09 Aralık 2014, Salı 10:32:36

TAILWIND’İN YENİ UÇAKLARI FİLOYA KATILDI

Yoluna sessiz ancak emin adımlarla devam eden Tailwind Havayolları, filosuna iki uçak daha kattı.
  • Hayırlı olsun.sevindim
  • hadi hayirlisi
  • Dispatch/pilot ahhh ahhh lemi abi kalk bak yeniden ucuslar basliyor :( (Tailwind eski bas dispatcher i) nur icinde yat......
  • En son 727 ler kaldiginda seferden cekilmeden hepsinle ucmak istedim ve uctum fakat 734 lerle ayni heves yok Neden mi 738 e cok benziyor da ondan.
  • Nihayet..
  • Hayırlı olsun.Kazasız,belasız bol kazançlı uçuşlar dilerim.
  • Allah kazasız belasız uçuşlar versin. Hayırlısı olsun.
  • 737-400 eski diyorsunuz, Delta birkaç ay öncesine kadar DC-9 uçuruyordu.
  • yeni uçaklarını sabiha gökçene base etse burdanda tarifeli uçsa çok iyi olur .
  • ekıbe artık daha ızun kalıslar var demkkı.400 lerı kongo afrıka ıtın oldugu yerlere 800 culer bruksele gıtsın.yanı daha uUn kalıslar yolda demkkı.bırkere bu taılwındın yukseldıgı anlamına gelmez artık 400 lerle ıs bulamıyacagı anlamına gelıyor.avrupada cogu yerde kımse ıs vermıyor.verenler afrrıkadakı kabıleler.onlarda paralarını vermıyorlar.parayı alamadan grı donuyor.yanı bır nevı elınde oömayan ndlerdn dolayı 800 leri alıuor.tabıkı almak onemlı degl ucmak onemlı.ıc hat olayına gelınce.taılwınd turkıyede ıc hatta gırdıgı anda batısını ımzalar.ancak bır sırkete kıralık ucar.ıc hat oyle ucarım demekle olmuyor.reklam cok onemlı.devamlılık cok onemlı.dolayısyla ınsallah batmaz calısanlar ıcın yonetımı bes para etmsse asagıda calısan pilotlar yer ekıbı sırkettekıler ıcın calıssın.yoksa yonetımdekı bırkac bayan ve bayın bırakın turkıyede dunyada yatacak yerı yok.kımse kapısını acıp ıse almadıgından orada tutunmaya calısıyorlar.dedıgım gıbı ınsallah batmazlar

Türk-İngiliz ortaklığıyla 2006 yılında kurulan ve ilk uçuşunu Mayıs 2009'da gerçekleştiren Tailwind Havayolları, filosuna iki uçak daha dahil etti.

Geçtiğimiz aylarda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden tarifeli seferlerle ticari hava taşımalığı yetkisi alan şirket, 2 adet B737-800 NG tipi yolcu ekleyerek filosundaki uçak sayısını 8’e çıkardı. Daha önce TUIfly’da D-AHFH ve D-AHFI kuyruk tescilleriyle gökyüzünde yer alan uçaklar, Tailwind filosuna katılmasıyla birlikte TC-TLG ve TC-TLH olarak Türk tesciline geçti.

TARİFELİ SEFERLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Tailwind Havayolları Genel Müdürü Safi Ergin, geçtiğimiz Mayıs ayında AirportHaber’e verdiği röportajda, ““Filomuzda şuanda kendi malımız olan 5 adet B737-400 ile 1 adet wet-lease olarak uçurduğumuz Airbus A320 tipi yolcu uçağı bulunuyor. Önümüzdeki yıl filoya katılmasını planladığımız 2 adet B737-800 için farklı şirketlerle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu uçakları satın alma yoluna da gidebiliriz, wet-lease olarak da filomuza katabiliriz. Bu durum yaptığımız görüşmelerin karlılığıyla alakalı. B737-800’lerin de filomuza katılmasıyla birlikte A320 uçağımızın durumu da netlik kazanmış olacak. Filomuzda kalırsa 8 uçakla operasyonlarımızı sürdüreceğiz” demişti.

Ergin, tarifeli seferlerle ilgili olarak da “İşler istediğimiz gibi giderse önümüzdeki yıl 3 ya da 4 hatla tarifeli seferlere başlamayı planlıyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

©AirportHaber.com ÖZEL

TAILWIND’İN YENİ UÇAKLARI FİLOYA KATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Dr.Abdullah ÖKSÜZ ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun.sevindim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
hadi hayirlisi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Dispatch/pilot ahhh ahhh lemi abi kalk bak yeniden ucuslar basliyor :( (Tailwind eski bas dispatcher i) nur icinde yat......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
En son 727 ler kaldiginda seferden cekilmeden hepsinle ucmak istedim ve uctum fakat 734 lerle ayni heves yok Neden mi 738 e cok benziyor da ondan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nihayet..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsmail ÜLKER ~ 9 yıl önce
Hayırlı olsun.Kazasız,belasız bol kazançlı uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayırlısı olsun ~ 9 yıl önce
Allah kazasız belasız uçuşlar versin. Hayırlısı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
737-400 eski diyorsunuz, Delta birkaç ay öncesine kadar DC-9 uçuruyordu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
delta ~ 9 yıl önce
delta bir kaç ay önce uçuruyordu diye eski olduğu gerçeğini değiştirmiyo.
saw ~ 9 yıl önce
yeni uçaklarını sabiha gökçene base etse burdanda tarifeli uçsa çok iyi olur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
oooo ~ 9 yıl önce
ekıbe artık daha ızun kalıslar var demkkı.400 lerı kongo afrıka ıtın oldugu yerlere 800 culer bruksele gıtsın.yanı daha uUn kalıslar yolda demkkı.bırkere bu taılwındın yukseldıgı anlamına gelmez artık 400 lerle ıs bulamıyacagı anlamına gelıyor.avrupada cogu yerde kımse ıs vermıyor.verenler afrrıkadakı kabıleler.onlarda paralarını vermıyorlar.parayı alamadan grı donuyor.yanı bır nevı elınde oömayan ndlerdn dolayı 800 leri alıuor.tabıkı almak onemlı degl ucmak onemlı.ıc hat olayına gelınce.taılwınd turkıyede ıc hatta gırdıgı anda batısını ımzalar.ancak bır sırkete kıralık ucar.ıc hat oyle ucarım demekle olmuyor.reklam cok onemlı.devamlılık cok onemlı.dolayısyla ınsallah batmaz calısanlar ıcın yonetımı bes para etmsse asagıda calısan pilotlar yer ekıbı sırkettekıler ıcın calıssın.yoksa yonetımdekı bırkac bayan ve bayın bırakın turkıyede dunyada yatacak yerı yok.kımse kapısını acıp ıse almadıgından orada tutunmaya calısıyorlar.dedıgım gıbı ınsallah batmazlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000