02 Mart 2011, Çarşamba 08:18:34

SWISS "FIRST CLASS" KONSEPTİNİ YENİLEDİ

Swiss International Airlines, ''First Class'' için ikram konseptini yeniledi.
  • swiss air'in yaptığı premium sınıfta thy'nin ekonomi sınıfında yaptığı yemek seçim olanağını ilham almaktır buda gösterirki THY swiss air gibi dünya devleri tarafından örnek bir hava yolu şirketidir. Kıskanan muhalifler çatlasın
  • şu anda onlar thy'yi örnek alıyorlar.avrupada ki ekonomik kriz özellikle swiss'in de çok canını yaktı.thy'in krizde büyümesi onları yeni strateji planları yapmaya itti.. euroairport..
  • Yaşasın obezite !:))
  • bir kere swiss airin 777 uçağı yoktur 330 ve 340 ları vardır. dolayısıyla hikaye thy nin 777 sindeki fisrt classı gören yok burada herhalde resmen yatak oluyor son derece rahat özel aşçı ve her an san ait hostes var ne istersen onu getiriyor sonra da kapını çek kapat uyu veya televizyon syret.. bana kalkıp düdük swiis airin first classını övüyorsunuz
  • THY örnek alsın bari bunları.
  • Bu abartılara bazen şaşırıyorum. Zenginlere hizmet edilecek diye emniyet unsurlarından feragat ediliyor. Porselen tabak, yok bilmemne. Herkesin yediği kaptan yesen incilerin mi dökülür? Çok lüks istiyorsan kendi uçağınla git. Gayet anlamsız uygulamalar. Ha yatar koltuklar, daha fazla bacak mesafesi, eğlence sistemleri vs. onlara söyleyecek laf yok.
Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Swiss Premium yolcularına daha kişisel ve hızlı hizmet verilmesinin yanı sıra zengin yemek ikramının sunulacağı, uçaktaki diğer yeniliklerin ise ikramın porselen tabaklar ve zarif bardaklarla yapılacağı ve ''First Class'' kabinde kullanılacak aksesuarların da yeniden tasarlandığı kaydedildi.

Açıklamada, Swıss First Class yolcuları için 2 Marttan itibaren gece uçuşlarında Premium yolcuların menüden yemek seçerek daha hızlı servis alabileceği, uçakta geçirecekleri süreyi kişisel tercihleri doğrultusunda değerlendirebileceği ve daha uzun süre uyuma olanağı bulabileceği ifade edilerek, ''First Class'' yolcularına günün her saatinde alacarte seçeneğinin sunulacağı, ayrıca İsviçre lezzetlerini içeren menü, sosis ve ''Rösti'' gibi geleneksel İsviçre yemekleriyle zenginleştirildiği belirtildi.

İniş öncesinde de yolculara tekrar alacarte menüde yer alan taze yemeklerden seçim yapma olanağı sunulacağı bildirilen açıklamada, Swiss havayollarının uçak içi hizmetlerinden sorumlu Sarah Klatt Walsh'ın ''Yeni hizmet konseptini First Class yolcularımızın tercihleri ve istekleri doğrultusunda oluşturduk. Kişiye özel hizmet sunarak yolcularımızın uçakta geçirecekleri süreyi kendi tercihleri doğrultusunda değerlendirebilmelerini sağlıyoruz. First Class yolcularına yemek ikramı, Fine Bone China porselen tabaklar ve Riedel markalı bardaklarla yapılacak. Ayrıca uçakta yolculara verilen amenity kit, pijama, yastık ve battaniyelerin tasarımı da yıl içinde aşamalı olarak tamamen yenilenmiş olacak. Bunun yanı sıra uçakta sunulan dergi seçenekleri de zenginleştirildi'' ifadesine yer verildi.
SWISS "FIRST CLASS" KONSEPTİNİ YENİLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
swiss air'in yaptığı premium sınıfta thy'nin ekonomi sınıfında yaptığı yemek seçim olanağını ilham almaktır buda gösterirki THY swiss air gibi dünya devleri tarafından örnek bir hava yolu şirketidir. Kıskanan muhalifler çatlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
şu anda onlar thy'yi örnek alıyorlar.avrupada ki ekonomik kriz özellikle swiss'in de çok canını yaktı.thy'in krizde büyümesi onları yeni strateji planları yapmaya itti.. euroairport..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yaşasın obezite !:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bir kere swiss airin 777 uçağı yoktur 330 ve 340 ları vardır. dolayısıyla hikaye thy nin 777 sindeki fisrt classı gören yok burada herhalde resmen yatak oluyor son derece rahat özel aşçı ve her an san ait hostes var ne istersen onu getiriyor sonra da kapını çek kapat uyu veya televizyon syret.. bana kalkıp düdük swiis airin first classını övüyorsunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
THY örnek alsın bari bunları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu abartılara bazen şaşırıyorum. Zenginlere hizmet edilecek diye emniyet unsurlarından feragat ediliyor. Porselen tabak, yok bilmemne. Herkesin yediği kaptan yesen incilerin mi dökülür? Çok lüks istiyorsan kendi uçağınla git. Gayet anlamsız uygulamalar. Ha yatar koltuklar, daha fazla bacak mesafesi, eğlence sistemleri vs. onlara söyleyecek laf yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000