06 Kasım 2017, Pazartesi 09:21:50

TAI yerli savaş uçağı için mühendis arıyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) yerli muharip savaş uçağı projesinde çalıştırılmak üzere farklı dallarda mühendis aradığını dijital platformdaki hesapları üzerinden duyurdu.
  • Tai den yurtdışına giden mühendislerimizden yardım istesenize...kaçan kaçana...yazık hemde cok yazık
  • Yakın zamanda üç uçak mühendisi arkadaşım tai’den çıkıp farklı şirketlerde f/o oldu bir şekilde .Tai önce elindeki yetişmiş insan gücünü elinde tutmanın bir yolunu bulsun. Birikmiş tecrübe olmadan gazete ilanıyla bulduğumuz yeni mezun bebe belikle geleceğin savaş uçağını tasarlamaya çalışacağız hadi bakalım hayırlı olsun. Büyük işlere kalkışacaksanız şakır şakır teknoloji üretecek geniş bir tasarımcı kadroya ihtiyacınız var. Bu bizde mevcut değil bakın söylüyorum. İlla yapacağım diyorsanız da eject sistemine özen gösterelim , çalışsın yani kurban oluyum :)
  • Muhendis olmayan herkes konusmus
  • Masallah cok begendim. Terroristleri gebertmek icin cok ideal bir ucak. Hiz var bombalar var ve bol adrenalin. Emniyetli ucuslar dilerim. Basvuranlar icinde bol sanslar.
  • arkadaslar ben berberim, basvursam alirlami yoksa bosuna mi ugrasmis olurum
  • Mühendisi yabancı bulacaklar gibi geliyor nedense
  • twittır hesabı olmayan yandı.
  • Daha çok arar Kapasitesi sadece Üniv kazanıp okumak ile ölçülü mühendisler var bizim ülkemizde.sonra da parası için pilot olmaya karar verirler.neden onda ileriyi yapacak kapasite yok. Müh bitirmek zor değil marifet sanıyorsanız,sanmayın! Asıl gerisi Mesele müh pilotçuklar:) sahte havacılar.10 knots crosswind uçağı tutamaz kalkıp askeri jet pilotlara saygısızlık ederler.
  • Sen beka mühendisi alıyorsun da, böyle açıktan mühendis almak bekamizi etkilemez mı? Dışarıdan alınan personelin güvenilir olup olmadığı hakkında kim araştırma yapacak. Sonuçta bu işler stratejik önemi olan işler
  • bizim mahallede bakkal ahmet i alsınlar mangalda kül bırakmak sorsan mekik yaptık diyor

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) yerli muharip savaş uçağı projesinde çalıştırılmak üzere farklı dallarda mühendis aradığını dijital platformdaki hesapları üzerinden duyurdu.

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ tarafından yapılan duyuruda çoğunlukla yerli ve milli imkanlarla üretilmesi planlanan muharip savaş uçağı projesinde çalışmak üzere farklı dallarda mühendisler arandığını duyurdu.

TUSAŞ bu kapsamda sistem mühendisi, uçuş kontrol sistem mühendisi, yapısal tasarım/analiz mühendisi, uçak sistemleri mühendisi, itki sistem mühendisi, görev sistemleri mühendisi, yer ve destek sistemleri mühendisi, beka mühendisi, uçuş bilimleri mühendisi, elektromanyetik tasarım mühendisi, silah entegrasyonu tasarım mühendisi, modelleme ve simülasyon mühendisi ve proje mühendisi pozisyonlarında başvuru alacak.

Başvurmak isteyen adayların TAI'nin resmi web sitesine uğramaları gerekiyor.

TAI yerli savaş uçağı için mühendis arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Zide ~ 6 yıl önce
Tai den yurtdışına giden mühendislerimizden yardım istesenize...kaçan kaçana...yazık hemde cok yazık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müdür ~ 6 yıl önce
Yakın zamanda üç uçak mühendisi arkadaşım tai’den çıkıp farklı şirketlerde f/o oldu bir şekilde .Tai önce elindeki yetişmiş insan gücünü elinde tutmanın bir yolunu bulsun. Birikmiş tecrübe olmadan gazete ilanıyla bulduğumuz yeni mezun bebe belikle geleceğin savaş uçağını tasarlamaya çalışacağız hadi bakalım hayırlı olsun. Büyük işlere kalkışacaksanız şakır şakır teknoloji üretecek geniş bir tasarımcı kadroya ihtiyacınız var. Bu bizde mevcut değil bakın söylüyorum. İlla yapacağım diyorsanız da eject sistemine özen gösterelim , çalışsın yani kurban oluyum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 6 yıl önce
Muhendis olmayan herkes konusmus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B ~ 6 yıl önce
Masallah cok begendim. Terroristleri gebertmek icin cok ideal bir ucak. Hiz var bombalar var ve bol adrenalin. Emniyetli ucuslar dilerim. Basvuranlar icinde bol sanslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
berber ~ 6 yıl önce
arkadaslar ben berberim, basvursam alirlami yoksa bosuna mi ugrasmis olurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Mühendisi yabancı bulacaklar gibi geliyor nedense

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 6 yıl önce
twittır hesabı olmayan yandı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivil pilot ~ 6 yıl önce
Daha çok arar Kapasitesi sadece Üniv kazanıp okumak ile ölçülü mühendisler var bizim ülkemizde.sonra da parası için pilot olmaya karar verirler.neden onda ileriyi yapacak kapasite yok. Müh bitirmek zor değil marifet sanıyorsanız,sanmayın! Asıl gerisi Mesele müh pilotçuklar:) sahte havacılar.10 knots crosswind uçağı tutamaz kalkıp askeri jet pilotlara saygısızlık ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi misin? ~ 6 yıl önce
Bir doktora gitsen?
? ~ 6 yıl önce
sen doktora git bakar kör! tomo da çektir beynine
Tai ye ~ 6 yıl önce
Sen beka mühendisi alıyorsun da, böyle açıktan mühendis almak bekamizi etkilemez mı? Dışarıdan alınan personelin güvenilir olup olmadığı hakkında kim araştırma yapacak. Sonuçta bu işler stratejik önemi olan işler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dolu ~ 6 yıl önce
bizim mahallede bakkal ahmet i alsınlar mangalda kül bırakmak sorsan mekik yaptık diyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000