26 Ocak 2020, Pazar 10:03:07

SunExpress ücretsiz değişiklik imkanı sunuyor

SunExpress, 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen ve Malatya’yı da etkileyen deprem nedeni ile İzmir - Malatya seferlerinde yolcularına ücretsiz değişiklik imkanı sunuyor.
  • Sayın Ramazan Kartal şirketimizden bir adet gidiş bileti kazandınız. Lutfen iletisim bilgilerinizi buradan paylaşınız :)
  • Teşekkürler SunExpress ne varsa sende var
  • SunExpress kalitesi ortada

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen ve Malatya’yı da etkileyen deprem nedeni ile İzmir - Malatya seferlerinde yolcularına ücretsiz değişiklik imkanı sunuyor. Bilet değişikliği yapmak isteyen yolcular 444 0 797 numaralı SunExpress Çağrı Merkezi’ni arayarak rezervasyonlarını ücretsiz olarak değiştirebilirler.

24 Ocak 2020 tarihi ve öncesinde İzmir kalkışlı Malatya seferlerine bilet rezervasyonu yapmış olan SunExpress yolcuları, 24 Ocak 2020 – 2 Şubat 2020 arasındaki tüm İzmir – Malatya uçuşlarına bilet rezervasyonlarını ücretsiz olarak değiştirebilecekler.

SunExpress, deprem bölgesine yardım göndermek isteyen vatandaşların yardımlarını da ücretsiz olarak ulaştıracak.

Malatya uçuşları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek ve deprem bölgesine yardım göndermek isteyen SunExpress misafirleri 444 0 797 numaralı SunExpress Çağrı Merkezi’ni arayabilirler.

SunExpress ücretsiz değişiklik imkanı sunuyor

Yorumlar

SunExpress Official ☑️ ~ 4 yıl önce
Sayın Ramazan Kartal şirketimizden bir adet gidiş bileti kazandınız. Lutfen iletisim bilgilerinizi buradan paylaşınız :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan Kartal ~ 4 yıl önce
Teşekkürler SunExpress ne varsa sende var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan Kartal ~ 4 yıl önce
SunExpress kalitesi ortada

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000