13 Mart 2022, Pazar 09:47:39

SunExpress'ten acentelere mektup

ABD, AB ve İngiltere'nin Rusya'ya yönelik sert yaptırımları tüm şirketleri tedirgin ediyor. Uluslararası faaliyet gösteren şirketler, bir şekilde Rusya'ya dönük yaptırımlardan nasibini almaktan korkuyor.
  • Teknik Ali babanın çiftliği oldu böyle kurumsal bir şirket böyle amatör mü yönetilir hiç mi teknik denetlenmez hiç mi çalışanlara durumunuz nedir diye sorulmaz lafta mobing ve etik kurulları var sıkarsa sesini çıkar yeter ki koltukta kalsınlar yapmadıkları kalmaz Ahmet bey göreve kalite departmanı göreve etik kurulu göreve mobing denetimi göreve . Huzurlu bir teknik istiyoruz. İnsanların konusabildigi bir ortam istiyoruz değer görmek istiyoruz. İnsanların kaderinin anlık olarak birinin iki dudağının arasında olmamasını istiyoruz yarın beni de mi kapı önüne koyacaklar korkusuyla çalışmak istemiyoruz
  • Worldfocus tan daha zavallı hale düşecek bu şirket ve yöneticileri, Bir vesile ile tepeden aşağı yönetimini tanıdım daha basiretsiz yöneticiler bulunamadı, kriz dönemlerinde verdikleri kararlarlafa idbatladılar, başka şirketlerde yetiş miş kaliteli elemanların biriktirdiklerini harcamışlar on yıldır, şimdi kendi kalitelerine düşürdüler şirketi, İddia ediyorum ilk tehlikeli kaza sunfokustan gelecek,, tüm çanlar çalıyor alarmlar susmuyor, yönetim kör ve sağır, Bakalım kaç vakitte göreceğiz.
  • Tek inkalar götürebilen türdendir.
  • Teknik te heyelan başladı. Ben sizi uyarmıştım dikkate almadınız. Elinizdeki iş yapan adamların hepsini kopartacaklar. Bakalım kalan yalakalarla iş yürüyor mu ?

ABD, AB ve İngiltere'nin Rusya'ya yönelik sert yaptırımları tüm şirketleri tedirgin ediyor. Uluslararası faaliyet gösteren şirketler, bir şekilde Rusya'ya dönük yaptırımlardan nasibini almaktan korkuyor.

SunExpress tarafından acente partnerlerine gönderilen mektupta, "Firmanızın veya firmanız kapsamındaki herhangi bir bağlı kuruluş veya bireyin, firmanızın doğrudan ve dolaylı(kayyum/yediemin) hissedarlarının, intifa hakkı sahiplerinin, yönetim kurulu üyeleri ve icra yönetimi gibi üst düzey yöneticilerinin; AB, Birleşik Krallık ve ABD'nin SDN Listelerinde (Yasaklı Gerçek ve Tüzel Kişiler) bulunup bulunmadığına dair değerlendirmelerinizi rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

SunExpress'in konunun 'önemine ve hassasiyetine' dikkat çektiği mektubu şöyle:

"Değerli İş Ortağımız,

Başta ABD, Avrupa Birliği ve İngiltere olmak üzere Rusya ve Ukrayna arasındaki son gelişmelerle birlikte, birçok ülke Rusya'ya yaptırımlar uygulamaktadır. İlgili yaptırımlar oldukça katı olmakla birlikte, yaptırımların ihlali şirketler için çok ciddi sonuçlar doğurabilmektedir. Kurumsal bir şirket olarak ulusal ve uluslararası kurallara uymaya önem veriyor ve bu kısıtlamaları çok yakından takip ediyoruz.

