19 Nisan 2016, Salı 08:15:40

Take-Off hizmete açıldı

Take-off Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı, İstanbul’un en büyük ilçesi olan Küçükçekmece’de Cadde 24 Residance’ta AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı ve 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay’ın katılımlarıyla müşterilerine kapılarını açtı.
  • Bu haberin havacılıkla ne ilgisi var anlıyamadım,maksat reklam olsun diye buraya konmuş herhalde,
  • kapitalizmde kim kime özel indirim yapmışta bizi kandıracak? bu anca kafayı kuma gömenleri kandirir.

Take-off Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı tecrübeli kadrosu ve sıcak aile ortamıyla artık yatırım yapmak isteyen, ev sahibi olmak isteyen, evini kiraya vermek isteyen, ev kiralamak isteyen tüm müşterilerine en doğru yönlendirmeleri yapmak için göreve başladı.

AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut, Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı ve 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, ‘Bol kazançlar dileyerek, Rabbim hayırlı uğurlu eylesin’ dilekleriyle açılış kurdelesini keserken Take-off ekibini gururlandırdı. 

24 Gayrimenkul’den 24 markalı projeler

Küçükçekmece civarında bir çok başarılı projeye imza atan 24 Gayrimenkul adına Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, 24 markalı projeler çerçevesinde, üniversiteler, akademisyenler, tasarımcılar ve mimarlarla eşgüdümlü çalışarak sektöre değer katan projeler geliştirmeyi amaçladıklarını iletti.

Take-Off Gayrimenkul yetkilileri, ‘Açılışımızı onurlandıran öncelikle AK Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Korkut,  Küçükçekmece Eski Belediye Başkanı ve 24 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, yine 24 Gayrimenkul CEO’su Ahmethan Yılmaz ve açılışımıza katılan tüm konuklarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz ayrıca yoğun programından dolayı açılışımıza katılamayan fakat çelengiyle bizleri onure eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e de teşekkür ederiz‘ dedi.

Havalimanı ve Türk Hava Yolları Çalışanlarına özel indirim 

Havacılığa gönül vermiş kadrosuyla ismini de havacılık terimi olan uçak kalkışı anlamındaki Take-off ‘tan alan Gayrimenkul şirketi havalimanları ve Türk Hava Yolları’nda çalışanlara özel indirim fırsatları sunuyor. Siz de doğru yatırımlar yapmak istiyorsanız 0212 809 2017 – 0530 100 90 93 numaralı telefonlardan ya da www.takeoffemlak.com adresinden Take-off Gayrimenkul’ün tecrübeli kadrosuna ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Take-Off hizmete açıldı

Yorumlar

Reklam ~ 8 yıl önce
Bu haberin havacılıkla ne ilgisi var anlıyamadım,maksat reklam olsun diye buraya konmuş herhalde,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bendeisterim ~ 8 yıl önce
kapitalizmde kim kime özel indirim yapmışta bizi kandıracak? bu anca kafayı kuma gömenleri kandirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000