22 Nisan 2015, Çarşamba 18:45:30

SUNEXPRESS'TE TAŞLAR YERİNDEN OYNADI

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'te bugün genel kurul toplandı. Bugün yapılan genel kurul toplantısında önemli değişiklikler gerçekleşti. SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kılıç, Erdal Yavuz ve Akif Konar görevlerinden alındı.
  • ..BİR SESSİZLİK VAR...FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK..
  • Yer işletmede Kemal babuşçu ve ankara grubu için ne yapılacak.
  • Artık şu yer işletmeyi de bir zahmet temizliyiverin
  • Yer işletmede Kemal Babuşçu tayfası ne olacak?..
  • Bu demektirki Temel Bey de gidici.
  • thy teknik de de görev değişimleri olacak. bunlar aydın bakım müdürlüğü, esb uçak bakım müdürlüğü ve ahl de ki müdürlerin birçoğu.
  • Şirketin mekanizmaları durmak üzere. Kişilere bağlı olup, kurumsal mekanizmaların Zayıf olduğu şirketlerde olan oluyor. Şu anda bütün gmyler ve altındaki Başkan'lar tedirgin. Tedirgin kelimesi bile yeterli değil. Gmy ik altındaki birim yöneticileri cuma günü bir araya geldi. Kendi aralarındaki konuşmaları bilseniz çok gülersiniz. Eğitim başkanlığı ve personel yönetim başkanlığı topun ağzında. bunu kendileri de biliyor. Muhittin , Mücahit , Beyza sizin adınıza üzgünüm ama şirket adına keifliyim. Eeee arkadaşlar işinizin Adam'ı olacaksınız sıçra sıçra nereye kadar. Abdulkerim Çay bir kaç aya mevzuyu çözecektir zaten. THY tarihindeki en kuvvetli gmy ik ile karşılaşıyorsunuz. Çünkü direk yk Başkanı'na bağlı çalışacak. Öyle kulisleri falan o bağ kırılmaz. Kartal imam hatipli E. Akgül yakında başkandır. Ik başkanı ve müdürlerin ona nasıl yakınlaştıklarını bilemezsiniz. Mücahit bir yırtarsa oradan yırtar zaten. Şimdi diyeceksiniz ki başka? birazdan geliyor
  • THY ÇALIŞANLARINI NE BEKLİYOR? Aycı'nın Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı başkanlığı sırasında çok sayıda kişiyi haksız yere işten çıkardığı, işten çıkarılmalardan hemen sonra yerlerine aynı statüde başkalarını aldığı, uzmanlara psikolojik baskı (mobbing) uyguladığı ve bir daire başkanını zorunlu olarak başka bir şehirde görevlendirdiği iddiaları karşısında Etik Kurul bu eylemlerde kanunun; "kamu görevlileri gerçek veya tüzel kişilere öncelikli, ayrıcalıklı, taraflı ve eşitlik ilkesine aykırı muamele ve uygulama yapamazlar" hükümlerine aykırılık tespit etmiş, bunun karşısında Aycı gerekli savunmayı vermiş; "İhtiyaç üzerine (görevden aldıklarının) yerlerine sayın Başbakan'ın onayı ile yeni atamalar yapıldı” demişti.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Tum sirket durmus film izliyor, calisan yok.Rakamlar tepetaklak, bu sene zarar, buyu bozuluyor.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'te bugün genel kurul toplandı. 

Bugün yapılan genel kurul toplantısında önemli değişiklikler gerçekleşti. SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Kılıç, Erdal Yavuz ve Akif Konar görevlerinden alındı.

Görevden alınan üç ismin yerine THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Salim Arda Ermut ve Ahmet Olmuştur yönetime dahil oldu.

Salim Arda, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın, T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (TYDTA) görevinde yardımcılığını yapıyordu.

