18 Haziran 2022, Cumartesi 12:32:46

Taksiciler Rize-Artvin Havalimanı konusunda dertli!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Mayıs’ta törenle hizmete açılan Rize-Artvin havalimanında taksici esnafının yolcu alabilmesi için gereken ihalenin hala yapılmaması taksiciler arasında tartışmalara neden oluyor.
  • Ubere gerek yok yerli bir uber de kurulabilir.
  • 85 arabam var hepsini feda ediyorum yürü be kim tutar seni zuhahahaha arpa fazla geldi galiba du biraz daha güleyim zuahahahah sabah sabah iyi geldi :)
  • size yagmurlu havada su yok! 100 dolarcilar sizi.
  • Boşa kavga etmeyin. 2023 de kapanacak zaten
  • İkinizde kaybolun halk uber istiyor UBER
  • Bizde geri vites zaten yok pazzzarcık
  • İyyyyy her yerde aynı bunlar
  • Yiyin birbirinizi :)
  • Taksici değil misiniz her yer de kendinizi belli edin. Toplum taşıma ağı olmadan havalimanında vatandaşı bu sarıların insafına bırakmamak lazım.
  • bunların aklı sadece başlarına bi olay geldiği zaman çalışıyor vermeseydin oyunu kardesim o zaman

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından geçen ay törenle hizmete açılan Rize-Artvin havalimanında taksiciler arasında yolcu alma tartışması yaşandı. Pazar ilçesinden gelen taksiciler adalet istediklerini söyledi.

Rize-Artvin havaalanında ulaşım, temizlik, çevre düzenlemesi ve yer hizmetleri alanında yaşanan sorunlar zaman zaman tartışmalara yol açıyor. Havaalanının bulunduğu Pazar ilçesinde taksicilik yapan 86 taksici esnafı havaalanından yolcu alamamasından yakınırken Ardeşen ilçesinden bazı taksicilerin havaalanında yolcu alması iki ilçenin sürücülerini karşı karşıya getirdi.

Pazar Kız Kulesi Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Hızır Şükrü Doğanay, şikâyetlerine rağmen görevli emniyet mensuplarının korsan taksicilik yapanlara göz yumduğunu öne sürerek yanına aldığı Pazar ilçesinden 86 taksi esnafıyla havaalanında bir basın açıklaması yaparak yaşananlara tepki gösterdi.

‘PAZAR TOPRAKLARI İÇİNDE ARDEŞEN ÇALIŞACAK PAZAR ÇALIŞAMAYACAK’

ANKA’nın haberine göre, kendilerine haksızlık yapıldığını ve adalet istediklerini belirten Hızır Şükrü Doğanay şunları söyledi:

“Bu akşam bir telefon üzerine geliyorum buraya, Ardeşen Şoförler Odası Başkanı orada simsarlık yaparak iki tane de sivil tutarak burada simsarlık yapıyor. Dört tane arabasıyla işe gidip geliyor. Gözümün önünde Sarp yolcusuyla pazarlık ediyor, alıyor. Polis memuruna diyorum ki müdahil niye olmuyorsunuz? Polis memuru Ardeşen Şoförler Odası’nın arabasını alıp kaçırıyor. Yani burada emniyet görev yapmıyor. Pazar arabasına gelince yolcu alamıyor, Ardeşen arabasına gelince güzel çalışıyorlar. Pazar toprakları içinde Ardeşen çalışacak Pazar çalışamayacak.

‘BU SAATTEN SONRA BİZDE DE GERİ VİTES YOK’

İki üç gün evvel sayın Bakanım Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak Rize’de toplantıda ne Pazar arabası girecek dedik ne Ardeşen arabası. Sadece kendi yolcusu geldiğinde biletini gösterdiği takdirde içeriye girecek, yolcusunu alıp çıkacak. Bekleme yapılmayacak. Memur arkadaşa ‘bekleme yapıyorlar’ diyorum adam Ardeşen Şoförler Odası’nı kaçırmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Ya memursan görevini yapacaksın. Çok sevdiğim değerli bir memur arkadaşımız bu akşam görev yapmadı, polis arabasının önüne yatmama rağmen, o yolcunun önüne yatmama rağmen polis müdahil olmuyor. Polis burada taraf. O ki taraf kusura bakmayın benim arabamı 85 arabam var, 85 arabamı feda ediyorum. Hangisini istiyorlarsa yakmaya hazırız. Sıkıntı yok ceza ise ceza, ne gerekiyorsa o. Bu saatten sonra da bizde de geri vites yok. Ama adaletli olsa onlara da eşit bize de eşit davranılsa hiçbir sıkıntı yok. Bizim polise de saygımız var devletimize de, bayrağımıza da, milletimize de. Bizim hiç kimseyle bir sorunumuz yok. Adalet istiyoruz. Bundan başka hiçbir şey yok.”

Taksiciler Rize-Artvin Havalimanı konusunda dertli!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

taksi ~ 2 yıl önce
Ubere gerek yok yerli bir uber de kurulabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boztepeli6134 ~ 2 yıl önce
85 arabam var hepsini feda ediyorum yürü be kim tutar seni zuhahahaha arpa fazla geldi galiba du biraz daha güleyim zuahahahah sabah sabah iyi geldi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucus ekibi ~ 2 yıl önce
size yagmurlu havada su yok! 100 dolarcilar sizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taxi ~ 2 yıl önce
Boşa kavga etmeyin. 2023 de kapanacak zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uber ~ 2 yıl önce
İkinizde kaybolun halk uber istiyor UBER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Battal ~ 2 yıl önce
Ne lan bu milletin taksicilerden çektiği, bi bitmediniz be,
Ruhi ~ 2 yıl önce
Ne kadar meraklısın Amerika,ya haraç vermeye!!!
Ardeşenli ~ 2 yıl önce
Bizde geri vites zaten yok pazzzarcık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne taksici mi ~ 2 yıl önce
İyyyyy her yerde aynı bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Skandal ~ 2 yıl önce
Yiyin birbirinizi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dadaş ~ 2 yıl önce
Taksici değil misiniz her yer de kendinizi belli edin. Toplum taşıma ağı olmadan havalimanında vatandaşı bu sarıların insafına bırakmamak lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
halktan biri ~ 2 yıl önce
bunların aklı sadece başlarına bi olay geldiği zaman çalışıyor vermeseydin oyunu kardesim o zaman

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000