15 Ocak 2022, Cumartesi 14:58:52

SunExpress uçağı kalkış sonrası geri döndü

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'e ait yolcu uçağı İzmir'den kalkış yaptıktan sonra geri döndü.
  • 80 civarı personel çıkarıldı. Ne shgm nin umurunda ne çalışma bakanlığının. Gece gündüz demeden hava şartlarına bakmadan dış ortamda c bakım yaptırılıyor. Bunu da tüm yetkililer görmezden geliyor. Üst yönetimin gözü ego ve primden başka birşey görmüyor. Umarım daha kötü olaylarla karşılaşılmaz. Üç sıfırlı karlı bilançolar ve 5 maaşlı bonuslar geri gelsin yeter. Yapılan işin kalitesini artık kalite bile sorgulayamıyor.
  • Geçmiş Olsun..
  • pinleri :DDD
  • .
  • Uçsk kalktıktan sonra belli ki bir arıza oluşuyor ve ekip geri dònme kararı alıyor. Muhtemelen overweight olduklarından ağırlığı azaltıp normal bir iniş gerçekleştiriyorlar. Bunun neresi acil iniş? Teknik sebeplerle kalkış meydanına divert etmişler belli ki. Havacılık sitesinin daha doğru cümlelerle bu haberleri duyurması lazım. Acil inen uçak 2 saat bekler mi? Umarım yayınlarsınız bu yorumu.
  • Su sirketi hic sevemedim ya
  • A. A, çalışan sayısı nın haksız işten çıkarmalarla azaldığı bu şirkette iş yükü ise anormal artmıştı, işte bu durum aksaklıkların artmasına sebep olacak, bu daha 1 bakalım gelecek yazı nasıl atlatacaklar... Daha aldıkları ah lar dan bahsetmiyorum vede telefonu her çaldığında kim arıyor yoksa genelmüdürlük mü, diye korkarak çalışanlar dan..

Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress'e ait yolcu uçağı İzmir'den kalkış yaptıktan sonra geri döndü.

XQ976 sefer sayılı İzmir-Münih uçuşunu gerçekleştirmek üzere İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan kalkış yapan TC-SNN kuyruk tescilli yolcu uçağın pilotları kısa süre sonra teknik bir arıza tespit etti. Kalkış yaptıkları meydana geri dönme kararı alan pilotlar durumu hava trafik kontrolörüne bildirerek acil iniş talebinde bulundu.

Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı kalkıştan yaklaşık 2 saat sonra Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaparken, yolcuların başka bir uçakla Münih'e götürüleceği öğrenildi.

SunExpress uçağı kalkış sonrası geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

bbb ~ 2 yıl önce
80 civarı personel çıkarıldı. Ne shgm nin umurunda ne çalışma bakanlığının. Gece gündüz demeden hava şartlarına bakmadan dış ortamda c bakım yaptırılıyor. Bunu da tüm yetkililer görmezden geliyor. Üst yönetimin gözü ego ve primden başka birşey görmüyor. Umarım daha kötü olaylarla karşılaşılmaz. Üç sıfırlı karlı bilançolar ve 5 maaşlı bonuslar geri gelsin yeter. Yapılan işin kalitesini artık kalite bile sorgulayamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
R.E. ~ 2 yıl önce
Geçmiş Olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iniş takımı ~ 2 yıl önce
pinleri :DDD

Yanıtla

Kalan karakter 1000
. ~ 2 yıl önce
.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ACİL İNİŞ Mİ? ~ 2 yıl önce
Uçsk kalktıktan sonra belli ki bir arıza oluşuyor ve ekip geri dònme kararı alıyor. Muhtemelen overweight olduklarından ağırlığı azaltıp normal bir iniş gerçekleştiriyorlar. Bunun neresi acil iniş? Teknik sebeplerle kalkış meydanına divert etmişler belli ki. Havacılık sitesinin daha doğru cümlelerle bu haberleri duyurması lazım. Acil inen uçak 2 saat bekler mi? Umarım yayınlarsınız bu yorumu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 2 yıl önce
Su sirketi hic sevemedim ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zekayi ~ 2 yıl önce
Thy dan sonra uculacak en iyi sirket.
AAAA, aaa ~ 2 yıl önce
A. A, çalışan sayısı nın haksız işten çıkarmalarla azaldığı bu şirkette iş yükü ise anormal artmıştı, işte bu durum aksaklıkların artmasına sebep olacak, bu daha 1 bakalım gelecek yazı nasıl atlatacaklar... Daha aldıkları ah lar dan bahsetmiyorum vede telefonu her çaldığında kim arıyor yoksa genelmüdürlük mü, diye korkarak çalışanlar dan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000