09 Nisan 2009, Perşembe 08:17:47

Talihli müşteri uçağını satıyor

14 Şubat Sevgililer Günü'nde bir alışveriş merkezinin düzenlediği kampanyaya katılarak 450 bin dolar değerinde uçak kazanan öğretmen İnci Oğuz 'Uçağı kullanamadık" diyerek satışa çıkardı.
  • Arkadaşlar Bu Aile Uçağı İlk Aldığında Artık biryerlere Uçakla Gideriz Diyorlardı. Otobüs Rahatsız Ediyordu Diyorlardı. Bir Laf Vardı ( Tam Aklımda Değil )Yenisi Gelince Eskiyi Umursamaz İnsan. Otobüs'e Artık Binmez Öğretmen Arkadaş.
  • kardeş öğretmen maaşı ile nasıl PPL alabiliyorsun söyler misin ? ayrıca uçak su mu yakıyor havalimanında part edicen park parası yok mu bakımı yok mu vs.vs. ben o alışveriş merkezinin aklını seveyim araba neyine yetmiyormuş ver bi araba gitsin uçak verdiği için mi alışveriş patlaması yaşandı hahah ew wer ya da madem fiyatı yüksek bişi vericen. para ver ot ve saman ver :)
  • 13 - 14 bin dolara PPL. YUH be
  • seytan diyor al Erzuruma kendin uc.... Ugrasma Aliyle maliyle
  • selamlar, ben havaciligin icinde olan birisi olarak hocamin bu ucagi satmasina cok uzuldum cunku ucmak mukemmel bir tutkudur.. ayrica bu ucagi ucurabilmek icin PPL lisansi almakta yeterli.. bunun maliyetide en kaliteli kursta 13-14 bin dolar.. keske imkan olsada alsak :)
  • Ya biz insan oğlu bazen cok ilginç olabiliyoruz.bELKİ BANA CIKSA BENDE SATARDIM AMAAMACIM FARKLI OLURDU.

Şişli Esentepe'de bulunan Astoria Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği kampanya'da uçak kazanan İnci Oğuz , 14 Şubat'ta uçak sahibi oldu. 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Milli Piyango İdaresi yetkilileri ve Noter huzurunda, alışveriş merkezi ziyaretçilerinin de yoğun ilgisiyle yapılan çekilişte bir mont ve 2 tişört alarak 125 TL'yi dolduran İnci Oğuz, çekilişte 450 bin dolar değerindeki uçağın sahibi olmayı hak kazandı.

UÇMAKTAN VAZGEÇİP SATILIĞA ÇIKARDI

Dünyada Angelina Jolie ve Brad Pitt gibi ünlülerin yanısıra Türkiye'de ise Mustafa Sandal'ın kullandığı Cirrus SR20 tip özel uçağın talihlisi 28 yaşındaki İngilizce öğretmeni İnci Oğuz, uçağı kazandıktan sonra uçuş eğitimi alacaklarını açıkladı. Ancak kısa bir süre sonra bu hayallarinden vazgeçerek, uçağı satılığa çıkardıklarını duyurdu. İnternet ve bir gazeteye verdikleri ilanda 'Sahibinden Satılılk Uçak' duyurusu yapılarak, şöyle dendi: ' İstanbul'da bir alışveriş merkezinin çekilişle armağan ettiği Cirrus SR20 G3 tip özel uçak, sahibinden 330 bin dolar fiyatla satışa sunuldu. '

PARASIYLA ABD'DE TATİL YAPACAKLAR

Uçağı zaten satmayı düşündüklerini belirten İnci Oğuz, 'Niyetimiz uçuş eğitimi almaktı ama bunu yapamayacağımızı anladık. Uçak için 100 bin TL vergi ve konaklama masrafı yaptık. Bunun dışında bir kaybımız yok. Alışveriş merkezi Amerika'dan getiriş giderlerini karşılamıştı. Bununla 450 bin doları buluyordu. Biz de 330 bin dolara satmayı uygun bulduk. Ve sahibinden satışa çıkardık' dedi. İnci Oğuz, uçak kazandıktan sonra arkadaşlarının 'Aaaa bunların uçağı var' diyerek, dalga geçtiklerini de belirterek 'Uçak bizi aşar. Bunun için satışa çıkardık. Parasının bir bölümüyle uçağın geliş yeri olan Amerika'ya tura çıkacağız' dedi.

Düzenlenen bir törenle eşiyle birlikte uçağı teslim alan İnci Oğuz özel eğitim alarak uçağı kullanmak istediğini söylemişti ancak uşağın bakımı ve yıllık vergisi yüksek olunca uçağı satıp parasıyla tatil yapmaya karar verdi. 450 bin dolarlık uçağı 330 bin dolara satışa çıkardılar.

Talihli müşteri uçağını satıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 15 yıl önce
Arkadaşlar Bu Aile Uçağı İlk Aldığında Artık biryerlere Uçakla Gideriz Diyorlardı. Otobüs Rahatsız Ediyordu Diyorlardı. Bir Laf Vardı ( Tam Aklımda Değil )Yenisi Gelince Eskiyi Umursamaz İnsan. Otobüs'e Artık Binmez Öğretmen Arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kardeş öğretmen maaşı ile nasıl PPL alabiliyorsun söyler misin ? ayrıca uçak su mu yakıyor havalimanında part edicen park parası yok mu bakımı yok mu vs.vs. ben o alışveriş merkezinin aklını seveyim araba neyine yetmiyormuş ver bi araba gitsin uçak verdiği için mi alışveriş patlaması yaşandı hahah ew wer ya da madem fiyatı yüksek bişi vericen. para ver ot ve saman ver :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
13 - 14 bin dolara PPL. YUH be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
seytan diyor al Erzuruma kendin uc.... Ugrasma Aliyle maliyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
selamlar, ben havaciligin icinde olan birisi olarak hocamin bu ucagi satmasina cok uzuldum cunku ucmak mukemmel bir tutkudur.. ayrica bu ucagi ucurabilmek icin PPL lisansi almakta yeterli.. bunun maliyetide en kaliteli kursta 13-14 bin dolar.. keske imkan olsada alsak :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya biz insan oğlu bazen cok ilginç olabiliyoruz.bELKİ BANA CIKSA BENDE SATARDIM AMAAMACIM FARKLI OLURDU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000