Bu bağlamda, firmanızın veya firmanız kapsamındaki herhangi bir bağlı kuruluş veya bireyin, firmanızın doğrudan ve dolaylı(kayyum/yediemin) hissedarlarının, intifa hakkı sahiplerinin, yönetim kurulu üyeleri ve icra yönetimi gibi üst düzey yöneticilerinin; AB, Birleşik Krallık ve ABD'nin SDN Listelerinde (Yasaklı Gerçek ve Tüzel Kişiler) bulunup bulunmadığına dair değerlendirmelerinizi rica ederiz.

Şayet firmanızın veya firmanız ile ilgili kişi veya kurumların; yaptırım kararlarına ve SDN Listelerine (Yasaklı Gerçek ve Tüzel Kişiler) tabi olduğu kanaatinde iseniz veya bu yönde bir şüphe taşımanız halinde aşağıdaki e-posta adresine en geç 18 Mart 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar geri bildirimde bulunmanızı rica ederiz: [email protected]

Firmanızın veya firmanız ile ilgili kişi veya kurumların; söz konusu yaptırımlara ve SDN Listelerine tabi olmadığını değerlendirmeniz halinde, tarafımıza herhangi bir geri bildirimde bulunmanıza gerek yoktur.

Konunun önemine ve ciddiyetine binaen, yapılacak olan kontrollerin şeffaf ve hassas bir şekilde icra edilmesini önemle rica ederiz.

İşbu yazıda belirtilen hususlara riayet edilmemesi ve/veya SunExpress’in bu sebeple bir zarara maruz kalması halinde yasal mevzuat kapsamında gerekli aksiyonların alınacağını bilgilerinize sunarız."

SunExpress'ten acentelere mektup

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Teknik ~ 2 yıl önce
Teknik Ali babanın çiftliği oldu böyle kurumsal bir şirket böyle amatör mü yönetilir hiç mi teknik denetlenmez hiç mi çalışanlara durumunuz nedir diye sorulmaz lafta mobing ve etik kurulları var sıkarsa sesini çıkar yeter ki koltukta kalsınlar yapmadıkları kalmaz Ahmet bey göreve kalite departmanı göreve etik kurulu göreve mobing denetimi göreve . Huzurlu bir teknik istiyoruz. İnsanların konusabildigi bir ortam istiyoruz değer görmek istiyoruz. İnsanların kaderinin anlık olarak birinin iki dudağının arasında olmamasını istiyoruz yarın beni de mi kapı önüne koyacaklar korkusuyla çalışmak istemiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hareket basladi ~ 2 yıl önce
Easa lisansınin peşinde tüm teknik ,acaba neden?
Sunfocus ~ 2 yıl önce
Worldfocus tan daha zavallı hale düşecek bu şirket ve yöneticileri, Bir vesile ile tepeden aşağı yönetimini tanıdım daha basiretsiz yöneticiler bulunamadı, kriz dönemlerinde verdikleri kararlarlafa idbatladılar, başka şirketlerde yetiş miş kaliteli elemanların biriktirdiklerini harcamışlar on yıldır, şimdi kendi kalitelerine düşürdüler şirketi, İddia ediyorum ilk tehlikeli kaza sunfokustan gelecek,, tüm çanlar çalıyor alarmlar susmuyor, yönetim kör ve sağır, Bakalım kaç vakitte göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekniğe Mektup ~ 2 yıl önce
Tek inkalar götürebilen türdendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 2 yıl önce
Teknik te heyelan başladı. Ben sizi uyarmıştım dikkate almadınız. Elinizdeki iş yapan adamların hepsini kopartacaklar. Bakalım kalan yalakalarla iş yürüyor mu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ~ 2 yıl önce
Kim koparacakmış, söyle de inanalım. Ben burada olduğum sürece bu düzen böyle gidecek.
Teknik pusuda ~ 2 yıl önce
Gidemeyenler de ilk fırsatta kaçmanın planını yapıyor. Soran arkadaşa söyleyim cor…a gitmeyenler ya da başvurmayanlar bin pişman. Her şey bir tane şirketin kurulmasına bakıyor. Gözümüz ilanlarda, beklemekteyiz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000