19 Mart 2011, Cumartesi 12:07:23

TAILWIND UÇAĞI LİBYA'DA MAHSUR

Libya’daki iç çatışmadan Bingazi’deki Benina Uluslararası Havaalanı da bulunan yolcu uçakları da nasibini aldı. Bomba isabet eden uçaklar kullanılamaz hale geldi. Türk şirketi Tailwind’in uçağı bir aydır Libya'da mahsur durumda...
  • bu ne çekememezliktir anlamıyorumTailwind kendi halinde,yeni kurulan,gelişip büyümeye calısan kaliteli bir şirket.nedir bu kuyruk acısı,bu fesatlık..senin kuru tahtanamı bastı Tailwind,derdiniz ne!insanlarla kişisel problemi olan,erkekse adını oraya yazıcak,kendine güveni varsa!
  • OLAY KADDAFI YADA KADDAFININ YONETIMI VE INSAN HAKLARI DEGILDIR. EYY BENIM CAHIL CUHELA VE YOBAZLIGA TERFI ETMIS MILLETIM, AC GOZUNU BE! GOR ARTIK BATI DIYE ADLANDIRDIGIMIZ BARBAR DUNYAYI. GOZ GORE GORE HACLI ORDUSUNU IKI GUNDE TOPLAYIP PETROL BOLGESINE TOPYEKUN SALDIRIYA GECTILER. BATI EKONOMISI (HACLILAR)IFLASTA. CIN VE ASYA EKONOMISI BARBAR BATI'NIN VE ABD NIN ICABINA BAKMAK UZERE. ETEKLERI TUTUSTU. BENIM CENNET VATANIMDA ARABIN KI GIBI PETROL YOK AMA DUNYANIN MADENI VAR. DIKKAT ET, SENIDE BOLMEK VE PARCALAMAK UZERELER. SIRA COK YAKINDA BIZE GELECEK.! DURUSUMUZ VE IDRAKIMIZ SAGLAM VE KARAKTERLI OLMALI. AC GOZUNU TURKIYEM.
  • Hangi kuru tahtaya basmis ki bugune kadar? Ilk gunden beri hep husran.
  • arkadaslar rahat olun tailwind yas tahtaya basmaz.. catır catır parayı alırlar.. bir dost..
  • Midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak buna denir iste. Libya operasyonlari yapilirken sigorta sirketi notify edildi mi acaba??? O ucagi oradan zor kurtarirlar artik.
  • Tailwind su anda Libya'da yatan ucagin ilave sigorta primini nasil odemeyi planliyor acaba yaklasik 1 aydir orada park halinde ve additioanl war insurance odemek zorunda 3 kurus para kazanayim derken yuzbinler sigortaya gidecek. Isini bilmeyen cavus... misali olmus bu. Havayolu ticareti zor istir herkes yapamaz.
  • ABARTIYORSUNUZ DİYENLERE CEVAP OLMUŞ GALİBA TERTİP
  • Bu savas 1 hafta bile sürmez. Libyanin ordusu zaten rezalet durumda. Hava gücü sifir. Hava savunma sifir.. Askerleri sifir.. Sonuc kaddafi icin ,YIKIM..
  • Son donemde T.C yukselise gecti libya'da muhtesem projelera basladi Cin de oyle.Eger nankorluk etmezseniz arastirirsaniz Libya nin hertafari insaattir.Fabrikalar yeni modern konutlar yapilmaktadir.Iste bu pastadan pay alamayan Basta Fransa,ABD ve Ingiltere oyun oynuyor sizde yiyosunuz demi arkadaslar.Yaziklar olsun.
  • Balik hafizalilar,Sudan'da yillardir ic savas var Sudan'a birsey yapmiyor cunku petrol yok.Neden ABD ve usaklari S.Arabistana birsey yapmiyor cunku S.Arabistan ABD ve Israilin en iyi ve sadik dostu.Kaddafi asla kotu bir lider degil.Colde muhtesem vahalar yaratmis,devrim yapmis,islam alemine bir kisilik kazandirmistir.E be saflar Hani Saddam'in milyalrca dolari vardi,isvicrede ya da laleli'de 1 dolari bile cikmadi.Ahh ahh,somug

Libya’da Devlet Başkanı Muammer Kaddafi ile muhalifler arasındaki çatışmalarda havaalanında park halinde bulunan sivil uçaklar da bombalandı.
Bingazi’deki Benina Havaalanı’nda park halinde bulunan Rus yapımı Yakovlev-40 tipi yolcu uçakları Libya Hava Kuvvetleri’ne ait savaş uçaklarının saldırısı sonrası kullanılamaz hale geldi. Bombalı saldırıda ölen veya yaralanan olup olmadığı bilinmiyor.

