18 Ocak 2023, Çarşamba 11:41:20

SunExpress Yönetimi Çalışanlarla Buluştu

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in Yönetim Kurulu şirketin Antalya’da bulunan genel merkezinde çalışanlarla bir araya gelerek sektör gelişmelerini ve fırsatları değerlendirdi.
  • Nerde saçma sapan harcama kalemi var oraya komik paralar harcanıyor. Bkz; Kabin ekipleri haricinde ayakkabı dağıtmaya ne gerek var? Veya yapılan boş beleş funexpress partilerinde kimlere ne kadar para verildi acaba? Yada dünyanın en iyi tatil havayolu olucaz diye kimlere ne kadar para yedirildi acaba? Personeli bu kadar umursamazlarsa yarın öbür gün işini umursamayan bir personel yüzünden oluşacak bir kaza kırım olayında ne olacak? Şirketin gidişatı iyi değil malesef.
  • Ağustos ayında yaptıkları %20 base maaşa zam dışında hiçbirşey alamadık hala. Base maaşımız zaten çok düşük. Bazıları sadece 70 euro zam aldı kabinde. Ev kiraları olmuş 20 bin lira, biz hala komik rakamlara deli gibi uçuyoruz. Euro maaş alıyormuşuz harikaymışız. Şirket çok kazanıyormuş. Böyle harikayız şöyle muhteşemiz dediler dediler ama zam denince kem küm.
  • Pandemide düşürdüğünüz maaşları bile düzeltmediniz hala. Sorulara hep kaçamak cevaplar veriyorsunuz. Ceo’nun sürekli maaş zammı sorularına cevabı “Türkiye’nin ekonomisini biz düzeltemeyiz keh keh keh. Mother Teresa değiliz keh keh keh.” Kimse sizden Türkiye ekonomisini düzeltmenizi istemiyor. Personelinize hakkını vererek çalışanlarınız ekonomisini düzeltmek çok zor olmasa gerek pandemiden beri bizden fazlaca kâr etmişken. Banka promosyonu diyoruz, anlaşmada öyle bir madde yokmuşmuş. Ama banka öyle demiyor arayıp sorunca söylüyorlar. Ahmet Bolat’a thy için zam yapıldı bize de yapılacak mı diye soruldu. Thy için zam yaptığımızı kim söyledi diyor. Al işte hepsi haberlerde. Umarım hepiniz tez zamanda gidersiniz. Kimse mutlu değil sizin yönetiminizden. Yeni başlayan kabin memurlarına asgarinin altında verilen maaş ve parttime çalıştırmaları da. Gerçekten yazıklar olsun.
  • İmamlarda mı var yoksa. Onlar nereden geldi
  • Burda bir patrob olsa su hesaplara baksa adam kendini asar. Sadece yoneticilerin aldigi bonuslari duysaniz sedat peker ifsasi gibi hayrete dusersiniz. Milyon avroya yakin bonuslardan bahsediliyor. Satin alma gectigimiz senelerde milyon avro tokatladi kacti, cemil yeni kacti gitti, niceleri geldi aman tk ve lh ile para paylasmayalim diye bonus adi altinda ucucu ekibe bir maas verip ofistekiler kendilerine yuzbinlerce avro hersene bonus aldilar. Birde boyle poz verip gaz aliyorlar. Gercekten utanmak buyuk bir erdem ve bu resimde o erdem cok yonetici de var…
  • Hani bize zam zammm
  • 1 hafta rapor alsın aynı anda goruruz o zaman zam olur mu olmaz mı
  • Zam yapsınlar ki nasılsa ucuyoruz umurlarında bile değiliz nasılsa ekiplerden para kazanmayı ogrenmişler
  • Unutmayın suyun taşı delmesinin sebebi şiddeti değil devamlılığıdır. Hadi gel Pes'de 5 tane atayım sana.
  • max bu sirketin yakasindan dus sunexpresin s si kalmadi yeter artik

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in Yönetim Kurulu şirketin Antalya’da bulunan genel merkezinde çalışanlarla bir araya gelerek sektör gelişmelerini ve fırsatları değerlendirdi.

SunExpress CEO’su Max Kownatzki ve SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Tuncay Eminoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ve SunExpress Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jens Bischof çalışanların gelecek döneme ilişkin sorularını yanıtladı.

SunExpress Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr.  Ahmet Bolat toplantıda yaptığı konuşmada “SunExpress, 30 yılı aşkın süredir Türk turizmine olağan üstü katkı sağlıyor ve Türk havacılık sektörünün ayrılmaz bir parçası haline geldi. Performansıyla en verimli iştiraklerimizden biri. Büyüme odağıyla, SunExpress yönetiminin ve ekibinin gelecek dönemde de bu güçlü performansı sürdüreceğine ve yeni başarılara imza atacağına yönelik güvenimiz tam” diye belirtti.

SunExpress Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Jens Bischof, “SunExpress 2022 yılının beraberinde getirdiği zorluk ve fırsatları çok iyi yöneterek çok başarılı bir yıl kaydetti. Bu başarı SunExpress’in gücünün ve dayanıklılığının bir başka önemli göstergesidir. Yönetim Kurulu olarak önümüzdeki dönemde filo büyümesine hız kazandıracağız.” ifadelerini kullandı.

