25 Temmuz 2019, Perşembe 09:03:03

Sürpriz isim... DHMİ'nin yeni genel müdürü belli oldu

Funda Ocak'tan boşalan DHMİ Genel Müdürlüğü koltuğuna Hüseyin Keskin atandı.
  • Yeni Genel Müdür kurumu böler mi birleştirir mi sizce ?
  • Akademist arkadaş sen neden atco oldun,gidip üniversitede ders verseydin ya? Ya da ders vermeyi becerebiliyorsan eğer gelip simulatorde öğrencilere ders versene? Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.
  • Bi ara her yorumun altına koyuncu mahlasıyla yazan kuleci vardı ne oldu o eleman hiç gözükmüyor. temmuzda dahmi bölünecek mağaşlar 20bin olacak diyordu. temmusda bitti ama koyuncunun dedikleri çıkmadı. yalancı çobanın işine döndü.
  • Bu önemli atamada soru işareti çok. Ama atamayı yapan büyüklerimizin de bildiği çoktur diyelim ve şu notu da ekleyip yazıyı bitirelim: Bu önemli gelişme DHMİ’yi özelleştirmenin ayak sesleri olabilir mi? Hepinize iyi uçuşlar olsun..
  • Burada arff personeli gibi yazan kulecilere itibar etmeyiniz. Gerçek arff personeli kendisine etvayici demez. Kulecilere de atc demez.
  • Etvayiciler belediyeye gönderilecek, güvenlikçiler havuza gönderilecek, atcolar ise seyrüsefer anonim ortaklığında yüzde 50 zamlı maaşlarıyla çalışmaya devam edecekler.
  • Bir bıkmadınız lan fitne ekmeye çalışmaktan. Gevşeklik yapacağına mesleğine katkı sunmaya çalış. Mesleğine diyorum çünkü kontrolör olmadığın (ya da olamadığın?) belli. Doğuda yaşam şartları ortada iken, yeteneğe göre Ünite seçimi yapılmıyor iken, torpille her tarafa tayin yolu açıkken, maaş farklılaştırma yapılamaz. Maaş zam olayını doğru söyledin ama! 20 bin hakkımızdır.
  • DEVLETİN TEK KURUŞUNUN HESABINI SORAN BANKAMATİK MEMURLARINI GÖREVE ÇAĞIRAN MALATYA MEYDAN MÜDÜRLÜĞÜNÜ YENİDEN DİZAYN EDEN KÜLTÜRLÜ İNSANCIL MUHTEŞEM BİR BÜROKRAT OLARAK KENDİSİ İLE UĞRAŞACAK O KADAR ASALAĞA RAĞMEN DİK DURUŞUNU VE DEVLET TERBİYESİNİ BOZMAYAN MALATYA MEYDAN MÜDÜRÜNÜN HERKES NE OLDUĞUNU İYİ BİLİR MAKAM PEŞİNDE OLAN VE İŞE LİYAKATLA BAKANLAR YORUMLARINI ESİRGEMESİNLER.
  • Güzel kardeşim sorun şu ki maliye ve hazine 1. grup maaşının artmasına izin verirken 2. ve 3. grubun maaşının artmasına hazineye yük getireceği müsaade etmiyor. 1. grup maaşı artınca da 2. ve 3. grubun bazı üyeleri biz alamıyorsak 1. grup da almasın deyip taş koymak için kulis ve lobi faaliyeti yapıyor. Beraber servise bindiği atc arkadaşının arkasından 'Bizim Hasan alacağına elin Almancı Hans'ı alsın' diyor. Ne yazık ki kurumda böyle haset ve kin duyguları dolu personel var.
  • 7k ile 6.5k arasında dağlar kadar fark var. Sen de haklısın

DHMİ'de bir süredir vekaleten Mehmet Ateş'in yürüttüğü Genel Müdürlük koltuğuna sürpriz bir isim atandı. Türk Hava Yolları'nın yer hizmetleri şirketi TGS'de genel müdürlük yaptıktan sonra İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'da CEO olarak görev yapan Hüseyin Keskin, DHMİ'nin yeni genel müdürü oldu.

Atamaya ilişkin kararname bugün yayımlandı ve DHMİ'nin yeni genel müdürü koltuğuna Keskin oturdu.

HÜSEYİN KESKİN KİMDİR?

Pertevniyal Lisesi’ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Matematik Bölümünde lisans eğitimini tamamlayan Keskin, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisans yaptı. Yine aynı üniversitede finansman alanında doktora çalışmalarına devam etmektedir.

8 Ağustos 2016 yılında Havacılık sektöründe birbirinden önemli projelere imza atan Hüseyin Keskin, İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin İcra Kurulu Başkanlığı’na getirildi.

Türk Hava Yolları’nda Yer İşletme Başkanı olarak çalışan ve Türkiye’nin en büyük yer işletme şirketi TGS’de Kurucu Genel Müdürlük yapan Keskin, İGA Havalimanına atanmadan önce sırası ile; TAV Park Genel Müdürlüğü, İDO Genel Sekreteri, TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu’nun Havacılık ve Yer İşletmeden sorumlu danışmanlığı görevlerinde bulundu. Hüseyin Keskin, TAV’ın yapımını gerçekleştirdiği Medine Havalimanı projesinde yönetim adına görev yaparak, havalimanı işletmesinin hayata geçirilmesine katkı sağladı.

25 Temmuz 2019 tarihinde Resmi Gazete'de bazı kurumlara ilişkin atama kararları yayınlandı. Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Hüseyin Keskin atandı.

