05 Nisan 2011, Salı 13:31:10

TAKSİTLE BİLET DÖNEMİ BAŞLADI

Almanya' da ekonomik krizle boğuşan firmalar satışlarını artırmak için yeni yeni çıkış yolları arıyor. Hamburg'da tanınmış seyahat şirketlerinden Myrareisen'in sahibi Namık Yener, halkın alım gücünün düştüğünü fark ederek yeni satış teknikleri geliştirdi.
  • yakında bizdede başlar, rekabet adına...
Almanya' da ekonomik krizle boğuşan firmalar satışlarını artırmak için yeni yeni çıkış yolları arıyor. Hamburg'da tanınmış seyahat şirketlerinden Myrareisen'in sahibi Namık Yener, halkın alım gücünün düştüğünü fark ederek yeni satış teknikleri geliştirenlerden biri. Bir yıldan üç yıla kadar taksit imkanı sunduklarını belirten Yener, sadece 50 ile 100 Euro arasında değişen miktarlarda işlem parası aldıklarını ifade etti.

Her geçen gün taksitle bilet alan gurbetçilerin sayısının arttığını belirten Namık Yener, "Almanların rağbeti zaten daha önceden de vardı. Ama Türkler de bütçelerini zorlamamak için tatil masraflarını bir yıl gibi bir zaman dilimine yaymayı artık daha uygun buluyor." dedi.

Kuzey Afrika'daki yönetimlere karşı devam eden ayaklanma hareketlerinin oralarda tatil planı yapan Alman tatilcilerin Türkiye'ye yönelmelerine sebep olduğunun altını çizen Myrareisen sahibi, "Bu sebeple fiyatlar yüksek seyrediyor. Ama önceden bilet almanın faydası var. Ayrıca bir haftalık tatil paketlerinden yararlandıktan sonra memlekete gidip akrabaları ziyaret imkanının da olduğunu çok kimse bilmiyor. Hatta internetten bilet almanın daha ucuz olduğu kanısı hakim. Ama firmaların ailelere özel indirimleri mevcut olup bunlar internette yazılmıyor. Ancak seyahat bürolarında bunları öğrenmek mümkün." dedi.
TAKSİTLE BİLET DÖNEMİ BAŞLADI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
yakında bizdede başlar, rekabet adına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000