SunExpress CEO’su Max Kownatzki, “SunExpress olarak Türkiye ve Avrupa arasında köprü kurarak bir turizm elçisi gibi çalışmaktan gurur duyuyoruz. 2022’de yolcu trafiği anlamında pandemi öncesi 2019 yılı seviyelerinin üzerine çıktık ve 11 milyona yakın yolcu taşıdık. 2022 yolcu sayısı açısından rekor kaydettiğimiz bir yıl olurken, Türk turizmine sağladığımız katkıyı daha da arttırdık.  Ortaklarımız Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın desteğiyle büyümeye ve Türk havacılık ve turizmine olan katkımızı artırarak sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

SunExpress, havacılık sektörünün Oscar’ı olarak bilinen ve geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Skytrax Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde “Dünyanın En İyi Tatil Hava Yolu” ödülünün sahibi olmuştu. Tatil hava yolu uzmanlığıyla SunExpress, ayrıca Dünya Hava Yolu Ödülleri’nde geçtiğimiz dönemde de üç yıl art arda “Türkiye’nin En İyi Tatil Hava Yolu” seçilmişti.


 

SunExpress Yönetimi Çalışanlarla Buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Minimum Kovatzki ~ 1 yıl önce
Nerde saçma sapan harcama kalemi var oraya komik paralar harcanıyor. Bkz; Kabin ekipleri haricinde ayakkabı dağıtmaya ne gerek var? Veya yapılan boş beleş funexpress partilerinde kimlere ne kadar para verildi acaba? Yada dünyanın en iyi tatil havayolu olucaz diye kimlere ne kadar para yedirildi acaba? Personeli bu kadar umursamazlarsa yarın öbür gün işini umursamayan bir personel yüzünden oluşacak bir kaza kırım olayında ne olacak? Şirketin gidişatı iyi değil malesef.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zam? ~ 1 yıl önce
Ağustos ayında yaptıkları %20 base maaşa zam dışında hiçbirşey alamadık hala. Base maaşımız zaten çok düşük. Bazıları sadece 70 euro zam aldı kabinde. Ev kiraları olmuş 20 bin lira, biz hala komik rakamlara deli gibi uçuyoruz. Euro maaş alıyormuşuz harikaymışız. Şirket çok kazanıyormuş. Böyle harikayız şöyle muhteşemiz dediler dediler ama zam denince kem küm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 1 yıl önce
Pandemide düşürdüğünüz maaşları bile düzeltmediniz hala. Sorulara hep kaçamak cevaplar veriyorsunuz. Ceo’nun sürekli maaş zammı sorularına cevabı “Türkiye’nin ekonomisini biz düzeltemeyiz keh keh keh. Mother Teresa değiliz keh keh keh.” Kimse sizden Türkiye ekonomisini düzeltmenizi istemiyor. Personelinize hakkını vererek çalışanlarınız ekonomisini düzeltmek çok zor olmasa gerek pandemiden beri bizden fazlaca kâr etmişken. Banka promosyonu diyoruz, anlaşmada öyle bir madde yokmuşmuş. Ama banka öyle demiyor arayıp sorunca söylüyorlar. Ahmet Bolat’a thy için zam yapıldı bize de yapılacak mı diye soruldu. Thy için zam yaptığımızı kim söyledi diyor. Al işte hepsi haberlerde. Umarım hepiniz tez zamanda gidersiniz. Kimse mutlu değil sizin yönetiminizden. Yeni başlayan kabin memurlarına asgarinin altında verilen maaş ve parttime çalıştırmaları da. Gerçekten yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress ~ 1 yıl önce
İmamlarda mı var yoksa. Onlar nereden geldi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexin mali deniz yemeyen alman ~ 1 yıl önce
Burda bir patrob olsa su hesaplara baksa adam kendini asar. Sadece yoneticilerin aldigi bonuslari duysaniz sedat peker ifsasi gibi hayrete dusersiniz. Milyon avroya yakin bonuslardan bahsediliyor. Satin alma gectigimiz senelerde milyon avro tokatladi kacti, cemil yeni kacti gitti, niceleri geldi aman tk ve lh ile para paylasmayalim diye bonus adi altinda ucucu ekibe bir maas verip ofistekiler kendilerine yuzbinlerce avro hersene bonus aldilar. Birde boyle poz verip gaz aliyorlar. Gercekten utanmak buyuk bir erdem ve bu resimde o erdem cok yonetici de var…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sxs_Euro ~ 1 yıl önce
Hani bize zam zammm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkes ~ 1 yıl önce
1 hafta rapor alsın aynı anda goruruz o zaman zam olur mu olmaz mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 1 yıl önce
Zam yapsınlar ki nasılsa ucuyoruz umurlarında bile değiliz nasılsa ekiplerden para kazanmayı ogrenmişler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suyun Devamlılığı ~ 1 yıl önce
Unutmayın suyun taşı delmesinin sebebi şiddeti değil devamlılığıdır. Hadi gel Pes'de 5 tane atayım sana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
26k ~ 1 yıl önce
max bu sirketin yakasindan dus sunexpresin s si kalmadi yeter artik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000