Bu arada Tailwind Havayolları’na ait Boeing 737-400 tipi bir uçak da Libya’daki Bingazi Havaalanı’nda mahsur kaldı. 19 Şubat’ta Bingazi Havaalanı’nın uçuşlara kapatılmasıyla Tailwind uçağı, Türkiye’ye dönemedi. Uçağın 7 kişilik mürettebatı da uçakla birlikte yaklaşık 10 gün boyunca Libya’da kaldı. Uçağı getirmek için orada tutulan mürettebat bir türlü Libya’daki durumun normale dönmemesi üzerine 20 gün önce Türkiye’ye döndü.

Bingazi Havaalanı pistinin çeşitli araçlar ve uçaklar çekilerek kapatılması yüzünden pisti kullanamayan Tailwind uçağının ne zaman Türkiye’ye getirileceği bilinmiyor. Hatırlanacağı gibi 19 Şubat’ta Tailwind Havayolları, Libya’dan ilk tahliyeyi yapan havayolu şirketi olmuştu. İç savaştan önce iki uçağı Air Libya’da wet lease olarak kiralık bulunan Tailwind, bir uçağını Türkiye’ye getirdi ancak ikinci uçağı Libya’da mahsur kaldı.

 Park halindeki sivil uçaklara yönelik bombalı saldırı sonrası ortaya bu görüntüler çıktı:


TAILWIND UÇAĞI LİBYA'DA MAHSUR

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu ne çekememezliktir anlamıyorumTailwind kendi halinde,yeni kurulan,gelişip büyümeye calısan kaliteli bir şirket.nedir bu kuyruk acısı,bu fesatlık..senin kuru tahtanamı bastı Tailwind,derdiniz ne!insanlarla kişisel problemi olan,erkekse adını oraya yazıcak,kendine güveni varsa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
OLAY KADDAFI YADA KADDAFININ YONETIMI VE INSAN HAKLARI DEGILDIR. EYY BENIM CAHIL CUHELA VE YOBAZLIGA TERFI ETMIS MILLETIM, AC GOZUNU BE! GOR ARTIK BATI DIYE ADLANDIRDIGIMIZ BARBAR DUNYAYI. GOZ GORE GORE HACLI ORDUSUNU IKI GUNDE TOPLAYIP PETROL BOLGESINE TOPYEKUN SALDIRIYA GECTILER. BATI EKONOMISI (HACLILAR)IFLASTA. CIN VE ASYA EKONOMISI BARBAR BATI'NIN VE ABD NIN ICABINA BAKMAK UZERE. ETEKLERI TUTUSTU. BENIM CENNET VATANIMDA ARABIN KI GIBI PETROL YOK AMA DUNYANIN MADENI VAR. DIKKAT ET, SENIDE BOLMEK VE PARCALAMAK UZERELER. SIRA COK YAKINDA BIZE GELECEK.! DURUSUMUZ VE IDRAKIMIZ SAGLAM VE KARAKTERLI OLMALI. AC GOZUNU TURKIYEM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hangi kuru tahtaya basmis ki bugune kadar? Ilk gunden beri hep husran.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadaslar rahat olun tailwind yas tahtaya basmaz.. catır catır parayı alırlar.. bir dost..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Midyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak buna denir iste. Libya operasyonlari yapilirken sigorta sirketi notify edildi mi acaba??? O ucagi oradan zor kurtarirlar artik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tailwind su anda Libya'da yatan ucagin ilave sigorta primini nasil odemeyi planliyor acaba yaklasik 1 aydir orada park halinde ve additioanl war insurance odemek zorunda 3 kurus para kazanayim derken yuzbinler sigortaya gidecek. Isini bilmeyen cavus... misali olmus bu. Havayolu ticareti zor istir herkes yapamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ABARTIYORSUNUZ DİYENLERE CEVAP OLMUŞ GALİBA TERTİP

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu savas 1 hafta bile sürmez. Libyanin ordusu zaten rezalet durumda. Hava gücü sifir. Hava savunma sifir.. Askerleri sifir.. Sonuc kaddafi icin ,YIKIM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Son donemde T.C yukselise gecti libya'da muhtesem projelera basladi Cin de oyle.Eger nankorluk etmezseniz arastirirsaniz Libya nin hertafari insaattir.Fabrikalar yeni modern konutlar yapilmaktadir.Iste bu pastadan pay alamayan Basta Fransa,ABD ve Ingiltere oyun oynuyor sizde yiyosunuz demi arkadaslar.Yaziklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Balik hafizalilar,Sudan'da yillardir ic savas var Sudan'a birsey yapmiyor cunku petrol yok.Neden ABD ve usaklari S.Arabistana birsey yapmiyor cunku S.Arabistan ABD ve Israilin en iyi ve sadik dostu.Kaddafi asla kotu bir lider degil.Colde muhtesem vahalar yaratmis,devrim yapmis,islam alemine bir kisilik kazandirmistir.E be saflar Hani Saddam'in milyalrca dolari vardi,isvicrede ya da laleli'de 1 dolari bile cikmadi.Ahh ahh,somug

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000