16 Mayıs 2010, Pazar 10:12:13

Surinam'da uçak kazası: 8 ölü

Güney Amerika ülkesi Surinam'da küçük bir uçak düştü, uçaktaki 8 kişinin öldüğü sanılıyor.
  • evet kül yine kuzeyden bastirmaya başladi. osn bilgiye gore londra bolgesindeki havalimanlari 1800z ya kadar acik.. sonrasina aksam karar veirlecek.. asağida kapananlar mevcut. buyuk havalimanlarida var.. bu alan yarina kadar iyice genişleyeiblir. benim tahminim. londra havalimanlarida bu gece kapanablir.. AIRPORTS FALLING WITHIN THE 1200Z-1800Z NO FLY ZONE (NFZ) INCLUDE ALL THOSE IN NORTHERN IRELAND, RONALDSWAY, PRESTWICK, CARLISLE, LEEDS, MANCHESTER, LIVERPOOL, DONCASTER, HUMBERSIDE AND EAST MIDLANDS AND SOME SCOTTISH ISLAND AIRPORTS INCLUDING CAMPBELTOWN, ISLAY AND BARRA.. NO CLEARANCES WILL BE ISSUED TO PENETRATE THE NFZ
  • yanardağ nedeniyle irlandada bi kaç meydan tekrar kapandi. bugun aksama dogru muhtemelen ingilterede mancester glasgow gibi meydanlar kapanabilir. bu gece yarin sabaha dogru bu sayi artabilir. yanardağ şu an aktif ve yogun bir şekilde kül püskürtüyor..kaynak : eurocontrol web sayfasi..
  • Allah rahmet eylesin...
Surinamlı Yetkililer, çift motorlu "Antonov AN-28" tipi uçağın, muhtemelen kötü hava şartları yüzünden başkent Paramaribo'nun 300 kilometre güneydoğusundaki ormanlık alanda düştüğünü açıkladı.

Surinam'daki hava yolu şirketi Blue Wing'e ait uçakta pilot ve yardımcı pilot ile altı yolcu bulunuyor.

Ülkenin doğusundaki Godo Holo'dan başkente gitmek üzere kalkan uçağın, kalktıktan kısa süre sonra düştüğü belirtildi.
Surinam'da uçak kazası: 8 ölü

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
evet kül yine kuzeyden bastirmaya başladi. osn bilgiye gore londra bolgesindeki havalimanlari 1800z ya kadar acik.. sonrasina aksam karar veirlecek.. asağida kapananlar mevcut. buyuk havalimanlarida var.. bu alan yarina kadar iyice genişleyeiblir. benim tahminim. londra havalimanlarida bu gece kapanablir.. AIRPORTS FALLING WITHIN THE 1200Z-1800Z NO FLY ZONE (NFZ) INCLUDE ALL THOSE IN NORTHERN IRELAND, RONALDSWAY, PRESTWICK, CARLISLE, LEEDS, MANCHESTER, LIVERPOOL, DONCASTER, HUMBERSIDE AND EAST MIDLANDS AND SOME SCOTTISH ISLAND AIRPORTS INCLUDING CAMPBELTOWN, ISLAY AND BARRA.. NO CLEARANCES WILL BE ISSUED TO PENETRATE THE NFZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yanardağ nedeniyle irlandada bi kaç meydan tekrar kapandi. bugun aksama dogru muhtemelen ingilterede mancester glasgow gibi meydanlar kapanabilir. bu gece yarin sabaha dogru bu sayi artabilir. yanardağ şu an aktif ve yogun bir şekilde kül püskürtüyor..kaynak : eurocontrol web sayfasi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah rahmet eylesin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000