25 Haziran 2008, Çarşamba 08:43:08

Tailwind Havayolları'ndan sürpriz atak

Havacılık sekörü bir yandan yakıt fiyatlarının artmasıyla yaşanan maliyet artışının krizinden çıkmaya çalışırken diğer yandan krize meydan okuyanlar cesur kararlar alıyor.
  • Ben Safi Ergin'in ogluyum. İki gundur burada komik iddialarda bulunmaya calisiyorsun. Belli ki biryerlerden yalanlar duymussun. İnanman yazik. Hayatim boyunca yalida oturmayi birak milyon dolarlik ev bile gormedim. Eger ispatlamak istersen beni bul gazeteciyim ben zaten. İstedigin gibi beni bul. İspatlarim. Ancak o zaman senin gulunc iddialarin icin ozur dilemelisin. Babamdan ve benden herkes onunde. O kadar iyi bilmedigin konulari konusmak yakismiyor. Bir kuyruk acin varsa da eger bize karsi o zaman gizli isimlerin ardina saklanarak camur atma. Erkek olmak bunu gerektirir.Airporthaber bu adamin mesajlarini hep yayinladiniz. Benimkini de yayinlarsaniz sevinirim
  • SAFİ ERGİN 10 SENE GENEL MUDURLUK YAPMIŞTIR VE ŞİRKET KAPANINCA SESİ SOLUGU ÇIKMAMIŞTIR.ŞİMDİ BİR 10 SENE SONRA BİRDEN ORTAYA ÇIKMASI HAYRA MI ALAMETDİR? BİR SORUM OLACAK..KENDİSİNİN SİLİVRİ TARAFLARINDA DİLLERE DESTAN BİR YAZLIK VİLLASI VE BOĞAZDA 5 MİLYON $ LIK BİR YALI DA OTURDUĞU SÖYLENMEKTEDİR.Bİ GAZETECİ ARKADAŞ DA Bİ ZAHMET BU DEDİKODULARI Bİ KURCALASA ..EĞER DOĞRUYSA BİR GENEL MÜDÜR MAAŞI BUNLARA YETER MI BİR SORGULASA DİYORUM !!!
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • İsminizi duyunca bir an İstanbul Havayolları yeniden geliyor sandım.Tebrik eder başarılar dilerim.
  • Safi bey uçaklarınızda yine sıcak kaşarlı ekmek olacakmı çok özledik Eller bize suyu bile çok görüyor.
  • Aramıza hoşgeldin Safi Bey.Uğurlu Kademli olsun.Hedefiniz en az 10 uçak ve içhatlar olsun.Sen bize inan işi bilen ve iyi organize olabilen için iç hatlar çok karlı.
  • Başarılı iş adamı Sn. Kadri Muhiddin, yılların değerli yöneticisi Sn.Mehmet Demir UZ ve şirketin tecrübeli genel Müdürü Sn.Safi Erkin ve diğer yöneticilerine şimdiden başarılar dilerim. Pek çok amatörün hava yolu işlettiği, yönettiği bu ülkede, böylesine profesyönel bir kadronun kesinlikle tailwind i güzel günlere taşıyacağına inanıyorum
  • Sevgili Kokpit, tüm yorumlara tekrar bakarsan Safi Bey hakkında herhangi bir eleştirinin olmadığını anlarsın. Bence sen bunu ezbere yazmışsın...Safi Bey'e teşekkürler
  • Sayın safi ERGİN, hayatını bu işe adamış hiç kimsede görmediğim derecede çalışkan ve bu çalışması karşılığında çok daha mütevazi bir hayat yaşayan çok değerli bir insandır. Haksız eleştirileri yaparken önce araştırmalısınız. Tailwind Havayolları böyle değerli bir ekip ile inanıyorum ki hakettiği yerde olacaktır. Türkiye'de bu işi ilk kez gerçekleştiren kadro yeniden en güzelini yapmak için çabalıyor.
  • ISTANBUL HAVAYOLLARI HALEN VAR OLSAYDI.BU GUN UCAN SIRKETLERIN NASIL OTOBUSCULUK ZIHNIYETI ILE YONETILDIGINI HERKES GORURDU.ISTANBUL GIBI BIR ISIM OYLE PERSONEL,OYLE DAYANISMA,OYLE ISLETME BIRDAHA NEREDE GORULDU.IC HATLARDA BASTA TRABZONLULAR OLMAK UZERE YOLCULAR UCUCU PERSONELI ISMEN TANIRDI.BUTUN BUNLARIN BASINDA SAYIN SAFI ERGIN VARDI.INSALLAH BIR ISTANBUL AIRLINES DAHA DOGAR.SAFI BEYE BASARILAR.

Yaklaşık 2 yıl önce kurulan Tailwind Havayolları bu süre zarfında sessiz bir tutum sergileyerek sektörü meraklandırmıştı. Herkes yakıt maliyetlerinin artmasından dolayı "Artık yapamazlar" görüşünü dillendirirken şirketten AirportHaber'e sürpriz bir açıklama geldi. Tailwind Havayolları Genel Müdürü Safi Ergin, iki uçak anlaşması yaptıklarını belirtti. Leasing firması ILFC ile yapılan anlaşma gereği Tailwind Havayolları Boeing 737-400 tipi uçak alıyor. Uçaklar Şubat 2009'da İstanbul'a gelecek ve Tailwind Havayollarına tescil edilecek.

Tailwind Havayolları iki uçağın filoya katılmasıyla birlikte Nisan veya Mart 2009'da turistik charter uçuşlara başlayacak. Şirket, ILFC ile imzaladığı anlaşmaya göre 2 Boeing 737-400 tipi uçaklardan sonra biri satın alınmak diğeri kiralanmak üzere iki uçak için daha görüş birliğine varıldı.

