26 Ocak 2020, Pazar 09:13:48

Tahran-İstanbul uçağı kalkış sonrası geri döndü!

Tahran-İstanbul seferi yapan İran Airtour Havayolları'na ait yolcu uçağı, kalkışından kısa bir süre sonra teknik arıza nedeniyle havalimanına geri dönmek zorunda kaldı.
  • Bu ülkedeki uçaklara ambargo yaparak insanların ölmesi beklemek sadece ve sadece soykırımdır.
  • sivil ucaklar kesinlikle ambargi disi olmalidir. yarin obur gun bu ucaklardan biri yetersiz bakimdan dusse bunun vebalini kim odeyecek. Iranlilari gercekten tebrik ediyorumki yillardir bu ucaklari herseye ragmen ucurabiliyorlar

Iran Airtour’a ait Airbus A300-600 tipi uçakta iniş takımı arızası yaşandı.

EP-MDN kuyruk tescilli, B9-9716 sefer sayılı Tahran - İstanbul uçağı,  meydana gelen iniş takımı arızası yüzünden kalkış yaptığı meydana geri döndü. Havada yaklaşık 1 saat tur atarak yakıt tüketen uçak Tahran Havalimanı'na güvenli bir şekilde iniş yaptı.

Dün yaşanan olayda yolcular EP-MNI kuyruk tescilli başka bir Airbus A300-600 tipi uçakla İstanbul’a gönderilirken 5 saatlik bir gecikme yaşandı.

İniş takımlarında arıza meydana gelen uçakta bakım ve onarım işlemleri sürüyor.


Tahran-İstanbul uçağı kalkış sonrası geri döndü!

Yorumlar

Bu soykırımdır ~ 4 yıl önce
Bu ülkedeki uçaklara ambargo yaparak insanların ölmesi beklemek sadece ve sadece soykırımdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ambargo ~ 4 yıl önce
sivil ucaklar kesinlikle ambargi disi olmalidir. yarin obur gun bu ucaklardan biri yetersiz bakimdan dusse bunun vebalini kim odeyecek. Iranlilari gercekten tebrik ediyorumki yillardir bu ucaklari herseye ragmen ucurabiliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000