20 Eylül 2019, Cuma 13:43:04

Tailwind Alanya-Tahran uçuşlarına başladı

Tailwind, Tahran-Alanya arasında charter uçuşlara başladı.
  • Thy nin 737-400 lerinde 150 koltuk vardı. Charter konfigürasyonu olan 168 koltuk 3 saatlik uçuşta çok sıkıntı verir boyu 1:70 ten uzun olanlara.
  • TEMİZ HAVA BOL GIDA ONLAR İÇİN ÇOK İYİ BİR SEÇENEK. DÖVİZ / TL PARİTESİ ÇOK UYGUN, YILIN 12 AYI DEĞERLENDİRİLEBİLİR . PAZARLMANIN BİLHASSA GZP İÇİN NİŞ COĞRAFYALARDA DAHA ÇOK ÇALIŞMASI LAZIM .
  • Türkiye’nin en bakımlı uçakları. Yaşı değil bakım seviyesi önemli olan evet gövde klasik ama durumu son derece modern. Tebrikler başarı ile devam
  • Yine ön planlayız
  • Iki kez bindim. Nostalji yasamak isteyenler icin birebir 734 ler. Dökük.

Tailwind, Tahran-Alanya arasında charter uçuşlara başladı.

Tailwind Havayolları'na ait uçak bu sabah 06.50'de Gazipaşa Alanya Havalimanı'na 168 yolcusuyla iniş yaptı. Gazipaşa Alanya Havalimanı'nda su takı karşılanan uçaktan inen yolculara çiçek takdim edildi.

Karşılama törenine katılan Gazipaşa Kaymakamı Cemil Öztürk, uçuş hakkında bilgi verdi. Öztürk, "İranlı vatandaşlar da artık Antalya'nın, Alanya'nın, Gazipaşa'nın güzelliklerini görme imkanı olacak. Bildiğiniz gibi Gazipaşa Antalya Havalimanı'nın 11 destinasyonu vardı. İran'la birlikte bu sayı 12'ye çıktı" ifadelerini kullandı.

"Bu yıl yaklaşık bu ay itibariyle 850 bin yolcu geldi. Yıl sonuna kadar 1 milyon 100 bin yolcuya ulaşmayı tahmin ediyoruz" diyen Cemil Öztürk, "Yurt içi ve yurt dışında toplamda 27 noktaya uçuşlarımız var. Buna İran'ı da eklemiş olduk. Bunun iki ülke için de önemli olduğunu düşünüyorum. Buraya hem tatil yapmak için gelenler var hem de Alanya'da Antalya'da ciddi manada İranlı vatandaşlar var. Onların geliş gidişini kolaylaştırmak için hem de tatil yapmaları için güzel bir imkan bu. Ben tekrardan her iki ülkeye de hayırlı olsun diyorum. İnşallah bu ilk uçağımız ama dediğim gibi haftada bir gün cuma günleri uçağımız Tahran'dan 06.50'de havalimanımıza inecek, bir saat sonra da yine Tahran'a geri dönüş yapacak" şeklinde konuştu.





Tailwind Alanya-Tahran uçuşlarına başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Yolcu ~ 5 yıl önce
Thy nin 737-400 lerinde 150 koltuk vardı. Charter konfigürasyonu olan 168 koltuk 3 saatlik uçuşta çok sıkıntı verir boyu 1:70 ten uzun olanlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
16 ~ 5 yıl önce
TEMİZ HAVA BOL GIDA ONLAR İÇİN ÇOK İYİ BİR SEÇENEK. DÖVİZ / TL PARİTESİ ÇOK UYGUN, YILIN 12 AYI DEĞERLENDİRİLEBİLİR . PAZARLMANIN BİLHASSA GZP İÇİN NİŞ COĞRAFYALARDA DAHA ÇOK ÇALIŞMASI LAZIM .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübe eski bakım modern.. ~ 5 yıl önce
Türkiye’nin en bakımlı uçakları. Yaşı değil bakım seviyesi önemli olan evet gövde klasik ama durumu son derece modern. Tebrikler başarı ile devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 5 yıl önce
Yine ön planlayız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakotako ~ 5 yıl önce
Iki kez bindim. Nostalji yasamak isteyenler icin birebir 734 ler. Dökük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000