BAKIM HANGARI DA YAPACAKLAR

Öte yandan sektörün en büyük ihtiyaçlarından biri olan bakım üssü için Tailwind Havayolları da harekete geçti. Ancak Tailwind Havayolları bakım üssünü Fas'da yapacak. Şirketin Sahibi Kadri Muhiddin, Başkan Yardımcısı Mehmet Demiruz, Genel Müdür Safi Ergin ve Teknik Müdür Atilla Güney Fas'a giderek görümelerde bulundular. Fas DHMİ'si ile yapılan görüşmelerde Teknik Bakım Hangarı yapılması için anlaşmaya varıldı.

Şirketin büyük hissedarı Kadri Muhiddin'in İsviçre'de de Business Jet uçakları için müşterilerin isteğine göre modifikasyon merkezi bulunuyor. Çok sayıda işadamı aldıkları iş jetlerini kendi zevklerine göre dizayn ettirebilmek içn Kadri Muhiddin'in modifikasyon merkezini seçiyor.

©AirportHaber.com

Tailwind Havayolları'ndan sürpriz atak

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Cinar Ergin ~ 16 yıl önce
Ben Safi Ergin'in ogluyum. İki gundur burada komik iddialarda bulunmaya calisiyorsun. Belli ki biryerlerden yalanlar duymussun. İnanman yazik. Hayatim boyunca yalida oturmayi birak milyon dolarlik ev bile gormedim. Eger ispatlamak istersen beni bul gazeteciyim ben zaten. İstedigin gibi beni bul. İspatlarim. Ancak o zaman senin gulunc iddialarin icin ozur dilemelisin. Babamdan ve benden herkes onunde. O kadar iyi bilmedigin konulari konusmak yakismiyor. Bir kuyruk acin varsa da eger bize karsi o zaman gizli isimlerin ardina saklanarak camur atma. Erkek olmak bunu gerektirir.Airporthaber bu adamin mesajlarini hep yayinladiniz. Benimkini de yayinlarsaniz sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XWind ~ 16 yıl önce
SAFİ ERGİN 10 SENE GENEL MUDURLUK YAPMIŞTIR VE ŞİRKET KAPANINCA SESİ SOLUGU ÇIKMAMIŞTIR.ŞİMDİ BİR 10 SENE SONRA BİRDEN ORTAYA ÇIKMASI HAYRA MI ALAMETDİR? BİR SORUM OLACAK..KENDİSİNİN SİLİVRİ TARAFLARINDA DİLLERE DESTAN BİR YAZLIK VİLLASI VE BOĞAZDA 5 MİLYON $ LIK BİR YALI DA OTURDUĞU SÖYLENMEKTEDİR.Bİ GAZETECİ ARKADAŞ DA Bİ ZAHMET BU DEDİKODULARI Bİ KURCALASA ..EĞER DOĞRUYSA BİR GENEL MÜDÜR MAAŞI BUNLARA YETER MI BİR SORGULASA DİYORUM !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OLMAZZZZ ~ 16 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İpek320 ~ 16 yıl önce
İsminizi duyunca bir an İstanbul Havayolları yeniden geliyor sandım.Tebrik eder başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Topsakal ~ 16 yıl önce
Safi bey uçaklarınızda yine sıcak kaşarlı ekmek olacakmı çok özledik Eller bize suyu bile çok görüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
apron kedisi ~ 16 yıl önce
Aramıza hoşgeldin Safi Bey.Uğurlu Kademli olsun.Hedefiniz en az 10 uçak ve içhatlar olsun.Sen bize inan işi bilen ve iyi organize olabilen için iç hatlar çok karlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİK ~ 16 yıl önce
Başarılı iş adamı Sn. Kadri Muhiddin, yılların değerli yöneticisi Sn.Mehmet Demir UZ ve şirketin tecrübeli genel Müdürü Sn.Safi Erkin ve diğer yöneticilerine şimdiden başarılar dilerim. Pek çok amatörün hava yolu işlettiği, yönettiği bu ülkede, böylesine profesyönel bir kadronun kesinlikle tailwind i güzel günlere taşıyacağına inanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Captain ~ 16 yıl önce
Sevgili Kokpit, tüm yorumlara tekrar bakarsan Safi Bey hakkında herhangi bir eleştirinin olmadığını anlarsın. Bence sen bunu ezbere yazmışsın...Safi Bey'e teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kokpit ~ 16 yıl önce
Sayın safi ERGİN, hayatını bu işe adamış hiç kimsede görmediğim derecede çalışkan ve bu çalışması karşılığında çok daha mütevazi bir hayat yaşayan çok değerli bir insandır. Haksız eleştirileri yaparken önce araştırmalısınız. Tailwind Havayolları böyle değerli bir ekip ile inanıyorum ki hakettiği yerde olacaktır. Türkiye'de bu işi ilk kez gerçekleştiren kadro yeniden en güzelini yapmak için çabalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYLIN ~ 16 yıl önce
ISTANBUL HAVAYOLLARI HALEN VAR OLSAYDI.BU GUN UCAN SIRKETLERIN NASIL OTOBUSCULUK ZIHNIYETI ILE YONETILDIGINI HERKES GORURDU.ISTANBUL GIBI BIR ISIM OYLE PERSONEL,OYLE DAYANISMA,OYLE ISLETME BIRDAHA NEREDE GORULDU.IC HATLARDA BASTA TRABZONLULAR OLMAK UZERE YOLCULAR UCUCU PERSONELI ISMEN TANIRDI.BUTUN BUNLARIN BASINDA SAYIN SAFI ERGIN VARDI.INSALLAH BIR ISTANBUL AIRLINES DAHA DOGAR.SAFI BEYE BASARILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000