25 Nisan 2020, Cumartesi 11:23:38

Tahliye uçuşlarıyla kaç kişi getirildi?

Dışişleri Bakanlığı Covid-19 salgını çerçevesinde dünyadaki son durumu değerlendirdi. Bakanlık krizin başından itibaren yaklaşık 75’den fazla ülkeden 40 bini aşkın Türk vatandaşının yurda getirildiğini duyurdu.
  • Avrupalilar vatandaslarini ulkemizden kurtarmak icin ucak gonderirlerdi...simdi biz kurtariyoruz...sumsuklere bunu da begendiremezsin,,ne yapsan yaranamazsin...bugun gordukleri hicbir sey ezberlediklerine uymuyor, o yuzden cildirdikca cildiriyorlar. Saldirin saldirabildiginiz kadar, kervan yoluna devam ediyor. Yapici elestiri yapanlar basimiz ustune..
  • Türkiye devlet sorumluluğunu yerine getirip vatandaşlarına sahip çıkıyor. İngiltere ve Almanya da vatandaşlarını getirdi ama görmesek de olur. Sadece işimize geleni görsek yeter. Sonuçta Türkiye’deyiz. Aynı zihniyet aynı maksatla iki eşit gruba bölünüp iki köşede pusuya yatıyor. Yaparsanız birisi ‘niye yaptınız’ diye, yapmazsanız diğeri ‘niye yapmadınız’ diye yaylım ateşi açıyor, veryansın ediyor. Sonra birleşip yine ateş ediyorlar. Hep aynı taktik. Maksat doğruyu bulmak değil, ateşe devam etmek. Hadi gönlünüz olsun, ATEŞ SERBEST!
  • Getirin,daha çok getirin ki ülkede potansiyel hastalar daha da artsın. Üstelik mesafe kuralı da hak getire. Gelenlerin çoğu oralarda yaşayanlar,turist değiller. Sırf vatandaşlarımızı ramazana getirdik şovu için ne yapacaklarını şaşırdılar millet yemeye şaşırmadı.

Dışişleri Bakanlığı Covid-19 salgını çerçevesinde dünyadaki son durumu değerlendirdi. Bakanlık krizin başından itibaren yaklaşık 75’den fazla ülkeden 40 bini aşkın Türk vatandaşının yurda getirildiğini duyurdu.

Dışişleri Bakanlığı Covid-19 salgını ile mücadelede krizin başından itibaren 75’den fazla ülkeden 40 bini aşkın Türk vatandaşının yurda getirildiğini bildirdi.

'32 BİN 763 KİŞİNİN KARANTİNASI SONA ERDİ'

Bakanlık açıklamasında, "24 Nisan 2020 tarihi itibariyle toplam 23 bin 530 vatandaşımız KYK öğrenci yurtlarında kalmaktadır. Gözlem süresi sona eren 32 bin 763 vatandaşımız ise söz konusu yurtlardan tahliye edilmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, halen, geçici süreliğine yurt dışında bulunan ve dönmek için başvuran vatandaşlarımızın, karantina koşulları hazırlanarak en kısa sürede ülkemize getirilmesi için harekete geçilmiştir. Bu kapsamda, yurt dışındaki vatandaşlarımızın ülkemize getirilmelerine devam edilmiş ve dış temsilciliklerimizden edinilen bilgilere göre 23-24 Nisan 2020 tarihlerinde 5 bin 38 vatandaşımız yurda dönüş yapmıştır. Yurt dışında vefat eden Vatandaşlarımız 23 Nisan 2020 tarihinde 3, 24 Nisan 2020 tarihinde 7 olmak üzere toplam 10 vatandaşımız vefat etmiştir” denildi.

Tahliye uçuşlarıyla kaç kişi getirildi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Eskiden ~ 4 yıl önce
Avrupalilar vatandaslarini ulkemizden kurtarmak icin ucak gonderirlerdi...simdi biz kurtariyoruz...sumsuklere bunu da begendiremezsin,,ne yapsan yaranamazsin...bugun gordukleri hicbir sey ezberlediklerine uymuyor, o yuzden cildirdikca cildiriyorlar. Saldirin saldirabildiginiz kadar, kervan yoluna devam ediyor. Yapici elestiri yapanlar basimiz ustune..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskiden'e ~ 4 yıl önce
Avrupalı vatandaşından ibanla para istemedi bilakis karşılıksız para verdi. Onca insanlarını ülkelerine getirdiler kimse şöyle yaptık böyle ettik demedi. Seninkiler ne yaptı,faturaları mı erteledi,karşılıksız para mı verdi? Şov yapıp,tribüne oynayanlara kanmaktan hal oldunuz. Gerçi sen ve senin gibiler de haklısınız zira böyle olmasanız ne iş bulabilirsiniz ne para ne de dişleyecek kemik.
eskiden rumuzuna ~ 4 yıl önce
asıl sümsük senin gibiler. hayat pahalılığı,işsizlik,yolsuzluk,sahtekarlık,yalan,dolan, adaletsizlik, haksızlık,gösteriş,hava herşey ortada hala yalakalık peşindesin.
Çakal işi ~ 4 yıl önce
Türkiye devlet sorumluluğunu yerine getirip vatandaşlarına sahip çıkıyor. İngiltere ve Almanya da vatandaşlarını getirdi ama görmesek de olur. Sadece işimize geleni görsek yeter. Sonuçta Türkiye’deyiz. Aynı zihniyet aynı maksatla iki eşit gruba bölünüp iki köşede pusuya yatıyor. Yaparsanız birisi ‘niye yaptınız’ diye, yapmazsanız diğeri ‘niye yapmadınız’ diye yaylım ateşi açıyor, veryansın ediyor. Sonra birleşip yine ateş ediyorlar. Hep aynı taktik. Maksat doğruyu bulmak değil, ateşe devam etmek. Hadi gönlünüz olsun, ATEŞ SERBEST!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heidelberg ~ 4 yıl önce
Sen ne diyon değişik??? bunların alayı yerleşik yaşayan insanlar malum uçak yok bari erken gelelim EURO getiriyoruz finansal sıkıntımızda yok DOLAR bile KUR 7 iken bayrama da kalırız sonra döneriz kafası gelen akrabam var almanyadan ordan biliyorum
Şov ~ 4 yıl önce
Getirin,daha çok getirin ki ülkede potansiyel hastalar daha da artsın. Üstelik mesafe kuralı da hak getire. Gelenlerin çoğu oralarda yaşayanlar,turist değiller. Sırf vatandaşlarımızı ramazana getirdik şovu için ne yapacaklarını şaşırdılar millet yemeye şaşırmadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şov 2 ~ 4 yıl önce
Size 100% katılıyorum çoğu insan orada yaşayan insanlardır.
Aliiii ~ 4 yıl önce
Guzel kardesim adamlari getirip disari salmiyorlar ki 14 gun karantina aliyorlar. azicik kafani kullan
TEBRİKLER ~ 4 yıl önce
PEKİ BU UÇAKLARLA TOPLAM KAÇ KİŞİ YURTDIŞINA GİTTİ, GELEN KADAR GİDEN DE OLDU,BU TAHLİYE UÇAKLARIYLA OĞLUNU ZİYARETE GİDEN AKRABAM VAR
Aliiii yazana ~ 4 yıl önce
Ahkam kesiyorsun da onca profesör tv'lerde bas bas bağırıyor,asemptom kişiler en riskli grup,14 gün karantinaya güvenmeyin 28 gün sonra bile vaka olabiliyor,kesinlikle uçakla seyahat etmeyin diye sen kalkmış ne saçmalıyorsun?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000