12 Kasım 2019, Salı 10:44:05

Talebi reddedilen personel öyle bir şey yaptı ki!

Singapur’da havalimanında bagaj görevlisi olarak çalışan bir kişi, yanına birkaç yardımcı daha alınması yönündeki taleplerine kulak asılmaması üzerine 300 kadar bavulun etiketlerini değiştirerek dünyanın başka yerlerine gitmesine neden oldu.
  • Helal olsun adama
  • her yer çile
  • Adam 66 yaşında ve kaybedecek bir şeyi olduğunu düşünmüyorum
  • 1990 larda THY NEWARK'A UCUYORDU ZATEN.BUNUN NESI YENİ?
  • Allah kimseyi bu maniakın düşmanı yapmasın.
  • bizde yolcu ukalalik yaptginde bilerek bunu yapiyoruz. ddaha dun izmir diye diyarbakira gonderdim. bir arkadas adana valizini newyora gondwermis. gerci o benim idolum

Singapur’da havalimanında bagaj görevlisi olarak çalışan bir kişi, yanına birkaç yardımcı daha alınması yönündeki taleplerine kulak asılmaması üzerine 300 kadar bavulun etiketlerini değiştirerek dünyanın başka yerlerine gitmesine neden oldu. 66 yaşındaki görevli 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Dünyanın en işlek havalimanları arasında gösterilen Singapur’un Changi Havalimanı’nda çalışan 66 yaşındaki Tay Boon Keh, Kasım 2016 ile Şubat 2017 tarihleri arasında 286 bavulun etiketlerini değiştirdi.

Bavulların yanlış yerlere gitmesi ve sorumlunun anlaşılması üzerine olay mahkemeye taşındı.

Mahkemeye yansıyan belgelere göre, etiket değişimi, Singapur Havayolları ve ona bağlı olarak bölgesel hizmet veren SilkAir ile uçan yolcuları etkiledi. Perth, Manila, Frankfurt, Londra ve San Francisco gibi şehirlere gönderilmesi gereken bavullar başka noktalara gitti.

İş yükü nedeniyle depresyona girmiş

Suçlamaları kabul eden Tay Boon Keh’in söz konusu dönemde ciddi bir depresif rahatsızlık yaşadığı belirtildi. Mahkeme belgelerine göre, çalıştığı bölümdeki iş yükünün fazlalığından yakınan Tay, eleman alınması için talepte bulunmuş, ancak bu talebi görmezden gelindiği için ‘hayal kırıklığı ve öfke’ hissetmiş.

Ancak savcılık, Tay’in durumunun suç işlemesini gerektirmediğini ve eylemlerini kontrol edebileceğini savundu. Savcı Thiam Jia Min, etiket değişiminin ölümcül sonuçları olabileceğine dikkat çekti. Düzenli ilaç kullanmak durumunda olan yolcuların bavullarıyla birlikte ilaçlarını da kaybetmiş olabileceklerini belirtti. Bunun üzerine Tay Boon Keh’e 20 gün hapis cezası verildi.

Changi Havalimanı’nın geçen yıl 65.6 milyon yolcuyu ağırladığı belirtiliyor.

Talebi reddedilen personel öyle bir şey yaptı ki!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Tgs Li ~ 4 yıl önce
Helal olsun adama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cacık ~ 4 yıl önce
her yer çile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi yapmıŞ neden? ~ 4 yıl önce
Adam 66 yaşında ve kaybedecek bir şeyi olduğunu düşünmüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BIROL ~ 4 yıl önce
1990 larda THY NEWARK'A UCUYORDU ZATEN.BUNUN NESI YENİ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hacı ~ 4 yıl önce
Çünkü Adında New Var. Bu Zeka ile Nasıl Yaşıyorsunuz..
Yuh ~ 4 yıl önce
Allah kimseyi bu maniakın düşmanı yapmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bizde de var ~ 4 yıl önce
bizde yolcu ukalalik yaptginde bilerek bunu yapiyoruz. ddaha dun izmir diye diyarbakira gonderdim. bir arkadas adana valizini newyora gondwermis. gerci o benim idolum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
olmaz ~ 4 yıl önce
Yolcuyu cezalandırmak için yaptığını anlıyoruz ama bunun sonuçları çok ciddidir. Sen bu işi biran önce bırak veya yöneticinle onuş ki çözüm üretsin. Ekip arkadaşlarını, havalimanını, ve tüm operasyonları zan altında bırakıyorsun. IK yöneticileri eğitimlerde bu tür konularında işlenmesinde fayda var.
Aferim ~ 4 yıl önce
İyi ot yiyosun. Bi de utanmadan bunu söyleyebiliyosun. İşini beğenmiyosan çık git şirketini adını kötüleme en azından. Terbiyesiz!
Eşit ~ 4 yıl önce
Polise şikayet et
Şekil ~ 4 yıl önce
Haha süper beğendim
Suç ve Ceza ~ 4 yıl önce
Yolcuyu cezalandırmak ne demek? Şirket babanın şirketi mi? Sonra da ihanet ettiğin işten kazandığınla karnını mı doyuruyorsun? Hesabı sorulur, merak etme.
Thy ~ 4 yıl önce
Gerçekten bunu yapıyorsanız size ancak vicdansızlar diyebilirim. Ya içinde kendinin veya çocuğunu acil içeceği bir ilaç olsa, ayıptır beyler istemiyorsanız bırakın gidin..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000