16 Ekim 2021, Cumartesi 12:20:26

SunExpress yüzde 85 doluluk oranına ulaştı

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Çalışkan, bu sene yaz sezonunda 3 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak, yüzde 85 doluluk oranına ulaştıklarını ifade etti.
  • Bu şirkette konumunu kullanıp insanlara kredi çektirerek borçlanmasına neden olan kişi hala çalışıyor.Siz kalkmış hak,hukuktan bahsediyorsunuz. Sıradaki konu gelsin lütfen...
  • Hadi tavla oynayalım?
  • Tiftik keçileri kısa boylu olup, karakter olarak yükseklerde gezemezler. Bunun acısını yükseklerde gezen dağ keçilerinin ayağını kaydırıp acımasızca uçurumdan aşağı çekerek çıkarmaları onların aslında alçak karakterlerinin bir göstergesidir, ve hep alçaklarda kalmaya mahkumdurlar.
  • Yaw siZin maaşlar euro değil mi? Burdada hep tk gibi serzeniş sitem var? Ciddi soruyorum.
  • Biz size şef, müdür vs olamazsınız demiyoruz ADAM olamazsınız diyoruz. Hayatınız yalan
  • YILLARDIR HAT BAKIM MÜDÜRÜ, İSTASYON MÜDÜRLERİ, VARDİYA ŞEFLERİ HİÇ DEĞİŞMİYOR. HEP AYNI. Çalışan teknik personelin bir hedefi yok. Bir de kendinize hedef belirleyin diyorlar
  • Operasyonun da başına gelmesindeki yegane başarı teknik ekibe Base kartları hatta yaptırıp maliyeti düşürmek. Arka planda milleti eze eze kazanılmış bir başarı. Ama göreceğiz bir gün her şeyin nasıl yanlış olduğunu. Dünyada bir sürü şirket uçak uçurup bakım yapıyor ama hiçbirisi bunlar gibi teknik ekibi kullanmıyor. Neden çünkü yaptıkları doğru değil. Kısa vadede tasarruf yapılıyor ama uzun vadede hangi safety durumların ihlal edildiğini görecekler. O zaman iş işten geçmiş olacak.
  • Döneminde tüm ofis çalışanları evlerinde otururken teknik ekip uçaklar uçuyormuş gibi çalıştı. Aynı maaş kesintisine maruz kaldılar. Bir de teknisyenlerin OFF günlerine KISA ÇALIŞMA yazdılar. Yani teknik pandemi öncesi kaç gün çalıştıysa yine o kadar gün çalıştı, maaşı düştü. Sayın müdürler Cemil, Tekin ve 4 istasyon müdürü evden dışarı burunlarını uzatmadılar ama ne hikmetse maaşlarından kesinti olmadı. Bu arada Tekin Cemilin arkasına saklanmış öyle ilerliyor.
  • Yarım maaşa %200-300 iş yükü,,, Müdüriyetten ödül ikramiye veya bonus beklerken bir telefon yarın plazaya uğrayabilir misiniz, herhalde çalışmalarımız için teşekkür edecekler, geçen ay verdikleri safety için pro aktif çalışmalarım a teşekkür rozeti çok basit bir hareketti daha iyi bir teşekkür edecekler sanıyorsunuz, ya sonra işinize son vermek için müdüriyete çağırılmışsınız, çok ayıp tehditlerle ya bu kağıdı imzalar, yada pandemi de beş parasız kalırsınız hiçbir şey vermeyiz, tehdidi ile.
  • Sunexpress Almanya pandemi başında tüm çalışanlarına 35 maaş verip pandemi normalleşe ne kadar şirketi askıya aldı yada kapattı, Ya Türk tarafı, pandemi bitene kadar tüm gelecek yıllardaki bakımları erkene çekti, kendi çalışanlarına yaptırıp, %250 fazla işyükü ile çalıştırıp uçmadan 88 milyon euro kar elde ettiğini açıkladı, yani almanyadan gelen 15 uçağın ödemesi bakımları, dönüştürülmesi, ve öne çekilen bakımları, ve dahi diğer tüm uçakların ağır bakımları hatta yapıldı yağmur altında fırtına,

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu tarafından Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve SunExpress Hava Yolları iş birliğiyle 14-17 Ekim'de gerçekleştirilen Havacılık ve Uzay Tıbbı Kongresi’nde havacılık tıbbına ilişkin güncel konuları ele almak üzere sektörün önde gelenleri buluştu.