TGS YÖNETİMİ DE DEĞİŞTİ
Türk Hava Yolları ve TAV'ın ortak kuruluşu TGS'de de  dün yapılan genel kurulda yeni yönetim belirlendi.

THY Yönetim Kurulu eski başkanı Hamdi Topçu, Erdal Durmaz ve Erkan Temel'in yerine THY Yön. krl. Bşk. İlker Aycı, İsmail Cenk ve Abdurrahman Kayapınar geçti.

TEMEL KOTİL YİNE YÖNETİME ALINMADI
Türk Hava Yolları Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Temel Kotil, dün gerçekleştirilen yeni TGS yönetimine alınmazken, bugün SunExpress genel kurulunda da yönetime giremedi. 

©AirportHaber

SUNEXPRESS'TE TAŞLAR YERİNDEN OYNADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (63)

KOPTU KOPACAK ~ 9 yıl önce
..BİR SESSİZLİK VAR...FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esb ~ 9 yıl önce
Yer işletmede Kemal babuşçu ve ankara grubu için ne yapılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Artık şu yer işletmeyi de bir zahmet temizliyiverin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yer işletmede Kemal Babuşçu tayfası ne olacak?..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ertan ~ 9 yıl önce
Bu demektirki Temel Bey de gidici.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
thy teknik de de görev değişimleri olacak. bunlar aydın bakım müdürlüğü, esb uçak bakım müdürlüğü ve ahl de ki müdürlerin birçoğu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir bilen ~ 9 yıl önce
Şirketin mekanizmaları durmak üzere. Kişilere bağlı olup, kurumsal mekanizmaların Zayıf olduğu şirketlerde olan oluyor. Şu anda bütün gmyler ve altındaki Başkan'lar tedirgin. Tedirgin kelimesi bile yeterli değil. Gmy ik altındaki birim yöneticileri cuma günü bir araya geldi. Kendi aralarındaki konuşmaları bilseniz çok gülersiniz. Eğitim başkanlığı ve personel yönetim başkanlığı topun ağzında. bunu kendileri de biliyor. Muhittin , Mücahit , Beyza sizin adınıza üzgünüm ama şirket adına keifliyim. Eeee arkadaşlar işinizin Adam'ı olacaksınız sıçra sıçra nereye kadar. Abdulkerim Çay bir kaç aya mevzuyu çözecektir zaten. THY tarihindeki en kuvvetli gmy ik ile karşılaşıyorsunuz. Çünkü direk yk Başkanı'na bağlı çalışacak. Öyle kulisleri falan o bağ kırılmaz. Kartal imam hatipli E. Akgül yakında başkandır. Ik başkanı ve müdürlerin ona nasıl yakınlaştıklarını bilemezsiniz. Mücahit bir yırtarsa oradan yırtar zaten. Şimdi diyeceksiniz ki başka? birazdan geliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Scar-H ~ 9 yıl önce
THY ÇALIŞANLARINI NE BEKLİYOR? Aycı'nın Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı başkanlığı sırasında çok sayıda kişiyi haksız yere işten çıkardığı, işten çıkarılmalardan hemen sonra yerlerine aynı statüde başkalarını aldığı, uzmanlara psikolojik baskı (mobbing) uyguladığı ve bir daire başkanını zorunlu olarak başka bir şehirde görevlendirdiği iddiaları karşısında Etik Kurul bu eylemlerde kanunun; "kamu görevlileri gerçek veya tüzel kişilere öncelikli, ayrıcalıklı, taraflı ve eşitlik ilkesine aykırı muamele ve uygulama yapamazlar" hükümlerine aykırılık tespit etmiş, bunun karşısında Aycı gerekli savunmayı vermiş; "İhtiyaç üzerine (görevden aldıklarının) yerlerine sayın Başbakan'ın onayı ile yeni atamalar yapıldı” demişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tum sirket durmus film izliyor, calisan yok.Rakamlar tepetaklak, bu sene zarar, buyu bozuluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000