30 Haziran 2009, Salı 16:29:11

TABAN AIR ISPARTA'YA İNDİ

İran merkezli havayolu şirketi Taban Air Isparta uçuşlarına başladı...
  • İran uçağıyla gelen yolcular direk Antalya'ya gidiyor, Isparta ile Havalimanını kullanmaları dışında hiçbir alakası yok olayın... Bakım hangarı da sanırım Ağustos ayında bitmiş olacak...
  • İran'dan Isparta'ya uçuş düzenlenmesinin sebebi ne ola ki? İranlılar Ispartayı çok mu seviyor. Nasıl bir müşteri portföyü var gerçekten merak konusu...
  • Isparta havalimanına açılması planlanan uçak bakım hangarından haberi olan var mı. o bölgeden bir uçak bakım teknisyeni olarak bunu dört gözle bekliyorum.
  • Herkes basladi yine de konusmaya. S7 ve ya eski ismi Sibir Airlines (Sibirya) filosundan Tu-154`leri yakitin cok fazla tuketmesinden dolayi cikardi. Tu-154-M modelleri Avrupa`ya gayet normal olarak ucuyor. Izin verilmeyen Tu-154-B modelleridir. Tu-154-M ozel ses onleyiciler ve kalkis agirliginin azaltmasiyla Avrupa`daki ses gurultusu standartlarina getirilmistir. Eger ki TU-154 kotu bir ucak olsa, Polonya cumhurbaskaninda bi model olmazdi, en azindan.
  • s7 bir havayoludur ve filoda gayet iyi uçaklar bulunmaktadır.
  • 154 beğenmeyenler bir zahmet araştırın kaza geçmişini ve sebeplerini. özellikle teknik sebepten düşenlere bir bakın. madem bir havacılık haberi veren bir siteye çekinmeden 154 ler eski cart curt diyorsunuz bu araştırmayı yapmak ta ilgi alanınıza girebilir canınız sıkılmaz.
  • Burada bazen yorumlari gördükce inanin gülesim geliyor.Havacilikla ilgisi bile olmayan arkadaslar yorum yapiyorlar. Lufthansa Technik´de Airbus teknikeri olarak sunu söyleyebilirim.S7 bildigim kadariyla havayolu ucak modeli hic degil.Tupolev ucaginin eski olmasi o kadar fazla bir önem tasimiyor.Ucaklara ihtiyaci olan bakimi verildiginde birakin Isparta Istanbulu tüm Avrupaya inebilir.Frankfurt´da ben sahidim buna
  • ıspartaya uçuş olsun diye kırk takla atanlar şimdi uçağın biçimini beğenmiyorlar, nasıl bir çelişkidir anlamak mümkün değil, aırbus ile iletişime geçin altın kaplı limanınıza a380 leri indirsin.
  • Neden hala bu kadar eski uçaklara hava sahamız açık?
  • Uçağın modeli S7 değil Tu-154 dür.. ayrıca bırakın Ispartayı bu uçaklar hergün İstanbula defalarca inip kalkıyor. (Kishair, Vladivostok, Aeroflot vs.. )

30 Kasım’daki uçak kazasından sonra uçuşları durdurulan ve hiçbir şirketin uçmadığı Isparta Havalimanı’na Taban Air bugün ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

İran merkezli olan Taban Air'in bugün seferlere başlamasının ardından Kish Air da 10 Temmuz’da Isparta uçuşlarına başlayacak.

Taban Air

İşte İran’dan Isparta’ya yapılacak olan seferlerin listesi:



Tablo - Seferler

TABAN AIR ISPARTA'YA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 15 yıl önce
İran uçağıyla gelen yolcular direk Antalya'ya gidiyor, Isparta ile Havalimanını kullanmaları dışında hiçbir alakası yok olayın... Bakım hangarı da sanırım Ağustos ayında bitmiş olacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
İran'dan Isparta'ya uçuş düzenlenmesinin sebebi ne ola ki? İranlılar Ispartayı çok mu seviyor. Nasıl bir müşteri portföyü var gerçekten merak konusu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Isparta havalimanına açılması planlanan uçak bakım hangarından haberi olan var mı. o bölgeden bir uçak bakım teknisyeni olarak bunu dört gözle bekliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Herkes basladi yine de konusmaya. S7 ve ya eski ismi Sibir Airlines (Sibirya) filosundan Tu-154`leri yakitin cok fazla tuketmesinden dolayi cikardi. Tu-154-M modelleri Avrupa`ya gayet normal olarak ucuyor. Izin verilmeyen Tu-154-B modelleridir. Tu-154-M ozel ses onleyiciler ve kalkis agirliginin azaltmasiyla Avrupa`daki ses gurultusu standartlarina getirilmistir. Eger ki TU-154 kotu bir ucak olsa, Polonya cumhurbaskaninda bi model olmazdi, en azindan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
s7 bir havayoludur ve filoda gayet iyi uçaklar bulunmaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
154 beğenmeyenler bir zahmet araştırın kaza geçmişini ve sebeplerini. özellikle teknik sebepten düşenlere bir bakın. madem bir havacılık haberi veren bir siteye çekinmeden 154 ler eski cart curt diyorsunuz bu araştırmayı yapmak ta ilgi alanınıza girebilir canınız sıkılmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Burada bazen yorumlari gördükce inanin gülesim geliyor.Havacilikla ilgisi bile olmayan arkadaslar yorum yapiyorlar. Lufthansa Technik´de Airbus teknikeri olarak sunu söyleyebilirim.S7 bildigim kadariyla havayolu ucak modeli hic degil.Tupolev ucaginin eski olmasi o kadar fazla bir önem tasimiyor.Ucaklara ihtiyaci olan bakimi verildiginde birakin Isparta Istanbulu tüm Avrupaya inebilir.Frankfurt´da ben sahidim buna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ıspartaya uçuş olsun diye kırk takla atanlar şimdi uçağın biçimini beğenmiyorlar, nasıl bir çelişkidir anlamak mümkün değil, aırbus ile iletişime geçin altın kaplı limanınıza a380 leri indirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Neden hala bu kadar eski uçaklara hava sahamız açık?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Uçağın modeli S7 değil Tu-154 dür.. ayrıca bırakın Ispartayı bu uçaklar hergün İstanbula defalarca inip kalkıyor. (Kishair, Vladivostok, Aeroflot vs.. )

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000