Antalya’da gerçekleştirilen kongrede Havacılık ve Uzay Tıbbı Platformu Başkanı Prof. Dr. Fehmi Töre, Sivil Havacılık Genel Müdürü Prof. Dr. Kemal Yüksek, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan ve SunExpress Havayolları Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, "Türkiye, geçen yıl 'Güvenli Turizm Programı'nı hayata geçiren birkaç ülkeden biri olarak çok cesur ve doğru adımlar attı. Bizim de SunExpress olarak pandeminin başından beri en önemli gündem maddemiz 'güvenli turizm' oldu. Bu süreçte, yolcularımız ve çalışanlarımızın sağlığı ve güvenliği için tüm önlemleri ivedilikle aldık ve almaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Çalışkan, Türkiye’nin turizm elçisi misyonuyla hareket eden bir hava yolu olarak hem Türkiye turizmini hem de havacılık sektörünü desteklemeye devam edeceklerini belirterek, "Seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının ardından uçuş ağımıza eklediğimiz yeni destinasyonların yanı sıra Türkiye’nin tatil rotalarına frekans artışı sunduk ve bu sene yaz sezonunda 3 milyonun üzerinde yolcu taşıyarak, yüzde 85 doluluk oranına ulaştık. Pandemi döneminde de tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege Bölgelerine en fazla turist getiren havayolu olmaya devam ederek Türkiye turizmini destekleme vaadimizin arkasında durduk." değerlendirmesinde bulundu.

SunExpress yüzde 85 doluluk oranına ulaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