 

Sürpriz isim... DHMİ'nin yeni genel müdürü belli oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (175)

Şüpheci ~ 5 yıl önce
Yeni Genel Müdür kurumu böler mi birleştirir mi sizce ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fikrim var ~ 5 yıl önce
Bence kurum bölünmeyecek en azından 2-3 yıllık orta vadede ama daha uzun süre icin birşey diyemem
Akademiye ~ 5 yıl önce
Akademist arkadaş sen neden atco oldun,gidip üniversitede ders verseydin ya? Ya da ders vermeyi becerebiliyorsan eğer gelip simulatorde öğrencilere ders versene? Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Simulator ~ 5 yıl önce
Nasil geciliyor acaba simulatore bi anlatir misiniz ahaha
Koyuncu ~ 5 yıl önce
Bi ara her yorumun altına koyuncu mahlasıyla yazan kuleci vardı ne oldu o eleman hiç gözükmüyor. temmuzda dahmi bölünecek mağaşlar 20bin olacak diyordu. temmusda bitti ama koyuncunun dedikleri çıkmadı. yalancı çobanın işine döndü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CIO3 ~ 5 yıl önce
Bu önemli atamada soru işareti çok. Ama atamayı yapan büyüklerimizin de bildiği çoktur diyelim ve şu notu da ekleyip yazıyı bitirelim: Bu önemli gelişme DHMİ’yi özelleştirmenin ayak sesleri olabilir mi? Hepinize iyi uçuşlar olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 5 yıl önce
Burada arff personeli gibi yazan kulecilere itibar etmeyiniz. Gerçek arff personeli kendisine etvayici demez. Kulecilere de atc demez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kâmâl bey ~ 5 yıl önce
Etvayiciler belediyeye gönderilecek, güvenlikçiler havuza gönderilecek, atcolar ise seyrüsefer anonim ortaklığında yüzde 50 zamlı maaşlarıyla çalışmaya devam edecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
On the bOk hyarına ~ 5 yıl önce
Bir bıkmadınız lan fitne ekmeye çalışmaktan. Gevşeklik yapacağına mesleğine katkı sunmaya çalış. Mesleğine diyorum çünkü kontrolör olmadığın (ya da olamadığın?) belli. Doğuda yaşam şartları ortada iken, yeteneğe göre Ünite seçimi yapılmıyor iken, torpille her tarafa tayin yolu açıkken, maaş farklılaştırma yapılamaz. Maaş zam olayını doğru söyledin ama! 20 bin hakkımızdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kuleci ~ 5 yıl önce
Senin atco olmadığın çok belli,board başı tazminatı trafik atan her atconun hakkıdır. Belliki masa başında evrak yazan bir atcosun.
Salata ~ 5 yıl önce
On the board doğru söylemiş,taşrada uçak olmayan yerde yan gelip yatıyorsun saha kontrolde trafik atan adamla aynı maaşı alıyosun. Sonrada doğruları biri söyleyince zoruna gidiyor,hakaret ediyosun. Feast'ten düşük puan alıyosun,puanın doğuya yetiyor ve sen gönüllü oraya gidiyosun sonra doğuda şartlar zor diye ağlamaya başlıyosun. Yeterki işim olsun diye kpss giriyosun, işe girince doğuda çalışmam diyosun. Adalet herkes için gerekli. You fly we care.
Simulator ~ 5 yıl önce
On the boarda laf söyleyen kesin simulatörde eğitim veren haksız yere öğrencileri drop eden bir atcodur. Simulatördeki atcolara aim memuru kadar maaş verilmesi gerekir. Zaten maaşın üzerine eğitim ücreti alıyorlar.
Bravooo ~ 5 yıl önce
On the boarda hakaret eden küfürbaz kişi atco ise vay halimize diyorum. On the board'ın söylediklerinin eksiği var fazlası yok. Saha kontrolde trafik atan atco stca,tcas,frekans,radar vs problemleriyle uğraşırken fmp'de çalışan atco slot ayırarak aynı parayı alıyor. Adalet bunun neresinde? Hepimiz on the board'uz!!!
DEVLETCİ ~ 5 yıl önce
DEVLETİN TEK KURUŞUNUN HESABINI SORAN BANKAMATİK MEMURLARINI GÖREVE ÇAĞIRAN MALATYA MEYDAN MÜDÜRLÜĞÜNÜ YENİDEN DİZAYN EDEN KÜLTÜRLÜ İNSANCIL MUHTEŞEM BİR BÜROKRAT OLARAK KENDİSİ İLE UĞRAŞACAK O KADAR ASALAĞA RAĞMEN DİK DURUŞUNU VE DEVLET TERBİYESİNİ BOZMAYAN MALATYA MEYDAN MÜDÜRÜNÜN HERKES NE OLDUĞUNU İYİ BİLİR MAKAM PEŞİNDE OLAN VE İŞE LİYAKATLA BAKANLAR YORUMLARINI ESİRGEMESİNLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aproncu'ya ~ 5 yıl önce
Güzel kardeşim sorun şu ki maliye ve hazine 1. grup maaşının artmasına izin verirken 2. ve 3. grubun maaşının artmasına hazineye yük getireceği müsaade etmiyor. 1. grup maaşı artınca da 2. ve 3. grubun bazı üyeleri biz alamıyorsak 1. grup da almasın deyip taş koymak için kulis ve lobi faaliyeti yapıyor. Beraber servise bindiği atc arkadaşının arkasından 'Bizim Hasan alacağına elin Almancı Hans'ı alsın' diyor. Ne yazık ki kurumda böyle haset ve kin duyguları dolu personel var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi memura ~ 5 yıl önce
7k ile 6.5k arasında dağlar kadar fark var. Sen de haklısın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000