18 Kasım 2020, Çarşamba 11:00:48

SunExpress'ten "orta koltuk boş" uygulaması

SunExpress misafirleri, artık mevcut rezervasyonlarına ilave olarak iç hatlarda 59,99 TL, dış hatlarda ise 39,99 avrodan başlayan fiyatlarla yanlarındaki orta koltuğun boş kalmasını sağlayabilecek.
  • Butik otel gibi ucak zevkli
  • mantıklı, orta koltugun boş olması konusunda direten yolcu için çözüm yolu , dileyen satın alabilir.
  • 4A icin bilet aliyorsunuz diyelim, 4B bos olsun diye ekstra para oduyorsunuz. 4C icin bilet alan yolcu bundan haberdar degil ve o da yanim bos kalsin istiyor ! Ayni koltuga iki kere ek ucret mi alacak firma yoksa hesabi 4A ve 4C Alman usulu ile ortak mi odeyecek :) Tabii bir de ucagin aslinda bos olabilecegi ve birakin yaninizdaki orta koltugu, tum row zaten bos olacaksa ne olacak para iadesi verilecek mi insanlara. Guvenlik imkani sunuyoruz adi altinda biraz zaten bos kalan koltuklardan nasil para aliriz dusuncesi yatiyor gibi. Uyanik esnaf projesi gibi olmus biraz, kimin aklina geldiyse tebrikler.
  • Paran yoksa corona ol diyorlar
  • Süreci en iyi yöneten şirket.

SunExpress misafirleri, artık mevcut rezervasyonlarına ilave olarak iç hatlarda 59,99 TL, dış hatlarda ise 39,99 avrodan başlayan fiyatlarla yanlarındaki orta koltuğun boş kalmasını sağlayabilecek.

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, misafirlerinin ve uçuş ekiplerinin sağlıklı ve emniyetli seyahati için gerekli tüm tedbirleri alan şirket, yolcularının daha rahat seyahat edebilmelerini sağlamak amacı ile ek ücret karşılığında orta koltuğu da rezerve etme imkanı sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress'in Ticaret Direktörü Peter Glade, şunları kaydetti:

"Bizimle seyahat eden yolcularımızın kendilerini güvende hissetmeleri daima önceliğimizdir. Son dönemlerde misafirlerimizin yanlarındaki orta koltuğu da rezerve etme yönündeki yoğun taleplerini dikkate aldık. Onların bu süreçte daha rahat ve kaygısız seyahat edebilmelerini sağlayacak bu hizmeti hayata geçirmiş olmaktan dolayı mutluyuz. Yolcularımıza ve uçuş ekiplerimize sağlıklı ve emniyetli bir seyahat deneyimi sunabilmek için gerekli tüm önlemleri almaya devam ediyoruz."

Verilen bilgiye göre, SunExpress misafirleri, artık mevcut rezervasyonlarına ilave olarak iç hatlarda 59,99 TL, dış hatlarda ise 39,99 avrodan başlayan fiyatlarla yanlarındaki orta koltuğun boş kalmasını sağlayabilecek.

SunExpress'ten "orta koltuk boş" uygulaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Margo ~ 3 yıl önce
Butik otel gibi ucak zevkli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sxs ~ 3 yıl önce
mantıklı, orta koltugun boş olması konusunda direten yolcu için çözüm yolu , dileyen satın alabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Garip ~ 3 yıl önce
4A icin bilet aliyorsunuz diyelim, 4B bos olsun diye ekstra para oduyorsunuz. 4C icin bilet alan yolcu bundan haberdar degil ve o da yanim bos kalsin istiyor ! Ayni koltuga iki kere ek ucret mi alacak firma yoksa hesabi 4A ve 4C Alman usulu ile ortak mi odeyecek :) Tabii bir de ucagin aslinda bos olabilecegi ve birakin yaninizdaki orta koltugu, tum row zaten bos olacaksa ne olacak para iadesi verilecek mi insanlara. Guvenlik imkani sunuyoruz adi altinda biraz zaten bos kalan koltuklardan nasil para aliriz dusuncesi yatiyor gibi. Uyanik esnaf projesi gibi olmus biraz, kimin aklina geldiyse tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyiymiş ~ 3 yıl önce
Paran yoksa corona ol diyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 3 yıl önce
“Paran yoksa corona ol” denmiyor, “tum tedbirlere ragmen icine sinmiyorsa orta koltugu bloke edebilirsin” deniyor.
Boş ~ 3 yıl önce
Adamlar babanın hayrına uçurmuyo, herkes koronayı batmadan atlatmaya çalışıyoken şirketin hem yolcu rahat etsin hem biz kazanalım düşüncesi gayet normal. Sen zaten uçma ya bu mantıkta bi insan evden çok çıkmasın mümkünse
Helal olsun ~ 3 yıl önce
Süreci en iyi yöneten şirket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ouff ~ 3 yıl önce
Uçaklar çok dolu ya :) satamadigini sat yöntemi yemeyin..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000