE BİR ŞİRKETİN GÖZ GÖRE GÖRE HEBA OLMASI HİÇ BİR AKLA VE VİCDANA SIĞMAZ. MİLLİ VE BÖLGESEL HAVA ULAŞIMINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR UNSUR OLAN ATLASGLOBAL' İN İÇİNDE BULUNDUĞU KRİZDEN ÇIKMASI İÇİN DEVLET DESTEĞİNİN DE SAĞLANMASI, ELİNDEN TUTULMASI GEREKİR DİYE DÜŞÜNMEKTEYİM. ÇÜNKİ ATLASGLOBAL MİLLETİMİZE AİTTİR, VATANA MİLLETE YARARLI HİZMET ÜRETMEKTEDİR.NASIL Kİ DEVLET GEREKLİ GÖRDÜĞÜ HALLERDE İCABEDEN YERLERE MALİ DESTEK VE TEŞVİKLER VERİYORSA BURADA DA AYNISI UYGULANMALIDIR. DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN BU HUSUSU MUTLAKA DİKKATE ALACAKLARINI BİR VATANDAŞ OLARAK DİLİYOR VE ÜMİT EDİYORUM. SAYGILARIMLA.
  • bir sirket calisani olarak en kisa zamanda herseyin duzelmesini diliyorum.2006 dan bu yana bircok sureci atlattik umarim calisanlari ile daha guzel gunler gorururuz.sirketimizdeki nankorlerden de bir an once kurtuluruz. Haydi Atlasglobal Ailesi moral bozmak yok, hep beraber patronumuzun yanindayiz.
  • birlik olmak önemli

Türkiye'nin köklü havayolu şirketlerinden Atlasglobal'in uçuşlarını geçici olarak durdurma kararı sonrası Türkiye Havayolu Pilotları Derneği'nden (TALPA) açıklama yapıldı.

TALPA tarafından yapılan açıklamada, operasyonların durdurulması kararının üzüntüyle karşılandığı belirtilirken Atlasglobal'in bu süreçten güçlenerek çıkacağına ve yaşanan sıkıntıların kısa sürede aşılacağına inanıldığı ifade edildi.

İşte TALPA'nın konuya ilişkin o açıklaması:

"Ülkemiz sivil havacılığına yaklaşık 20 yıldan bu yana hizmet veren, havayolu ulaşımının toplumun tüm kesimlerine yaygınlaşması için katkı sunan Atlasglobal Havayolumuzun 21 Aralık 2019 tarihine kadar operasyonlarını durdurma kararını üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Başta pilot meslektaşlarımız olmak üzere adı geçen güzide şirkette geçmişte çalışmış ve halen görev yapan tüm personelin katkı ve emekleri ile oluşturulan Atlas Global markasının bu süreçten güçlenerek çıkacağına ve yaşanan sıkıntıları kısa sürede aşarak operasyonlara planlandığı gibi 21 Aralık tarihinde yeniden başlayacağına inanıyor, bu süreçte TALPA olarak  meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu ifade etmeyi görev biliyoruz.

Saygılarımızla,
TALPA Yönetim Kurulu"

TALPA: "Atlasglobal'in süreci güçlenerek atlatacağına inanıyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Plan ~ 4 yıl önce
Bu işler planlı yapılıyor Atlasa son çünkü herkez biliyor THY büymesi lazım üsgünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet Yüksel ~ 4 yıl önce
Turuzim bakanı yardım etmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oscar ~ 4 yıl önce
Ne inattır be! Atatürk düşmanları! Atatürk hava alanı istanbulun kalbiydi iç hatlar buradan uçar dış hatlar aktarmalar yeni sinden bu kadar basit. Londrada 4 havaalanı çatır çatır işliyor .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TALPA ~ 4 yıl önce
Sayın TALPA yöneticileri bütün yapabileceginiz bu mu? Destek olmak!. Çalıştıgınız, yüksek maaş aldığınız koca bir havayolu şirketi neden ve nasıl bu duruma geldi, hiç merak ettiniz mi? sizce havayolu şirketlerinin bu tür finansal sorun yaşamamaları için çözüm önerileriniz nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 4 yıl önce
Kaldıki yıllardır Kaptanların yönettiği bir şirket ve kaptanlara en çok değer vermiş bir şirket. TALPA kuru açıklama yerine çözüm önerileri ile gelmeli.
Ahmet ~ 4 yıl önce
Hava yolları batarsa hava alanları da batar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atlas tarifeli olduğu kadar charter sirketide sadece iga ya baglamak aptallik . Ticaret adam gibi calissa idi ucaklari yatiracagina saga sola wet lease verirdi. Bak frebird corendan onur ucaklari disarida ucuyo suan ~ 4 yıl önce
Hadi bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dönülmez akşamın ufkunda ~ 4 yıl önce
Atlas kısa süre sonra iflas açıklar kendimizi kandırmayalım , 20 gün sonra havalimanı maliyetleri azalmayacak 20 günde ilave pazar ve yolcuda bulunmayacak , herkese geçmiş olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MUZAFFER ~ 4 yıl önce
BU ÜLKEYE 20 YILDAN BERİ GÜZİDE BİR HAVA YOLU ŞİRKETİ OLARAK ETKİLİ VE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE HİZMET SUNAN, AYNI ZAMANDA BİRÇOK AİLENİN DE EKMEK KAPISI DURUMUNDA BULUNAN ATLASJET/ ATLASGLOBAL' İN İÇİNDE BULUNDUĞU FİNANSAL SIKINTIDAN EN KISA ZAMANDA ÇIKARILARAK DAHA ÜSTÜN BİR PEFORMANSLA ÜLKEMİZE HİZMETE DEVAM ETMESİ EN SAMİMİ DİLEĞİMİZDİR. BÖYLE GÜZİDE BİR ŞİRKETİN GÖZ GÖRE GÖRE HEBA OLMASI HİÇ BİR AKLA VE VİCDANA SIĞMAZ. MİLLİ VE BÖLGESEL HAVA ULAŞIMINDA ÇOK ÖNEMLİ BİR UNSUR OLAN ATLASGLOBAL' İN İÇİNDE BULUNDUĞU KRİZDEN ÇIKMASI İÇİN DEVLET DESTEĞİNİN DE SAĞLANMASI, ELİNDEN TUTULMASI GEREKİR DİYE DÜŞÜNMEKTEYİM. ÇÜNKİ ATLASGLOBAL MİLLETİMİZE AİTTİR, VATANA MİLLETE YARARLI HİZMET ÜRETMEKTEDİR.NASIL Kİ DEVLET GEREKLİ GÖRDÜĞÜ HALLERDE İCABEDEN YERLERE MALİ DESTEK VE TEŞVİKLER VERİYORSA BURADA DA AYNISI UYGULANMALIDIR. DEVLET BÜYÜKLERİMİZİN BU HUSUSU MUTLAKA DİKKATE ALACAKLARINI BİR VATANDAŞ OLARAK DİLİYOR VE ÜMİT EDİYORUM. SAYGILARIMLA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OK ~ 4 yıl önce
MUZO
allah buyuk ~ 4 yıl önce
bir sirket calisani olarak en kisa zamanda herseyin duzelmesini diliyorum.2006 dan bu yana bircok sureci atlattik umarim calisanlari ile daha guzel gunler gorururuz.sirketimizdeki nankorlerden de bir an once kurtuluruz. Haydi Atlasglobal Ailesi moral bozmak yok, hep beraber patronumuzun yanindayiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 4 yıl önce
birlik olmak önemli

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000