16 Haziran 2021, Çarşamba 10:21:21

SunExpress uçağına yıldırım isabet etti... Uçak seferleri aksadı

İstanbul’da bölge bölge etkili olan sağanak yağış nedeniyle hava trafiğinde aksamalar meydana geldi. SunExpress'e ait uçağa da Antalya'da yıldırım isabet etti.

İstanbul’da bölge bölge etkili olan sağanak yağış nedeniyle hava trafiğinde aksamalar meydana geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapmak isteyen yolcu uçakları olumsuz hava koşulları sebebiyle Marmara Denizi üzerinde tur atmaya başladı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Pegasus ile Anadolujet'in İzmir-İstanbul seferlerini gerçekleştiren yolcu uçakları havada tur atmak zorunda kaldı. Kalkışlarda ise sorun yaşanmadığı öğrenildi.

İstanbul Havalimanı'na gerçekleşen uçuşlarda ise bir sorun yaşanmadığı belirtildi. ADB-SAW seferini gerçekleştiren Anadolujet uçağı da İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

Sağanak yağış nedeniyle etkilenen Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ILS Glide Path'in uzun süre kapatıldığı ve görüşün 400 feete düştüğü bilgisine ulaşıldı. Pegasus Hava Yolları'na ait uçakların da İstanbul Havalimanı'na yönlendirildiği belirtildi.

SUNEXPRESS UÇAĞINA YILDIRIM DÜŞTÜ

Öte yandan SunExpress'e ait XQ7630 sefer sayılı Antalya-Adana seferini gerçekleştiren TC-SUU kuyruk tescilli uçağa yıldırım düştü. Yaşanan durum sonrasında uçak Antalya Havalimanı'na dönerken Adana yolcuları TC-SPF kuyruk tescilli bir başka uçakla götürüldü.

©AirportHaber.com





SunExpress uçağına yıldırım isabet etti... Uçak seferleri aksadı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000