08 Ocak 2019, Salı 12:00:43

SunExpress’ten öğrencilere yeni yıl sürprizi

SunExpress, merkezi olan Antalya’daki Nurcan Rüstem Cömertoğlu Ortaokulu öğrencilerine yeni yıl hediyesi olarak uçak gezisi düzenledi.
  • Maaslara zam lütfen! Rica ediyoruz...
  • Sunexpress, kokpit calisanlarina zam yapmadigi surece gelen gider, sirketi basamak gibi kullanir. Bu sirketin ruhu yok cunku gelen gidiyor. Kokpit ekibi inanilmaz huzursuz maaslar hakkinda.
  • Ben başvurumu yaptım. Şirketinde işine geliyor zaten. Yönetimin aşırı profesyonelliğini çekemem. Çeker giderim. Benim gibi 20 kişi gitse, belki kalanların bir işine yarar.
  • Maaşlara zam ne olacak? Dünya standartını geçtim. Türkiye standartının bile altında adam çalıştırıyorsunuz.
  • çocukları münih diye istanbula götürmüş;))
  • Sunexpress 3QCQ simulator assessment i geçtim :) mülakatı da geçerim inşaallah güzel şirket...
  • Personelin yüzünü güldürecek bir tane bile süpriz yok mu? Roster düzeltmesi ya da maaş zam mı gibi...
  • Emeğinize sağlık. Üniversiteye giderken uzaktan gördüğüm uçak restoran bile ne kadar çok heyecanlandırmıştı beni. Daha çok organize edilmesi dileğiyle.
  • Bülent Şanlı.

Kurulduğu günden bu yana öğrencilerin ufkunu genişletmek, genç zihinlere ilham vermek ve onları motive etmek amacı ile çalışmalarını sürdüren SunExpress, merkezi olan Antalya’daki Nurcan Rüstem Cömertoğlu Ortaokulu öğrencilerine yeni yıl hediyesi olarak uçak gezisi düzenledi. SunExpress uçağını ve kokpitini yakından görme ve inceleme imkanına sahip olan öğrencilere SunExpress ekibi tarafından kitaplar hediye edildi.

Uçak ziyaretleri süresince öğrencilere eşlik eden SunExpress uçuş ekipleri ve tamamen gönüllük esasına dayalı olarak SunExpress çalışanlarından oluşan Guardian Angels/Yardım Melekleri komitesi üyeleri, öğrencilere uçuş güvenliği hakkında da bilgiler verdi.

Öğrencilere uçak ve kokpit ile ilgili genel bilgiler veren SunExpress kaptanlarından Bülten Şanlı şunları söyledi: “Hepimizin çocukluğumuzda gerçekleşmesini istediğimiz hayalleri olmuştur. Hala SunExpress’te Kaptan ve Öğretmen pilotu olan 28 yıllık bir havacı olarak çocukluğumdaki belki de en imkansız görünen pilot olma hayalimi gerçekleştirmeyi başardım. Kendi hayatımdan örnekler ile öğrenci kardeşlerimize hayallerini gerçekleştirmeleri için neler yapmaları gerektiğini; karşılarına çıkabilecek zorlukları birer birer aşabilmeleri için çok çalışmaları ve azimli olmaları gerektiğini paylaştım”.



SunExpress’ten öğrencilere yeni yıl sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

FO ~ 5 yıl önce
Maaslara zam lütfen! Rica ediyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Calisan ~ 5 yıl önce
Sunexpress, kokpit calisanlarina zam yapmadigi surece gelen gider, sirketi basamak gibi kullanir. Bu sirketin ruhu yok cunku gelen gidiyor. Kokpit ekibi inanilmaz huzursuz maaslar hakkinda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/o ~ 5 yıl önce
Ben başvurumu yaptım. Şirketinde işine geliyor zaten. Yönetimin aşırı profesyonelliğini çekemem. Çeker giderim. Benim gibi 20 kişi gitse, belki kalanların bir işine yarar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 5 yıl önce
Maaşlara zam ne olacak? Dünya standartını geçtim. Türkiye standartının bile altında adam çalıştırıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
banker bülo ~ 5 yıl önce
çocukları münih diye istanbula götürmüş;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator33 ~ 5 yıl önce
Sunexpress 3QCQ simulator assessment i geçtim :) mülakatı da geçerim inşaallah güzel şirket...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekor kar ama?? ~ 5 yıl önce
Personelin yüzünü güldürecek bir tane bile süpriz yok mu? Roster düzeltmesi ya da maaş zam mı gibi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok güzel ~ 5 yıl önce
Emeğinize sağlık. Üniversiteye giderken uzaktan gördüğüm uçak restoran bile ne kadar çok heyecanlandırmıştı beni. Daha çok organize edilmesi dileğiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptanin ismi ~ 5 yıl önce
Bülent Şanlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bülent Sanli, hayalleri söndüren adam. ~ 4 yıl önce
Bülent Sanli. Hayatimda unutamiyacagim isim. SunExpress kurul mülakatinda beni eleyen adam. Mülakata onun o koltukta oturdugunu ve hayallerine son noktayi koyan adam oldugunu söyledimi o cocuklara? Zor sartlar Altinda yaptim egitimimi. SunExpressin tüm testlerini cok iyi gectim. Yinede eledi. Hayal kirikligina ugradim Ama pes etmedim. Suan CONDOR Havayollarinda ucuyorum. Maasim cok iyi, roster süper. Insanlari cok güzel. Ego problemi yok. Bir gün belki havalimaninda yine karsilasiriz Bülent Bey. Bir kac söylecek lafim var daha. Selamlar F/O

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000