01 Haziran 2018, Cuma 15:49:06

SunExpress personeli iftarda buluştu

Ankara ve İzmir’de düzenlenen geleneksel SunExpress iftar yemeklerinin üçüncüsü dün akşam Antalya’da 710 katılımcı ile gerçekleşti.
  • kaçı oruç tuttu acaba? Yanlış anlaşılmasın kimseyi zorlamak yok ama tutmayan da katılmasın.. bayram da yapmasın bravo derim..
  • burda niye yok bir organize almanyadaki acentalar yok sayildi yani
  • Baho katilmamis mi ? Ha dogru F35 i ucurmaya gittiydi o .
  • DARTH VADER KABUL ETSİN ;)
  • Sunexpress nerdeyse basari oradadir
  • Şimdiden zam isteyecek teknisyenler arkadaşlara buradan uyarıyorum! 5 yıldır sanayide çalışıyorum ve bu yıl zam almadım. Ne zammından bahsediyorsunuz siz? Gözüm kapalı IDG söker takarım, siz hâlâ kalkmış zam diyorsunsunuz.Bu arada hepinizin telefonunda "madonna-la isla bonita" şarkısı olsun bakımlarda çalar ve kendinizi motive edersiniz. Not:Kkb puanım düşük bana kredi çekecek birisi varsa eğer çok sevinirim.Zâm olmadan olmuyor, kendime iş yeri açmak istiyorum.
  • Demo gözlerim seni aradı
  • Sunexprese bak rüzgar içine doğru dönmüş :)

Geçen hafta Ankara ve İzmir’de düzenlenen geleneksel SunExpress iftar yemeklerinin üçüncüsü dün akşam Antalya’da 710 katılımcı ile gerçekleşti.

Her yıl Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlenen SunExpress iftar yemeği, SunExpress Ailesi üyeleri, Antalya sivil havacılık oteriteleri, Türk Hava Yolları ve Anadolu Jet temsilcililerinin katılımı ile SunExpress Ceo’su Jens Bischof ve Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

SunExpress Ceo’su Jens Bischof, “Birlik, paylaşım ve dayanışmanın ön planda olduğu böylesine güzel bir iftar yemeğine katılmak benim için büyük bir onurdur. Bu akşam rekor bir katılım var; büyüyen bir SunExpress ve büyüyen bir ailemiz var. SunExpress, 30 yıllık bir başarı hikayesine sahip, önümüzdeki yıl 30. yılımızı kutlayacagız. Serüvenimize 57 çalışan ve bir uçak ile başlamıştık. Bugün 4.000’in üzerinde çalışan ve 73 uçakla yolumuza devam ediyoruz. 2017 yılını rekor bir başarı ile tamamladık, 2018’de de hedeflerimize ulaşmamız yolunda hiçbir engel yok. Bunu başaracak olan SunExpress ailesidir, SunExpress çalışanlarıdır. Göstermiş olduğunuz üstün performanstan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Böyle bir ekibin parçası olduğum için gurur duyuyorum” dedi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, “SunExpress, güçlü temeller üzerine kurulmuş bir kurumdur. Kurumsal stratejileri ve hedefleri belli bir kurum. Sahip olduğumuz nitelikli insan kaynağı ve yüksek motivasyonla hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. 2018’de ilk çeyrek hedeflerimiz yakaladık. Yüksek motivasyon ve üstün performansınız sayesinde bu yılı da başarıyla bitireceğimize inanıyorum” dedi.





SunExpress personeli iftarda buluştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

mero ~ 6 yıl önce
kaçı oruç tuttu acaba? Yanlış anlaşılmasın kimseyi zorlamak yok ama tutmayan da katılmasın.. bayram da yapmasın bravo derim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kasvetli35 ~ 6 yıl önce
doğru be..
alamanya 0 ~ 6 yıl önce
burda niye yok bir organize almanyadaki acentalar yok sayildi yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamburg ~ 6 yıl önce
6 Nisan da Hamburg da toplaniyoruz.
Xq ~ 6 yıl önce
Sen nerde yasıyorsun Almanya da ?
Baho ~ 6 yıl önce
Baho katilmamis mi ? Ha dogru F35 i ucurmaya gittiydi o .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EARTHLING ~ 6 yıl önce
DARTH VADER KABUL ETSİN ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Darth Vader ? ~ 6 yıl önce
Sen şimdi Darth vader ile kimi özdeşleştirdin???
Xq ~ 6 yıl önce
Sunexpress nerdeyse basari oradadir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
daha cok yemek ~ 6 yıl önce
Daha az bonus. Onemli degil keserler efolarin bonuslarindan. Ahlaksiz yoneticiler toplulugu
Ben Mehmet Usta ~ 6 yıl önce
Şimdiden zam isteyecek teknisyenler arkadaşlara buradan uyarıyorum! 5 yıldır sanayide çalışıyorum ve bu yıl zam almadım. Ne zammından bahsediyorsunuz siz? Gözüm kapalı IDG söker takarım, siz hâlâ kalkmış zam diyorsunsunuz.Bu arada hepinizin telefonunda "madonna-la isla bonita" şarkısı olsun bakımlarda çalar ve kendinizi motive edersiniz. Not:Kkb puanım düşük bana kredi çekecek birisi varsa eğer çok sevinirim.Zâm olmadan olmuyor, kendime iş yeri açmak istiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısın Kral ~ 6 yıl önce
Adam resmen ironi yapmış,beğenmeye 12 kişi acaba bu arkadaşın ne demek istesiğini anladılarmı yoksa iş olsun diyemi,ağzına sağlık kral çok haklısın .
Postam ~ 6 yıl önce
Demo gözlerim seni aradı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay vay ~ 6 yıl önce
Sunexprese bak rüzgar içine doğru dönmüş :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000