10 Ocak 2012, Salı 16:30:36

TAILWIND SÖZLEŞMEYİ FESH ETTİ...

Tailwind Havayolları, geçen ay Kongo'ya wet-lease olarak verdiği TC-TLC tescilli uçağını geri aldı...
  • Yorumu gönderen şahsın bilgisinin muhabbete kulak kabartmaktan öteye gitmediğinin, bir arkadaşın karakter zaafiyeti olan küçük yaştaki kardeşi ve sektöre uzak biri olduğunun bilinmesini, iki kişi arasında ki kişisel sohbet arasında muhtemelen maaş konusunda duyduğu yarım yamalak sözlerden yola çıktığını ve maaş durumunun doğrusunun yukarı da açıklandığı gibi olduğunu, şahsın işgüzarlık ederek yaptığı ve sektör deki en düzgün şirketlerden birini zan altında bırakan yorumu nedeniyle ve buna neden olduğumu düşündüğüm için özür diliyorum.
  • sen bilirmisin ki thy yi kimler yönetir kaç para borçla yönetir ki arkasında devlet var.bilirmisin bak çocuk taılwındın arkasında devlet yok ve ısını gayet guzel yapmakta.maasları da kısın 2 ay harıc tam vaktınde vermektedir.senın gecmısın cok temız kı taılwındı elestırebılıyorsun bı senın gecmısını bı karıstıralım bakalım ne kurtlar böcekler pislikler cıkacak .once sevıyenı bı tespıt edelım bakalım taılwındı elestırme yetısıne sagıpmısın.?
  • Bir isi Bilen yapar, Az Bilen Akil verir Bilmeyen Elestirir Yapamayan Camur Atar.. Tailwind e basarilar dilerim !
  • 8 uçak mı :)) 2012 mi. Boş verin bunları da diğer konularda bahsedin isterseniz mesela maaş lar ne oluyor son aylarda vb.
  • Havacılık sektörünün en önemli şirketlerinden biridir tailwind .Hızlada filosunu yenileyip tüm uçaklarını 737-800 ve 900 yapacak.5 uçaklık filosunu 2012 de yenılenmış olarak 8 e cıkarıp tum ucaklarının sahıbı olacak.thomas cook un turkıye temsılcısı olan fırma tum avrupanın uçuslarının marşandizi olacak.Gönüllerin şampiyonudur tailwind .taılwınd lı olmak ve taılwınd le ucmak bır ayrıcalıktır.
  • arkadas yorumlari okuyordum bol bol spor yapmislardir diyen arkadas beni cok guldurdun allahta seni guldursun sana katiliyorum tamamen
  • Ya oralara ucak ACMI verilirmi? Adamlar orada yamyam! sonu boyle olur iste, akil var mantik var...
  • tailwind i biraz bilen şirketin ne kadar sağlam ve başındakinin ne kadar havacılığı bildiğinide bilmeli.tek sorun şirketin çok temiz olan uçaklarının eski 400 olması ve uzun mesafelere uçamaması.galiba bunada çare olarak bu sene 800 getirip bitirecekmiş.kışın yatan uçakmı persenole para getirir yoksa kötü yerde olsada uçan uçakmı.çoğumuz bankamatikten maaşı zamanında ve çok olarak çekmek için özel şirketteyiz.ne olur doğru bilenler konuşsun bilmeyenler sadece okusun
  • Sektörü hiç tanımayan hiçbir bilgisi olmıyan kişiler saçmasapan yorumlar gönderiyorlar.Türkiye de özel sektör sivil havacılığı nasıl buhale geldi hiçbir bilgileri yok.Özel sektörün büyümesi kötümü oldu?Bilet fiat ları böylemi olurdu?
  • Bu camiada herkes birbirini baltalamaya mı çalışıyor. Hangi havayolu hakkında haber yapılsa yorumlayanlar olur olmaz hep negatif yanları bulmaya çalışıyorlar. Havayolu şirketlerinin bu ülkeye ve millete hiç mi katkısı yok acaba. Şirketleri eleştirenler o şirketlerde çalışmamış olsaydı keşke, genel müdürü eleştirenler genel müdür olsalardı keşke, personeli eleştirenler işsiz kalsalardı keşke, en önemlisi eleştiri yapmayı bilmeyen insanların eleştirileri kayda değer olabilseydi keşke

Tailwind Havayolları, Kasım ayında Demokratik Kongo Cumhuriyeti merkezli Okapi Airlines'a kiraladığı TC-TLC tescilli Boeing 737-400 tipi uçağını anlaşma sona ermeden geri aldı. 

