20 Ekim 2015, Salı 10:43:00

Taipei hattında THY’ye rakip geliyor

İstanbul-Taipei hattında THY’ye bayrak taşıyıcı bir rakip geliyor. Tayvanlı Eva Air seferlere ne zaman başlıyor?
  • THY'nin codeshare yapmasi suana kadar rotarlardan bikmis Tayvanlilari ikna etmez diye dusunuyorum. EVA AIR yillardan beri bolgenin en onde gelen hava yollarindan, LTBA'da 747 Cargolari gormeye alisiktik artik bunlarin arasina yeni 777'ler katilirsa tadindan yrnmez. Belki havasahasi acisindan bi puruz cikabilir ama onu da buyuk ihtimalle voktan halletmislerdir. Sonuc olarak Tayvanlilarin buyuk bir kismi EVA'ya trabsfer olacaktir fiyat farkina bakmaksizin.
  • Thy hati kapatmak zorunda kalir hep cok pahali ! Taiwan lilar ise thy gecmez hic bir zaman taiwan suanda teknoloji devleriyle yarisiyor taiwanlilar milliyetcidir her zaman taiwan firmasini tercih ederler :) bizim icin ekxtra oldu bu :)
  • Miami açılınca Taipei yine 340 a döner çünkü 777 yeterli sayıda yok. Şu an LJB-LJC miami hattı açılmadan geldikleri için muhtemeldir Taipei 777 bağladılar ancak yakın zamanda değişir gibi duruyor.
  • Hani slot alamıyordu hiç kimse
  • Yeni kiralanan 777-300ER larin da teslim edilmesi ile THY de bu hatta 777-300ER ile ucmaya basladi.
  • uçagın boyasına bayıldım thy hizmet olarak iyi sözümüz yok ama boyaması çok banal ve itici felaket sıfır uçaklar bile eski gözüküyor lütfen boya dizaynını degiştirin
  • EVA ilk 10'da bir havayolu sirketi. Ama THY'de fare uzerinden rekabet edemez saniyorum. SFO'dan TPE ya da ICN'e en ucuz bilet ararsaniz bazen IST uzerinden THY cikiyor.
  • Sizin kim olduğunuzu bilmiyoruz muhakkak önemli birisinizdir :P
  • THY Afrika Afrika deyip duruyor, Asya pazarini Araplar kontrol ediyor, Phuket e direk ucus konulmasi gereklidir, birde Rusya dan gelen ucaklarin baglanti saatlerini otturtu mu ucaklar ful ceker, bir ocok hatta 1600 dolara bilet satan THY Qatar 700 dolarlik gunde 3 hat duzenledigi yere bir defa gidebiliyor
  • Halen 340'lar ile uçuluyor. Flightradar'dan takşp edebilirsiniz. Bence dünyanın en güzel görünümlü uçağı, yaşı itibariyle maalesef sorunlar normal... Herkeze iyi günler

Türk Hava Yolları’nın bir süre önce başlattığı İstanbul-Taipei hattında yeni bir oyuncu daha boy göstermeye hazırlanıyor. Tayvan’ın bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Eva Air, Mart 2016’dan itibaren Taipe-İstanbul hattında uçuşlara başlayacak.

Haftanın dört günü Taipei Taoyuan Havalimanı’ndan İstanbul’a sefer düzenleyecek olan Eva Air, seferlerini tıpkı THY gibi Boeing 777-300ER tipi uçaklarla yapacak. İlk uçuş 5 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Taipei hattında THY’ye rakip geliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

Bc ~ 9 yıl önce
THY'nin codeshare yapmasi suana kadar rotarlardan bikmis Tayvanlilari ikna etmez diye dusunuyorum. EVA AIR yillardan beri bolgenin en onde gelen hava yollarindan, LTBA'da 747 Cargolari gormeye alisiktik artik bunlarin arasina yeni 777'ler katilirsa tadindan yrnmez. Belki havasahasi acisindan bi puruz cikabilir ama onu da buyuk ihtimalle voktan halletmislerdir. Sonuc olarak Tayvanlilarin buyuk bir kismi EVA'ya trabsfer olacaktir fiyat farkina bakmaksizin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kurd mahoo taichung ~ 9 yıl önce
Thy hati kapatmak zorunda kalir hep cok pahali ! Taiwan lilar ise thy gecmez hic bir zaman taiwan suanda teknoloji devleriyle yarisiyor taiwanlilar milliyetcidir her zaman taiwan firmasini tercih ederler :) bizim icin ekxtra oldu bu :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MLM ~ 9 yıl önce
Miami açılınca Taipei yine 340 a döner çünkü 777 yeterli sayıda yok. Şu an LJB-LJC miami hattı açılmadan geldikleri için muhtemeldir Taipei 777 bağladılar ancak yakın zamanda değişir gibi duruyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 9 yıl önce
Bu yorumu neye göre yapıyorsun? Taipei 777 olarak kalacak. Yeterli 777de var hatta gelecek yıl Atlanta ve Manilayada 777 olacak
Slot ~ 9 yıl önce
Hani slot alamıyordu hiç kimse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucak ~ 9 yıl önce
Yeni kiralanan 777-300ER larin da teslim edilmesi ile THY de bu hatta 777-300ER ile ucmaya basladi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hobi ~ 9 yıl önce
uçagın boyasına bayıldım thy hizmet olarak iyi sözümüz yok ama boyaması çok banal ve itici felaket sıfır uçaklar bile eski gözüküyor lütfen boya dizaynını degiştirin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haha ~ 9 yıl önce
THY nin boyası mı banal ve sıkıcı? Yahu gitmiş arap yeşili uçağa bayılıyorsun sonra THy yi eleştiriyorsun :) iyiki sana sormuyorlar bu işleri :)
EVA vs. THY ~ 9 yıl önce
EVA ilk 10'da bir havayolu sirketi. Ama THY'de fare uzerinden rekabet edemez saniyorum. SFO'dan TPE ya da ICN'e en ucuz bilet ararsaniz bazen IST uzerinden THY cikiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sehere ~ 9 yıl önce
Sizin kim olduğunuzu bilmiyoruz muhakkak önemli birisinizdir :P

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asya ~ 9 yıl önce
THY Afrika Afrika deyip duruyor, Asya pazarini Araplar kontrol ediyor, Phuket e direk ucus konulmasi gereklidir, birde Rusya dan gelen ucaklarin baglanti saatlerini otturtu mu ucaklar ful ceker, bir ocok hatta 1600 dolara bilet satan THY Qatar 700 dolarlik gunde 3 hat duzenledigi yere bir defa gidebiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz bunun çalışmasınu yapmıyoeuz mu sanıyorsunuz? ~ 9 yıl önce
.. Asya pazarında höt deyince hat açılabiliyor mu? Çin Hindistan zırnık vermiyor senelerdir
Yusican ~ 9 yıl önce
Halen 340'lar ile uçuluyor. Flightradar'dan takşp edebilirsiniz. Bence dünyanın en güzel görünümlü uçağı, yaşı itibariyle maalesef sorunlar normal... Herkeze iyi günler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77W ~ 9 yıl önce
Eski bir durumdan bahsediyorsun. Bugun yine bak. 77W'i goreceksin. Mainila hala 340.
Yusican ~ 9 yıl önce
Evet doğru, Manila ile karıstırdım

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000