Kredi cektiriren yonetici ~ 2 yıl önce
Bu şirkette konumunu kullanıp insanlara kredi çektirerek borçlanmasına neden olan kişi hala çalışıyor.Siz kalkmış hak,hukuktan bahsediyorsunuz. Sıradaki konu gelsin lütfen...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beğenmeyen arkadaşlar! ~ 2 yıl önce
Beğenmeyen arkadaşlar sanırım insanlara kredi çektiren kişinin suç ortağı. Adam adb base teknik den yaptı esb teknikden duyuldu. İzmir hat bakım arkadaşlarınıza sorun size kim olduğunu söylesinler o meşhur kişinin. Biraz dürüst olun! Pardon tokatciyi koruyan şirket yetkileririnden dürüst olmayı bekleme biraz abartı olurdu
Tavla ~ 2 yıl önce
Hadi tavla oynayalım?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir hikaye ~ 2 yıl önce
Tiftik keçileri kısa boylu olup, karakter olarak yükseklerde gezemezler. Bunun acısını yükseklerde gezen dağ keçilerinin ayağını kaydırıp acımasızca uçurumdan aşağı çekerek çıkarmaları onların aslında alçak karakterlerinin bir göstergesidir, ve hep alçaklarda kalmaya mahkumdurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir soru ~ 2 yıl önce
Yaw siZin maaşlar euro değil mi? Burdada hep tk gibi serzeniş sitem var? Ciddi soruyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Huzur yok huzur ~ 2 yıl önce
Euro ile maaş alsam ne olacak. Euro ile maaş alıyoruz diye burnumuzdan getiriyorlar. İstasyonlarda huzur kalmadı. Herkes ne zaman çıkarız diye kara kara düşünüyor. Asıl safety bu değil mi? İnsanlarda oluşan işsiz kalma korkusu en büyük tehlikedir. Uçak için tehdittir. Uçuşlarda sohbetler hep işten çıkma üzerine. Zaten maaşlarımızı düşürdüler
%25 kesinti ~ 2 yıl önce
Hani uçaklar %85 dolu ya Hani Euro ile maaş alıyoruz ya Niye o zaman %25 Bizlere (FO) kesinti yapıyorlar? Adil mi bu? Emeğimizi çalmıyorlar mı?
Cevap ~ 2 yıl önce
Buradaki asıl serzeniş şirkette çok uzun zamandır personeline mobbing yapan teknik yönetimedir. Başta Cemil ve onun yamağı Tekin oldukça bu teknik adam olmaz, o la bi le mez. Pandemide canımızı dişimize takıp düşük ücretle çalıştık ve her türlü uygulamaya destek verdik. Ancak ticaretin iyi fiyatla satamaması medeniyle kar edilememesinden, İK ve üst yönetimin performansı bahane ederek adam kıyımına gitmesine Cemil’in de destek vermesi bu şirketin tarihine kara bir leke olarak yazılacaktır.
Alım gücü ~ 2 yıl önce
10 yıl önceki eur maaş miktarımın aynısını alıyorum. Enflasyon ve kur karşısında 10 yıl önceki alım gücüme sahip değilim. Maaş döviz olduğu için zam da yapılmıyor.
Teknikten bir dost ~ 2 yıl önce
Biz size şef, müdür vs olamazsınız demiyoruz ADAM olamazsınız diyoruz. Hayatınız yalan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynı nakarat ~ 2 yıl önce
YILLARDIR HAT BAKIM MÜDÜRÜ, İSTASYON MÜDÜRLERİ, VARDİYA ŞEFLERİ HİÇ DEĞİŞMİYOR. HEP AYNI. Çalışan teknik personelin bir hedefi yok. Bir de kendinize hedef belirleyin diyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef ~ 2 yıl önce
Tespit doğru. Koltuklar kapılmış durumda. Koltuklara Japon yapıştırıcısı ile oturulmuş. Bir daha kimse kalkmaz. Çünkü iş ile ilgilenmeyip dünyanın eurosu cukka cebe. Tek yaptıkları işi niye ertelediniz, bu iş niye olmadı? Bir şef de koltuğundan kalkıp gece vardiyasına gelip elini uçağa sürse ya?????
Cemil ~ 2 yıl önce
Operasyonun da başına gelmesindeki yegane başarı teknik ekibe Base kartları hatta yaptırıp maliyeti düşürmek. Arka planda milleti eze eze kazanılmış bir başarı. Ama göreceğiz bir gün her şeyin nasıl yanlış olduğunu. Dünyada bir sürü şirket uçak uçurup bakım yapıyor ama hiçbirisi bunlar gibi teknik ekibi kullanmıyor. Neden çünkü yaptıkları doğru değil. Kısa vadede tasarruf yapılıyor ama uzun vadede hangi safety durumların ihlal edildiğini görecekler. O zaman iş işten geçmiş olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pandemi ~ 2 yıl önce
Döneminde tüm ofis çalışanları evlerinde otururken teknik ekip uçaklar uçuyormuş gibi çalıştı. Aynı maaş kesintisine maruz kaldılar. Bir de teknisyenlerin OFF günlerine KISA ÇALIŞMA yazdılar. Yani teknik pandemi öncesi kaç gün çalıştıysa yine o kadar gün çalıştı, maaşı düştü. Sayın müdürler Cemil, Tekin ve 4 istasyon müdürü evden dışarı burunlarını uzatmadılar ama ne hikmetse maaşlarından kesinti olmadı. Bu arada Tekin Cemilin arkasına saklanmış öyle ilerliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evden çalışmaya devam ~ 2 yıl önce
Evden çalışmaya devam ediyorlar. Haftada iki gün işe geliniyor. Teknik bakım yapar, bakımdan transite gider. Transit ten gelr başka bakıma gider sonra da uçak açılışları. Döngü bu şekilde
Yarım maaş ~ 2 yıl önce
Yarım maaşa %200-300 iş yükü,,, Müdüriyetten ödül ikramiye veya bonus beklerken bir telefon yarın plazaya uğrayabilir misiniz, herhalde çalışmalarımız için teşekkür edecekler, geçen ay verdikleri safety için pro aktif çalışmalarım a teşekkür rozeti çok basit bir hareketti daha iyi bir teşekkür edecekler sanıyorsunuz, ya sonra işinize son vermek için müdüriyete çağırılmışsınız, çok ayıp tehditlerle ya bu kağıdı imzalar, yada pandemi de beş parasız kalırsınız hiçbir şey vermeyiz, tehdidi ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir ~ 2 yıl önce
Tam bişey anlayacak gibi oluyorum. Cümle bitiyor yine kafamda bişey oluşmuyor. Noktalama önrmli kardeş
Ellere var bize yok ~ 2 yıl önce
Sunexpress Almanya pandemi başında tüm çalışanlarına 35 maaş verip pandemi normalleşe ne kadar şirketi askıya aldı yada kapattı, Ya Türk tarafı, pandemi bitene kadar tüm gelecek yıllardaki bakımları erkene çekti, kendi çalışanlarına yaptırıp, %250 fazla işyükü ile çalıştırıp uçmadan 88 milyon euro kar elde ettiğini açıkladı, yani almanyadan gelen 15 uçağın ödemesi bakımları, dönüştürülmesi, ve öne çekilen bakımları, ve dahi diğer tüm uçakların ağır bakımları hatta yapıldı yağmur altında fırtına,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik c/s e cevap ~ 2 yıl önce
Bu yaptığı haksızlıklar önce kendilerinden, sonra da tüm aile bireylerinden çıksın. Kış vakti işini düzgün yapan insanları işten çıkardınız abv

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000