Wet-lease olarak (ekibiyle birlikte) kiralanan uçağın kiralanma koşullarını yerine getirmeyen Okapi Airlines ile sözleşme fesh edildi.
 
Sözleşme koşulları gereği ödemesi gereken kiralama ücretinin Tailwind Havayolları'na ödenmemesi üzerine uçağı geri çektiklerini kaydeden Genel Müdür Safi Ergin, "Uçağı geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye getirdik. Şu anda Antalya'da ve uçaktaki boyalar sökülüyor" dedi.
 
Tailwind filosunda halen 5 adet Boeing 737-400 tipi uçak bulunuyor. 

©AirportHaber Özel
TAILWIND SÖZLEŞMEYİ FESH ETTİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumu gönderen şahsın bilgisinin muhabbete kulak kabartmaktan öteye gitmediğinin, bir arkadaşın karakter zaafiyeti olan küçük yaştaki kardeşi ve sektöre uzak biri olduğunun bilinmesini, iki kişi arasında ki kişisel sohbet arasında muhtemelen maaş konusunda duyduğu yarım yamalak sözlerden yola çıktığını ve maaş durumunun doğrusunun yukarı da açıklandığı gibi olduğunu, şahsın işgüzarlık ederek yaptığı ve sektör deki en düzgün şirketlerden birini zan altında bırakan yorumu nedeniyle ve buna neden olduğumu düşündüğüm için özür diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sen bilirmisin ki thy yi kimler yönetir kaç para borçla yönetir ki arkasında devlet var.bilirmisin bak çocuk taılwındın arkasında devlet yok ve ısını gayet guzel yapmakta.maasları da kısın 2 ay harıc tam vaktınde vermektedir.senın gecmısın cok temız kı taılwındı elestırebılıyorsun bı senın gecmısını bı karıstıralım bakalım ne kurtlar böcekler pislikler cıkacak .once sevıyenı bı tespıt edelım bakalım taılwındı elestırme yetısıne sagıpmısın.?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir isi Bilen yapar, Az Bilen Akil verir Bilmeyen Elestirir Yapamayan Camur Atar.. Tailwind e basarilar dilerim !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
8 uçak mı :)) 2012 mi. Boş verin bunları da diğer konularda bahsedin isterseniz mesela maaş lar ne oluyor son aylarda vb.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Havacılık sektörünün en önemli şirketlerinden biridir tailwind .Hızlada filosunu yenileyip tüm uçaklarını 737-800 ve 900 yapacak.5 uçaklık filosunu 2012 de yenılenmış olarak 8 e cıkarıp tum ucaklarının sahıbı olacak.thomas cook un turkıye temsılcısı olan fırma tum avrupanın uçuslarının marşandizi olacak.Gönüllerin şampiyonudur tailwind .taılwınd lı olmak ve taılwınd le ucmak bır ayrıcalıktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadas yorumlari okuyordum bol bol spor yapmislardir diyen arkadas beni cok guldurdun allahta seni guldursun sana katiliyorum tamamen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya oralara ucak ACMI verilirmi? Adamlar orada yamyam! sonu boyle olur iste, akil var mantik var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tailwind i biraz bilen şirketin ne kadar sağlam ve başındakinin ne kadar havacılığı bildiğinide bilmeli.tek sorun şirketin çok temiz olan uçaklarının eski 400 olması ve uzun mesafelere uçamaması.galiba bunada çare olarak bu sene 800 getirip bitirecekmiş.kışın yatan uçakmı persenole para getirir yoksa kötü yerde olsada uçan uçakmı.çoğumuz bankamatikten maaşı zamanında ve çok olarak çekmek için özel şirketteyiz.ne olur doğru bilenler konuşsun bilmeyenler sadece okusun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sektörü hiç tanımayan hiçbir bilgisi olmıyan kişiler saçmasapan yorumlar gönderiyorlar.Türkiye de özel sektör sivil havacılığı nasıl buhale geldi hiçbir bilgileri yok.Özel sektörün büyümesi kötümü oldu?Bilet fiat ları böylemi olurdu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu camiada herkes birbirini baltalamaya mı çalışıyor. Hangi havayolu hakkında haber yapılsa yorumlayanlar olur olmaz hep negatif yanları bulmaya çalışıyorlar. Havayolu şirketlerinin bu ülkeye ve millete hiç mi katkısı yok acaba. Şirketleri eleştirenler o şirketlerde çalışmamış olsaydı keşke, genel müdürü eleştirenler genel müdür olsalardı keşke, personeli eleştirenler işsiz kalsalardı keşke, en önemlisi eleştiri yapmayı bilmeyen insanların eleştirileri kayda değer olabilseydi keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000